Home
Blog
Bestemmingen
Waarom een stedentrip Istanbul? Bekijk dit filmpje!

Waarom een stedentrip Istanbul? Bekijk dit filmpje!

1 minuut leestijd
Waarom een stedentrip Istanbul? Bekijk dit filmpje!

Where Asia meets Europe… En waar tradities overgaan in moderne cultuur. Istanbul heeft niet alleen zwoele Arabische nachten, maar nog zoveel meer!

Dit filmpje geeft je een goede indruk van Istanbul, de Turkse stad die precies op de grens tussen Europa en Azië ligt. De metropool aan het water is perfect voor een verrassende citytrip. Van traditionele moskees tot moderne hoogbouw: Istanbul zal je verbazen! 

Spot de mooiste mozaïek,  ga shoppen in de soek, maak een boottocht, geniet van de Turkse keuken, aanschouw magische zonsondergangen, verdiep je in eeuwenoude cultuur, bezoek een badhuis en verdwaal in de talloze kleine straatjes van Istanbul. Modern maar ook traditioneel, dat is wat je in Istanbul kan verwachten.

Timelapses

In de video zie je de hoogtepunten van Istanbul aan de hand van toffe time lapses. Ook zo’n filmpje maken? Vergeet dan vooral geen goede camera mee te nemen. De kunst is om je camera zo lang en stil mogelijk te houden. Een paar minuten tot een paar uur op een plek staan geeft het beste effect. Een ideaal excuus om een extra dagje aan je stedentrip vast te plakken.

Reisorganisaties met reizen naar Istanbul

Meer blogs over Istanbul

Beoordelingen van Turkije

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
7.5
Cultuur
7.5
Stranden
7.8
Steden
7.5
Eten & drinken
8.1
Activiteiten
8.2