Home
Blog
Foto van de dag
Foto van de dag - Iguazu Falls

Foto van de dag - Iguazu Falls

1 minuut leestijd

De Iguazu Falls (of Iguaçu watervallen) zijn vandaag het onderwerp in de Foto van de dag. Deze enorme watervallen die op de grens tussen Argentinië en Brazilië liggen zijn absoluut één van de mooiste natuurverschijnselen die ik ooit heb gezien

De Iguazu Falls (of Iguaçu watervallen) zijn vandaag het onderwerp in de Foto van de dag. Deze enorme watervallen die op de grens tussen Argentinië en Brazilië liggen zijn absoluut één van de mooiste natuurverschijnselen die ik ooit heb gezien. Het zijn in totaal bijna 300 watervallen die over een lengte van 2,7 km vallen!

De watervallen zijn zowel van de Braziliaanse als de Argentijnse kant te bekijken. Beide kanten zijn zeer de moeite waard. Het is werkelijk een adembenemend schouwspel. Vooral als je aankomt bij de "Garganta do Diabo" (keel van de duivel). Dat is een halvronde waterval van 150 meter breed waar enorm veel water zich 70 meter naar beneden stort.

Deze foto is gemaakt vanaf de Braziliaanse kant. Vanaf die kant heb je iets meer het overzicht. Aan de Argentijnse kant sta je er juist weer dichterbij.

Foto door Laurens T

Bij de rubriek "Foto van de dag" tonen we een indrukwekkende, grappige of inspirerende foto uit onze eigen collectie.

Top reizen naar Brazilië

Reisorganisaties met reizen naar Brazilië

Meer blogs over Brazilië

Beoordelingen van Brazilië

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.7
Cultuur
7.9
Stranden
8.5
Steden
8.2
Eten & drinken
8.2
Activiteiten
8.7