AsiaDirect ervaringen

De AsiaDirect ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met AsiaDirect gemaakt hebben.

Er zijn 8 ervaringen met AsiaDirect geplaatst.

Accommodatie
9.3
Vervoer
9.5
Reisleiding
9.4
Prijs / Kwaliteit
9.4
Algemeen
9.6

Beoordelingen van AsiaDirect

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers die een rondreis met AsiaDirect hebben gemaakt?
10

Rondreis Vietnam

Vietnam
Individuele rondreis met AsiaDirect
26-09-2023

We hebben een individuele rondreis gemaakt van Noord naar Zuid Vietnam.
Vooraf hebben we onze wensen aangegeven bij AsiaDirect. Zij hebben de reis verder voor ons uitgewerkt. Ook hebben we tussendoor nog telefonisch contact gehad met Michel. Uiteindelijk werd alles voor ons geregeld, hotels, gidsen, treinreis, excursies, tussenvlucht. Dit was allemaal prima geregeld. Prima hotels, goede gidsen, alles was goed gepland. Aan het eind van onze
reis hebben we nog een paar dagen gerelaxt aan het strand. Het was een mooie reis !! AsiaDirect zullen we zeker aanbevelen!

Wil en Margriet Respen
Gereisd met partner
8,2

Prachtige rondreis Thailand

Thailand
Individuele rondreis met AsiaDirect
27-08-2023

We zijn net terug van onze rondreis door Thailand. Wat hebben we een geweldige reis achter de rug. Een half jaar geleden hebben we bij Asia Direct aangegeven hoe onze reis er ongeveer uit moest komen te zien en dit is echt een reis geworden precies hoe wij het voor ogen hadden. Eerst een paar dagen in Bangkok met als hoogte punt toch echt de fietstocht. Reis ging vervolgens langs River Kwai, Ayutthaya naar Khao Yai. We waren daar erg onder de indruk van het bezoekje aan de vleermuizengrot en de wandeling door de jungle. Wat hadden we een geluk toen we een olifant tegen kwamen. Met de nachttrein naar Khao Sok, wat een ervaring. Met de kano over de rivier waar we echt genoten hebben van de prachtige natuur en de beesten. De kinderen vonden het erg leuk om in de boomhut daar te slapen. Als je dan denkt mooier gaat het vast niet worden dan wordt je toch verrast door de drijvende accommodatie op het Cheow Lan Meer. Wat een schitterende plek is dat. Omdat het best een vermoeiende reis was hebben wij gekozen voor de laatste dagen relaxen aan het strand. Dat hebben we gedaan op het prachtige eiland Koh Tao. Als je daar bent ga dan zeker snorkelen in Shark Bay. Snorkelen is al heel mooi maar als je dan nog kleine haaitjes en enorme grote schildpadden tegen komt dan kan bij ons de dag niet meer stuk. Al met al een geweldige vakantie die we echt nooit meer gaan vergeten.

Liseth van der Weele
Gereisd met gezin
8,4

Familie met oudere kinderen - Bangkok, Vietnam en Cambodja

Vietnam
Familiereis met AsiaDirect
24-08-2023

Fantastische reis met alle hoogtepunten uit de verschillende landen.

Dennis Zaal
Gereisd met gezin
8,8

Hele leuke reis gehad, alles perfect geregeld!

Thailand
Individuele rondreis met AsiaDirect
07-08-2023

Rondreis met kinderen

Jeroen
Gereisd met gezin
10

Uitstekende kwaliteit van dienstverlening; en is er een kleine hapering dan wordt die uiterst correct opgelost.

Cambodja
Individuele rondreis met AsiaDirect
21-07-2023

Beste Jeroen en het team van AsiaDirect,

We willen jullie graag van harte bedanken voor het creëren van een fantastische reis naar Vietnam en Cambodja. Jullie aandacht, hulpvaardigheid en het snel en correct opvolgen van onze vragen hebben in zeer grote mate bijgedragen aan onze positieve ervaringen. Bij het samenstellen van de reis konden we gemakkelijk Hue alsnog toevoegen. Jullie hielden ons goed op de hoogte van de laatste aanpassingen (bijvoorbeeld de boottocht over de grens van Vietnam naar Cambodja die niet door kon gaan) en jullie reageerde zeer correct en snel toen onze overstap in Bangkok toch meer tijd vergde dan aanvankelijk was ingecalculeerd. Dit door de terugreis aan te passen met een overnachting in Bangkok in plaats van in Siem Reap. En daarmee is ook onze terugreis uitstekend en ook relax verlopen.

Jeroen, wellicht zijn je collega's net zo goed als jij, maar als we weer naar Azië zouden willen gaan, willen we zeker weer via AsiaDirect, en dan zouden we het liefst met behulp van jou willen boeken. Overigens hebben we in de tussentijd AsiaDirect al aan meerdere mensen aanbevolen.

Als klein verbeterpunt zouden we nog mee willen geven dat er nog duidelijker rondom de visa gecommuniceerd kan worden. Visa voor Vietnam noodzakelijk en vooraf aanvragen. Laat even weten welke grensovergangen ingevuld moet worden bij de aanvraag. Visa voor Cambodja ook noodzakelijk maar hoeft niet van tevoren worden aangevraagd. Geef iets meer duidelijkheid over de gang van zaken ter plaatse.

Alle gidsen hadden een goed verhaal, waren heel gemotiveerd en deden uitstekend hun best om het ons naar de zin te maken. Onze complimenten, echter de uitspraak van het Engels leidde nogal eens tot hoofdbrekens in de zin dat niet altijd even duidelijk verstaan kon worden wat er precies werd bedoeld.

Tot slot, we zouden willen dat er meer reisorganisatoren zijn zoals jij. Nogmaals heel erg bedankt!

Vriendelijke groeten,
José Bloemer

José Bloemer
Gereisd met partner
10

Prachtige individuele rondreis door Thailand en Cambodja

Thailand
Individuele rondreis met AsiaDirect
30-06-2023

De vlucht met Emirates brengt je al helemaal in de Aziatische stemming. We zijn begonnen in Bangkok. Een echte wereldstad waar we Chinatown hebben bezocht, over de kanalen hebben gevaren en een fietstocht hebben gedaan. Daarna de railway market en de floating market bezocht. We hebben geslapen in een drijvend hotel; zo prachtig. Maar ook de historische Hellfire Pass en the bridge over the river Kwai bezocht. Ook hebben we een hele dag de olifanten verzorgd wat voor mijn vrouw het absolute hoogtepunt was. We hebben gekozen om i.p.v. naar het noorden van Thailand met een privé chauffeur naar Cambodja te gaan. Alleen al de grensovergang was een belevenis op zich. De oude tempelruines bij Siem Reap waren voor mij het hoogtepunt. Met een Amerikaanse oldtimer jeep hebben we het platteland en een vissersdorp bezocht. In de hoofdstad Phnom Penh zijn we bij de killing fields en de beruchte S21 gevangenis geweest. Uiteindelijk hebben we in de kustplaats Hua Hin de reis afgesloten in het majestueuze Centara hotel waar we alle indrukken nog eens rustig konden verwerken. We hebben hele fijne gidsen en chauffeurs gehad die altijd keurig op tijd waren en we hebben in prachtige hotels geslapen. En uiteraard genoten van de heerlijke Aziatische keuken.

Rob Monseurs
Gereisd met partner
10

Highlights & Beach Bangkok, Koh Samui, Koh Phangan & Koh Tao

Thailand
Individuele rondreis met AsiaDirect
06-06-2023

In de avond aangekomen in Bangkok, gelijk daarna de nightmarket bezocht. De volgende dag met de nachttrein richting Koh Samui, gezellig en knus maar voor ons niet voor herhaling vatbaar. In Samui hadden we een warme ontvangst en je voelt je heel snel thuis. We hebben de tempels en vissersdorp bezocht, alleen jammer dat er geen waterval was ivm droge tijd, maar super genoten. Je bouwt heel snel een klik op. In Koh Phangan lekker een scootertje gehuurd waardoor je heerlijk het eilandje kon verkennen en heerlijk genoten van de zonsondergang. Een bezoekje gebracht aan de oudste tempel en een sauna kruidenbadje. Koh Tao was voor ons THE place, het voelde zo fijn en sereen. Genoten van de onderwaterwereld, een genot onder de prachtige Sairee beach met zonsondergang. Adembenemend!!! Terug in Bangkok was onze highlight toch wel de Chinese market. Niet te vergeten de Diner Cruise. Helaas te weinig tijd om de tempels en Boeddha te bezoeken maar het is zeker voor herhaling vatbaar.

Syreeta Sama-An
Gereisd met partner
10

Reis naar Bangkok en Hua Hin

Thailand
Individuele rondreis met AsiaDirect
07-03-2023

Middag avond nacht doorgebracht in Bangkok. Vervolgens doorgereisd naar Hua Hin. Daar geweest voor een strandvakantie. Bezocht WFFT zeker de moeite waard en waardering voor het werk dat daar wordt verricht door vrijwilligers. Rondrit per auto gemaakt 2x in de omgeving van Hua Hin, oude vissersdorp bezocht, Chineze tempel bezocht met een prachtig uitzicht over de vallei met de rivier, de zee en de vele heuvels.
De nightmarket bezocht ook een echte aanrader net als het bezoeken van het oude stationnetje en de vele restaurants.

A Klepke
Gereisd met partner

Ben jij op reis geweest met AsiaDirect?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over AsiaDirect.