Home
Blog
Vliegen
Vliegbestemmingen in China

Vliegbestemmingen in China

op 30 december 2012
1 minuut leestijd
Vliegbestemmingen in China

Zou jij in 2013 wel eens een reis naar China willen ondernemen en heb je nog geen vlucht geboekt? Dan kun je vanaf aanstaande zomer naast de bestaande mogelijkheden om naar China te vliegen, ook kiezen voor een vlucht naar de Chinese stad Xi’an.

Zou jij in 2013 best eens een reis naar China willen ondernemen en heb je nog geen vlucht geboekt? Dan kun je vanaf aanstaande zomer naast de bestaande mogelijkheden om naar China te vliegen, ook kiezen voor een vlucht naar de Chinese stad Xi’an.

Als je voor een vlucht vanuit Nederland of België naar Xi’an kiest, dan hoef je alleen een tussenstop te maken in Helsinki. Van daaruit vlieg je rechtstreeks naar de populaire toeristische trekpleister. Xi’an is met name een geliefde bestemming, omdat zich in de buurt van die stad het wereldberoemde terracotta leger bevindt. Deze archeologische ontdekking is erg bijzonder en moet dan ook zeker worden bezocht als je een rondreis door China gaat ondernemen.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld in eerste instantie naar Peking te vliegen. In Peking, ook wel aangeduid met Beijing, vind je zo veel bezienswaardigheden dat je voor de hoofdstad van China minimaal een paar dagen moet uittrekken. Bezoek er de Verboden Stad en het historische Plein van de Hemelse Vrede.

Of vlieg naar het hippe Shanghai, waar het oude en het nieuwe China een wonderlijk samenspel zijn aangegaan. Shoppen doe je op Nanjing Road en cultuur vind je in Duolun Lu.

Top reizen naar China

Reisorganisaties met reizen naar China

Meer blogs over China

Beoordelingen van China

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.3
Cultuur
8.9
Stranden
4.9
Steden
8.3
Eten & drinken
8.2
Activiteiten
8.4