Van Verre

Specialist in reizen naar Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië

Van Verre

Van Verre is een gespecialiseerde reisorganisatie voor individuele rondreizen en reizen op maat naar bestemmingen in Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië. Alle reizen en bouwstenen op de Van Verre website zijn voorbeeld reizen, deze kan je zelf nog aanpassen. Van Verre geeft je graag persoonlijk advies. Van Verre staat voor kwaliteitsreizen op maat!

Onze landendeskundigen kennen hun bestemmingen door en door, we zijn er zelf geweest en hierdoor weten wij je uit eigen ervaring goede suggesties en leuke tips te geven. Samen bouwen wij aan jouw ideale reis, waarbij wij persoonlijk contact erg belangrijk vinden. Zo komen we erachter wat echt bij jou past en wat jouw reiswensen zijn.

We kennen alle hotels ter plaatse en hebben deze zelf beoordeeld. Wij zorgen daarnaast altijd voor veilig vervoer en verder: de rondreizen zijn goed in balans.  Die (soms langverwachte) verre rondreis maak je vaak maar één keer en daarom zorgt Van Verre ervoor dat zij net even dat stapje verder gaan. Bekijk het aanbod en boek jouw ideale rondreis!

Van Verre is aanbieder van:
Bekijk en vergelijk alle Van Verre reizen
Accommodatie
8.6
Vervoer
8.4
Reisleiding
8.5
Prijs / Kwaliteit
8.8
Algemeen
8.6
Van Verre is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek Van Verre
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van Van Verre

Rondreis Hoogtepunten West-Maleisië

Rondreis Hoogtepunten West-Maleisië

19 dagen
Individuele rondreis
Van Verre begrijpt wat individuele reizigers willen. Een prima combinatie van toeristische highlights en eigen inbreng. En ze zijn absoluut in staat om je het perfecte te bieden! Grandioos!
- Marleen

Blogs over Van Verre

· Laurens Taekema
Boek met Van Verre een Maleisië rondreis op maat
Boek met Van Verre een Maleisië rondreis op maat, vlieg met Singapore Airlines en krijg 250 Ringgit (€ 50) zakgeld mee!

Beoordelingen van Van Verre

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Van Verre?
9,0

Een schitterende privé rondreis door Maleisië in maart 2019

Maleisië
Individuele rondreis met Van Verre
11-04-2019

Eerst naar Jakarta ( 4 nachten ) en daarna via Kuala Lumpur naar Taman Negara (Kuala Tahan ), vervolgens via een mooie slingerroute over de Cameron Highlands naar Tapah, Ipoh en tenslotte naar Penang. Tijdens deze privé rondreis met een eigen chauffeur in een keurige (sedan) auto hebben wij heel veel moois gezien. Alle uitstapjes ter plaatse+ alle hotels was goed gedocumenteerd door Van Verre in een keurig boekwerk. Super goede hotels onderweg gehad. Reisduur 35 dagen. Na Maleisië zijn wij nog 11 dagen naar Sulawessi ( Indonesië ) gegaan
Een van de medewerkers van Van Verre ( mevr. Debbie Peters-Hendriks ) heeft vanaf het begin van onze planning in 2018 t/m ons vertrek in maart 2019 alles goed geregeld conform onze wensen. Tussentijdse vragen gedurende onze planning heeft zij snel behandeld. Het is fijn om met zo'n reisorganisatie en kundige medewerkers zaken te doen. Ieder tussentijdse wijziging heeft zij super goed afgehandeld. Bij ons volgende privé rondreis ( naar Vietnam of Thailand ) zullen wij zeker weer met Van Verre in zee gaan.

Mw.J.W. Denu
Gereisd met partner in March 2019
9,0

Prachtige reis naar Sumatra, Flores, Komodo en Bali

Indonesië
Individuele rondreis met Van Verre
27-11-2017

Een werkelijk fantastische reis gemaakt. Van Verre heeft goed naar onze wensen geluisterd, alles wat we wilde zien, hebben we ook gezien. Super goede accommodaties, prima vervoer, alles liep gesmeerd. Tijdens de reis werd er een hotel veranderd en ook daarvan bracht de reisorganisatie ons gelijk persoonlijk op de hoogte. 1 keer met een vraag mailcontact gehad en dit is ook onmiddellijk door de reisorganisatie opgelost.
Al met al een zorgeloze reiservaring gehad. De volgende reis (Vietnam) gaat ook met Van Verre!

Caroline en Eddie
Gereisd met partner in September 2017
8,0

Een heel prachtige reis van vier weken door Sulawesi samengesteld met behulp van Chantal, waar alle wensen en ook ideeen worden ingepst in vierweken rondtrekken door Sulswesi

Indonesië
Individuele rondreis met Van Verre
03-10-2016

Van het uiterste zuiden Bira, naar het noorden van Sulawesi , Manado reizden we.
Heel veel gezien en meegemaakt. Prachtige natuur , bijzondere cultuur, met drie dagen een prima gids en zeer vele snorkel paradijzen waren ons deel.
Een zeer bekwame en zeer ervaren en ook heel vriendelijke zorgzame chauffeur die ons overal en veilig bracht daar waar we graag wilden zijn.
Fijne, gezellige vaak kleinschalige onderkomens.
Kortom :De wijze waarop je bij van Verre ontvangen wordt en meegenomen wordt in wat je graag zou willen bereizen is erg aangenaam en zeer informatief, Dit wordt vervolgens bewaarheid in de de werkelijke reis.

Alied Zweep
Gereisd met partner in July 2016
9,5

Ongelofelijk mooie rondreis door Bali, moeder met 2 puberdochters

Indonesië
Familiereis met Van Verre
30-07-2016

Na twee dagen Sanur om bij te komen van de reis, begon de rondreis in Ubud. Een kookworkshop bij een Balinese familie thuis gedaan, superleuk en lekker! Van alles gezien in de omgeving. Na 4 dagen Ubud naar Candi Dasa gereisd. Chauffeur sprak Nederlands en vertelde onderweg van alles over de cultuur. Onderweg prachtige tempels gezien. Daarna naar Lovina, prachtige tocht door de bergen, Besakih tempel en vulkanen gezien. Vanuit Lovina hebben we een junglewandeling gemaakt bij de waterval van Munduk. De tocht van Lovina naar Legian was adembenemend, met rijstvelden, tempels, meren en vulkanen. Daarna lekker bijgekomen van de reis in Legian. Uitstekend georganiseerd, supersfeervolle hotels, allemaal met zwembad, ruime luxe kamers met een extra bed, stoelen in het vliegtuig waren gereserveerd, goede tips en informatie. Nog nooit zo'n vlekkeloze reis meegemaakt en zo'n uitstekende service van een reisbureau, en dat terwijl we al heel wat gereisd hebben. De meiden (15 en 17) hebben de reis van hun leven gehad. In de toekomst absoluut weer met Van Verre op reis!!

L. Hinderink
Gereisd met gezin in July 2016
8,2

Sumatra- Java en Bali in 30 dagen

Indonesië
Individuele rondreis met Van Verre
30-09-2015

We zijn in 2010 geweest, maar praten er nóg over. We kwamen voor een offerte bij Van Verre en werden zo vriendelijk en persoonlijk ontvangen. Dachten met ons gezin, met 3 kinderen van 6, 8 en 10 jaar, mee en stelden voor ons de perfecte reis samen. Voor vertrek een fijn reisoverzicht ontvangen.
Onderweg 2 maal contact met ze nodig gehad en met NL contact opgenomen. Direct ( 1 x zelfs binnen het kwartier!) werd alles goed geregeld en opgelost. Dus ook op afstand doet Van Verre wat je verwacht en bezorgt je echt een ontspannen reis. Uitstekende accomodatie's. Als we weer richting Azië gaan nemen we zeker weer contact op met Van Verre. Een betrouwbare reispartner, zowel vooraf als onderweg! Met vlag en wimpel geslaagd wat ons betreft!!!!

Fam. Mol
Gereisd met gezin in July 2010
Alle ervaringen met Van Verre