Better Places

Je reisexpert ter plaatse

Better Places

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van een land zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij.

Bij Better Places regel je je reis rechtstreeks met een lokale reisexpert, 100% op maat. De reisexperts zijn eigenaar of werknemer van een kleinschalige reisorganisatie en wonen in het land dat je wilt bezoeken. Het zijn echte reisfanaten en zij kennen hun land door en door. Zo ben je als reiziger verzekerd van de laatste inside informatie & bijzondere reistips.

Bekijk en vergelijk alle Better Places reizen
Accommodatie
8.6
Vervoer
8.9
Reisleiding
9.2
Prijs / Kwaliteit
8.8
Algemeen
9.1
Better Places is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek Better Places
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van Better Places

Blogs over Better Places

· Laurens Taekema
5 unieke wandelreizen in een kleine groep van Better Places
Spectaculaire landschappen, kleinschalige accommodaties en de gezelligheid van gelijkgestemden: dat zijn de ingrediënten van de groepswandelreizen van Better Places. De specialist in individuele reizen op maat introduceerde afgelopen jaar twee wandelreizen in een kleine groep naar Oostenrijk en de Balkan. Vanwege het grote succes staan er dit jaar nog meer bijzondere wandelreizen op het programma. Avontuurlijke en goed verzorgde wandeltochten waarbij je met een kleine groep en een ervaren gids op pad gaat. We lichten vijf reizen uit!
· Redactie
Avontuurlijke bestemmingen in Oost-Europa
Omdat een avontuurlijke reis niet altijd naar de andere kant van de wereld hoeft te zijn, kan je vanaf nu ook Europese bestemmingen bezoeken met Better Places. Bekijk waar je naartoe kunt met deze fijne reisorganisatie!
· Redactie
Tips voor vervoer: zo maak je de mooiste rondreis Cuba
Droom jij ook van Cuba? Van de sfeervolle straten, de groene tabaksvelden en de klassieke Amerikaanse auto’s? Lees dan verder!
· Redactie
Waarom je je reis naar Cuba beter van tevoren kunt regelen
Oude Amerikaanse auto’s, koloniale stadjes, vervallen straten, cowboys te paard…Reizen in Cuba is een stap terug in de tijd zetten.
· Redactie
Vijf reistips voor Nepal
Ben je gek op de natuur, maar heb je ook interesse in culture highlights? Dan is Nepal een ideale reisbestemming! En  voor een prachtige Nepal reis hebben wij 5 goede tips voor je.
· Redactie
Duurzaam reizen: wat levert het jou als reiziger op?
Duurzaam reizen bekent dat je tijdens je reis zoveel mogelijk rekening houdt met het milieu, de natuur, de dieren en de lokale bevolking. Je denkt na over de keuzes die je maakt en kiest de opties die zo min mogelijk schade veroorzaken. Deze praktische tips voor verantwoord reizen zijn niet alleen goed voor je bestemming, maar leveren jou ook nog eens een mooiere reis op.
· Redactie
Rondreizen op Jamaica: hoe doe je dat?
Jamaica is populair bij strandliefhebbers, maar deze Caribische parel heeft zo veel meer te bieden dan alleen prachtige stranden. Watervallen en rivieren verschuilen zich in de groene heuvels van het binnenland.
· Redactie
Better Places: Een kijkje achter de schermen
In deze nieuwe "Een kijkje achter de schermen" zijn we op bezoek bij reisorganisatie Better Places. Oprichtster Saskia Griep vertelt ons hoe Better Places haar reizigers met behulp van lokale reisexperts een unieke ervaring geeft.

Beoordelingen van Better Places

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Better Places?
9,4

Prachtige rondreis door Thailand

Thailand
Individuele rondreis met Better Places
29-03-2023

Na een voorbereiding van 1 jaar met heel wat tips van de plaatselijke experten konden we de reis maken waarvan we gedroomd hadden. We kwamen hierdoor op plaatsen die we niet kenden (vb. eiland Yao Yai) wat onze reis toch specialer maakte dan de pakketreizen van andere reisorganisaties. Na Costa Rica was dit onze 2de reis met Better Places en opnieuw was het een schot in de roos !

Greet Vanbelleghem
Gereisd met partner
8,8

Een op maat gemaakte rondreis

Zuid-Afrika
Individuele rondreis met Better Places
28-03-2023

Zoals de titel al aangeeft, een rondreis samen gesteld door Judith van Better Places, met een aantal hoogte punten. Graskop was erg leuk en natuurlijk ook de Gamedrives in het noorden van het krugerpark. mooi was ook de Sani pass richting Lesoto,

Cees baars
Gereisd met partner
9,0

Prachtige rondreis

Thailand
Individuele rondreis met Better Places
24-03-2023

Dit was onze tweede privé rondreis met Better Places. Een een woord fantastisch. Wederom. Alles prima geregeld. Van de landing in Bangkok tot het vertrek in Bangkok zijn we prima verzorgd. Ik heb eigenlijk niets negatiefs te zeggen. Het was wederom een zeer goede ervaring. We hebben van alle cultuur en natuur volop genoten. Aanrader!!

Margaret
Gereisd met partner
8,4

Prachtige rondreis door prachtig land met goede app voor navigatie en prima geregeld. Precies wat we wilden!!

Jamaica
Autorondreis met Better Places
23-03-2023

Met auto het eiland rondgereden. Leuke overnachtingen. Prachtige natuur gezien.
Door Ellen Wilson zeer goed geregeld. Precies wat we wilden.
Veel beter, dan een groepsreis, daar heb je altijd mensen bij, die wij er liever niet bij willen hebben....
Via de app een prima navigatie

Hans van der Sijde
Gereisd met partner
8,8

Een fantastische afwisselende kleurrijke rondreis in Mexico, Guatemala en Belize

Mexico
Individuele rondreis met Better Places
21-03-2023

Mijn reis door Mexico, Guatemala en Belize was super, zeer afwisselend, verrassend , kleurrijk en heel vriendelijke mensen. Een aantal excursies, zoals de ATM in Belize is fantastisch en kan je zonodig ter plekke regelen. Alhoewel ik slecht weinig Spaans spreek heb ik met vele bewoners leuke contacten gehad en als wij er niet uitkwamen werd er iemand die Engels sprak opgetrommeld. De (vaak kleinere) hotels waren altijd weer verrassend, gemoedelijk en met vaak een groene oase. Het reizen met openbaar vervoer is prima te doen doch in tijdsduur af en toe pittig. Heb mij altijd veilig gevoeld in alle drie de landen.
Ik kan zeggen dat tijdens mijn reis alles op rolletjes liep en als er al iets haperde was het met een kort contact zo opgelost. Het is zeer relaxed reizen als zowel je hotel en vervoer vooraf is besproken en geregeld.
Mijn complimenten voor de vlekkeloze organisatie.
Bedankt
Coby

Coby van Deursen
Alleen gereisd
Alle ervaringen met Better Places