Home
Blog
Opmerkelijk
Wereldreiziger heeft wereldkaart tattoo die hij inkleurt

Wereldreiziger heeft wereldkaart tattoo die hij inkleurt

1 minuut leestijd
Wereldreiziger heeft wereldkaart tattoo die hij inkleurt

Welke reisliefhebber droomt er niet van een grote wereldkaart aan de muur? Of een originele ‘travel tattoo’? Deze backpacker nam het allebei!

Hoe leuk is het om een oude wereldkaart aan de muur te hangen, die jou elke dag weer aan jouw liefde voor reizen herinnert? Of nog beter: zo’n wereldkaart waarbij je na elke reis een land kunt ‘wegkrassen’ of inkleuren. Andere reizigers fantaseren over een ‘travel tattoo’, een tattoeage die je – het liefst op reis – laat zetten ter herinnering aan jouw avontuur, en wat dat voor jou betekent.

Beste van twee werelden

Backpacker Bill Passman combineerde het beste van twee werelden en liet een travel tattoo op zijn rug zetten van een wereldkaart. Na iedere reis laat hij het land inkleuren waar hij geweest is. Inmiddels is zijn rug al bijna volledig ingekleurd.

Travel tattoo world map
Travel tattoo world map

Bill Passman
Bill Passman

Tattooshop Tattoo Antigua

Bill kreeg de ingeving in een bar in Utila Hondiras, tijdens een rondreis door Midden-Amerika. Of eigenlijk keek hij de kunst af bij een medereiziger, ene Jules. Zij had de tattoo net laten zetten bij Tattoo Antigua, een tattooshop in Antigua, Guatemala. Bill was zo enthousiast dat hij daarna terugging naar Guatemala en ook de tattoo liet zetten.

Top reizen naar Guatemala

Reisorganisaties met reizen naar Guatemala

Meer blogs over Guatemala

Beoordelingen van Guatemala

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
9
Cultuur
9.1
Stranden
5.8
Steden
8
Eten & drinken
8.1
Activiteiten
9