Home
Blog
Bestemmingen
Kijk dit Maleisië filmpje en je wilt nú daar rondreizen

Kijk dit Maleisië filmpje en je wilt nú daar rondreizen

Kijk dit Maleisië filmpje en je wilt nú daar rondreizen

Maleisië herken je aan de beroemde Petronas Twin Towers, maar heeft nog zoveel méér te bieden. Ontdek in deze video dit kleurrijk stukje Azië.

De 452 meter hoge Petronas Twin Towers vormen het hoogtepunt van Kuala Lumpur en zijn het boegbeeld van Maleisië. Overwin je hoogtevrees met een gaaf uitzicht over de metropool door een bezoek aan het observatiedek op de 86e verdieping in toren twee. Begeef je naar de 42ste verdieping voor de loopbrug, van bijna 60 meter, die beide torens verbindt. ’s Avonds is het gebouw magisch verlicht.

Andere hotspots in KL

Met de metro verplaats je je gemakkelijk tussen bijzondere bezienswaardigheden, moderne wolkenkrabbers, authentieke gebouwen en groene parken. Het nationale monument ‘Tugu Peringatan Negara' is met zijn vijftien en een halve meter hoog één van de grootste bronzen beelden ter wereld. Evenzo indrukwekkend is het in Moorse stijl gebouwde ‘Sultan Abdul Samad complex’, dat een 40 meter hoge klokkentoren heeft met een koperen kegel daar bovenop. Bezoek één van de hoogste communicatietorens ter wereld, Menara KL, en eet met stokjes in China town.

Nature- en beachlife

Buiten wereldstad Kuala Lumpur trotseer je in het Gombak district 272 treden naar de Batu Caves. Deze kalkstenen Hindoetempels liggen in een grot van 400 meter lang en 100 meter hoog. Trek het regenwoud in en ga naar tropische stranden. Snorkel rondom de prachtige eilanden van Perhertian en verwonder je over de onderwaterwereld. Spot levendig koraal, schildpadden en veel verschillende vissen. Wandel in de branding van de zee, barbecue op het strand en droom weg bij een prachtige zonsondergang of vuurshow in dit geweldige land.

malaysia perhentian
malaysia perhentian

malaysia
malaysia

Top reizen naar Maleisië

Rondreis Hoogtepunten West-Maleisië

Rondreis Hoogtepunten West-Maleisië

19 dagen
Individuele rondreis

Reisorganisaties met reizen naar Maleisië

Meer blogs over Maleisië

Beoordelingen van Maleisië

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.7
Cultuur
7.9
Stranden
8.4
Steden
7.4
Eten & drinken
8.1
Activiteiten
8.2