Home
Blog
Bestemmingen
Wauw! Laat je verrassen door Cambodja in dit mooie filmpje

Wauw! Laat je verrassen door Cambodja in dit mooie filmpje

1 minuut leestijd
Wauw! Laat je verrassen door Cambodja in dit mooie filmpje

Wist jij dat Cambodja zúlke mooie stranden heeft? En drijvende bungalows? Kijk deze video en sta versteld van de schoonheid, veelzijdigheid en authenticiteit van het land van Angkor.

Iedereen móet minimaal één keer in zijn leven naar Cambodja. Because duh, de tempels van Angkor natuurlijk! Schitterend en onvoorstelbaar is het, vooral met zonsopgang en zonsondergang. Maar Cambodja is nog veel meer dan dat. Het buurland van Thailand heeft net zulke prachtige stranden als de Thaise én Khao Sok-achtige bungalows in de blauwe zee! Daarnaast heeft Cambodja een superlieve bevolking die buiten de grote trekpleisters nog weinig toeristen gewend is.

Sneak-peek!

Naast de bountystranden en het ongelofelijk mooie tempelcomplex Angkor toont onderstaande video je ook de ‘onbekende’ kant van Cambodja. Van steden als Phnom Penh en Siem Riep (naast Angkor) tot kustplaats Kep en eilanden Koh Rong en Koh Kong: wat staat er het hoogste op jouw Cambodja-bucketlist?

Monkey island

Nog nooit gehoord van Koh Rong? Dan zegt Monkey Island je misschien iets! Deze bijnaam werd jaren geleden aan het eiland Koh Rong gegeven door  backpackers in Sihanoukville. Misschien door de vele apen op het eiland, maar misschien ook wel doordat de meeste backpackers een tourtje naar Koh Rong boekten via het hostel Monkey Republic in Sihanoukville? Lees hier meer over Koh Rong

Koh Rong
Koh Rong

Koh Rong
Koh Rong

 

Top reizen naar Cambodja

Reisorganisaties met reizen naar Cambodja

Meer blogs over Cambodja

Beoordelingen van Cambodja

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.4
Cultuur
8.7
Stranden
7.1
Steden
7.8
Eten & drinken
8.2
Activiteiten
8.2