Home
Blog
Bestemmingen
Raja Ampat: Échte bounty-eilanden in Indonesië (VIDEO)

Raja Ampat: Échte bounty-eilanden in Indonesië (VIDEO)

op 7 januari 2016
1 minuut leestijd
Raja Ampat: Échte bounty-eilanden in Indonesië (VIDEO)

Jij zoekt de écht afgelegen paradijselijke eilanden van Indonesië? Dan moet je op de Raja Ampat eilanden zijn! Kijk maar!

Raja Ampat is wat ons betreft een ultieme droomplek in Indonesië. Op deze über-bounty eilanden tref je nauwelijks toeristen, maar vind je wel parelwitte stranden en een onderwaterwereld om u tegen te zeggen.

De Raja Ampat eilanden heten ook wel: Viervorsteneilanden, want deze schitterende eilandengroep in de Indonesische provincie West-Papua bestaat inderdaad uit 4 grotere eilanden. Daaromheen liggen dan weer talloze kleinere eilandjes. De één nog mooier dan de ander. Hier kun je je eigen Expeditie Robinson beleven!

Duiken bij de Raja Ampat-eilanden

Boven water zijn de groene eilandjes, de oogstrelende baaitjes en fijne stranden van Raja Ampat al een lust voor het oog, maar onder water is het zo mogelijk nog mooier. Duiken (of snorkelen) is dan ook eigenlijk verplicht bij een bezoek aan de Raja Ampat-eilanden. Raja Ampat is met zijn spectaculaire koraal en vele tropsche vissen niet voor niets één van de mooiste duikspots ter wereld.

Kayakken tussen de eilanden

Voldoende onder water gezien? Spring dan in een kayak. Want drijven over dat helderblauwe water is ook een geweldige ervaring. En dáár hebben wij nou een hele gave video van. Dit supermooie filmpje is gemaakt door Albert Bosscha die dit vorig jaar zelf heeft meegemaakt. Mooi gedaan Albert!

Top reizen naar Raja Ampat

Reisorganisaties met reizen naar Raja Ampat

Meer blogs over Raja Ampat

Beoordelingen van Indonesië

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.4
Cultuur
8.4
Stranden
7.6
Steden
7.2
Eten & drinken
8.4
Activiteiten
8.1