Better Places ervaringen

De Better Places ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Better Places gemaakt hebben.

Er zijn 792 ervaringen met Better Places geplaatst.

Accommodatie
8.6
Vervoer
8.9
Reisleiding
9.2
Prijs / Kwaliteit
8.8
Algemeen
9.1

Beoordelingen van Better Places

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers die een rondreis met Better Places hebben gemaakt?
8,8

Super leuke reis van Bogotá naar Bucaramanga (Colombia)

Colombia
Individuele rondreis met Better Places
09-04-2024

Wij reisden 7 weken op eigen gelegenheid door Colombia, totdat wij merkten dat het wat lastig was ivm vervoer om een aantal leuke/mooie dorpjes ten noorden van Bogota te bezoeken. Voor dit gebied riepen wij de hulp in van Better Places. Wij gaven aan wat wij graag wilden zien en de lokale reisspecialist van Better Places (Koen bedankt!) gaf advies en tips. Zo ontstond een geweldige maatwerkreis van 12 dagen. De hotels lagen lekker op loopafstand van het centrum. Wat deze reis vooral leuk en flexibel maakte was de inzet van (taxi)chauffeurs. Door hen hebben we zo veel gezien! Én het was gezellig :-). Muchos gracias!

José
Gereisd met vrienden
9,3

Perfect georganiseerde afwisselende rondreis

Colombia
Individuele rondreis met Better Places
16-03-2024

Ik maakte zelf een reisplanning voor een ruime maand reizen in Colombia en de lokale reisspecialist van Better Places gaf daar goed advies over. Voor enkele bekende, zeer drukke plekken had zij goede alternatieven, die uiteindelijk tot de mooiste ervaringen van onze reis behoorden. De reis zelf was geweldig: van hotels tot chauffeurs en van gidsen tot activiteiten: alles was perfect geregeld. Colombia is een geweldig, heel afwisselend reisland en dankzij Better Places hebben we het land op z’n mooist beleefd.

Karlijn
Gereisd met partner
8,8

Pura Vida!

Costa Rica
Autorondreis met Better Places
08-03-2024

Een mooie combi van eigen inbreng en georganiseerd reizen door Better Places. Samen met Nadieh, de plaatselijke reisadviseur in Costa Rica, hebben we de perfecte rondreis samengesteld. En wat was het mooi! Ik kan het iedereen aanraden. Prachtig land, veel gezien en gedaan. De begeleiding van BP is perfect. Een appje van elkaar verwijderd, dit werkt prima. Tijdens onze reis een paar keer met elkaar geappt om ervaringen te delen en om hulp bij het reserveren van een excursie. Dit verliep vlekkeloos. Zeer tevreden over Better Places en een mooie herinnering rijker 🦥🐋. Pura Vida!

Karina
Gereisd met vrienden
9,6

GEWELDIGE individuele rondreis door Suriname

Suriname
Individuele rondreis met Better Places
08-03-2024

BETTER PLACES heeft voor ons , als veeleisende natuurreizigers, een perfecte rondreis door Suriname samengesteld, precies zoals wij het wilden qua rustig gelegen , kleinschalige eco-accomedaties en in de mooiste natuurparken geweest. Er was ook extra moeite gedaan om voor ons goede natuurgidsen te regelen zodat we ontzettend veel wildlife hebben kunnen zien, super!

Gelissen
Gereisd met partner
9,8

Ideale bestemming!

Thailand
Individuele rondreis met Better Places
22-02-2024

Onze 3 weken durende rondreis was perfect georganiseerd en een aaneenschakeling van hoogtepunten. Goddelijk eten, een heerlijk klimaat, eeuwenoude cultuur, overweldigende natuur, paradijselijke stranden etc. etc.
De hotels waren prima, tours interessant en nagenoeg alles verliep volgens plan.

Leo Stofkoper
Gereisd met partner
8,0

Rondreis Mexico, Guatemala, Belize

Guatemala
Individuele rondreis met Better Places
29-01-2024

Met een voorbeeldreis van de site van Better Places als basis hebben we onze eigen rondreis door Mexico, Guatemala en Belize samengesteld (grootste deel in Guatemala). I.o.m. Elvira nog een paar aanpassingen aangebracht, om het verder op maat te krijgen. Een gevarieerde reis met cultuur en natuur, wandelen en varen, steden en buitengebieden. Een aantal excursies vooraf gereserveerd, ook enkele tochten ter plekke geregeld. Gekozen voor verschillende typen hotels, wat een grote variatie opleverde maar ook altijd goed uitpakte. Vervoer was ook divers met lijnbussen, collectieve shuttles, privé-transfers en één vlucht. Alles was (goed) geregeld, maar er was nog voldoende zelf te ontdekken.

Jacqueline
Gereisd met partner
8,6

Veelzijdig en actief Chili

Chili
Individuele rondreis met Better Places
18-01-2024

- Santiago de Chile met een wijntour van Concha y toro
- Pucón en omgeving; raften, sneeuwwandeling met gids bij vulkaan, dagen met vrije invulling met wandeling in natuurgebied en bezoek thermale baden.
- Patagonië: gedeelde tour naar eiland met pinguïns en W-trek.
- San Pedro de Atacama met gedeelde tours naar maanvallei, regenboogvallei, hooglandmeren en geisers Tatio.
- gedeelde 4-daagse jeeptour naar de zoutvlaktes van Bolivia.
- Valparaïso
Alles was super goed geregeld, van accommodatie tot vervoer en tours. De gidsen die we hadden waren allemaal top en voor de W-trek (4-daagse trekking) waren zowel de overnachtingen als alle maaltijden geregeld, wat echt top was. Onze reisagent kent het land erg goed, heeft goede tips en heeft overal goede contacten. Ook tijdens de reis konden we haar via whatsapp bereiken en eventueel nog dingen aanpassen, regelen of navragen. Onze favoriet was Patagonië, maar alles was mooi, vooral de natuur.

Anneke Wollaars
Gereisd met partner
9,0

Cultuur, natuur en geschiedenis

Cambodja
Individuele rondreis met Better Places
07-01-2024

Alhoewel ik mijn reizen altijd zelf regel, hebben we dit keer voor een grotendeels georganiseerde privé rondreis gekozen. Jurre heeft op mijn verzoek nog een aantal reisaanpassingen ( hotels en route) ingevoegd. Alles klopte perfect, vervoer, hotels, tripjes. Prima programma: in een kleine maand erg veel facetten van Cambodja gezien. Mede door geweldige chauffeur/ gids Collin, die in uitstekend Engels, heel veel over achtergrond van de geschiedenis en alle facetten van het dagelijks leven van dit prachtige land kon vertellen. Zéér gevarieerde reis , zeer goed georganiseerd!

Erik van Wordragen
Gereisd met partner
9,0

Mooie reis Kaapstad en stuk Gardenroute Oudtshoorn, Wilderness, Knysna

Zuid-Afrika
Familiereis met Better Places
03-01-2024

Judith van Better Places had in overleg met ons alles geregeld en geboekt. Vaak deden wij dat allemaal zelf en gingen we ook op de bonnefooi maar dit gaf zoveel rust en extra tijd om te genieten en leuke dingen te doen. Het scheelde heel veel "geregel" terwijl we alles deden wat we leuk vonden. Leuke trips, prachtige verblijven en leuke 'safari' in Bottelierskop. Wellicht niet zo'n groot gebied als in Krugerpark maar toch echt erg leuk!

Marco van der Horst
Gereisd met gezin
8,4

Gevarieerde goed georganiseerde reis

Indonesië
Individuele rondreis met Better Places
11-12-2023

Mooie reis gemaakt, gevarieerd programma, perfect georganiseerd, professionele begeleiding ter plekke en flexibel.

Anoniem
Gereisd met partner
8,0

Prachtige self drive rondreis in zuid Afrika

Zuid-Afrika
Autorondreis met Better Places
06-12-2023

Rondreis noorden met safari’s en zuiden met Kaapstad en Cederberg. Een mooie - samen met Judith- op maat voor ons samengestelde reis. Prachtige plekken en heerlijke loges en activiteiten. Top georganiseerd

Elly
Gereisd met gezin
8,6

Geweldige reis door Nepal

Nepal
Individuele rondreis met Better Places
03-12-2023

Drie weken een individuele rondreis door.Nepal gemaakt. Wat een prachtig land! Met oa mooie koningssteden Katmandu, Patan en Baktapur en een elf daagse trekking naar Poon Hill en Annapurna.Basecamp. Goed georganiseerd en van tevoren prettig direct contact met Maaike die een mooi programma op maat heeft gemaakt. Better Places is heel goed bevallen.
Hieke

Hieke
Gereisd met partner
8,2

Top bestemming, goede lokale organisatie

Madagaskar
Autorondreis met Better Places
01-12-2023

Rondreis Noord/West/Zuid Madagascar voor een maand. Goede chauffeur en lokale gidsen, beide een absolute must als je in Madagascar reist.

Maarten
Gereisd met partner
8,6

11 daagse vakantie Suriname met volwassenen gezin

Suriname
Individuele rondreis met Better Places
30-11-2023

Wij hebben een prachtige reis door Suriname gemaakt met zoon, dochter, schoondochter en schoonzoon.
Better Places heeft voor ons een reis georganiseerd die heel divers en verrassend was. Paramaribo met haar rijke historie, fietsen door Commewijne en slapen in een plantage huis waar je de geschiedenis gewoon kan voelen. Slapen in een hangmat op Brownsberg en dan genieten van alle jungle geluiden in de nacht. Het binnenland ontdekken via de rivier in een koraalboot en aankomen in een waar paradijsje: Riverlodge Danpaati. Samen heel veel mooie herinneringen gemaakt voor het leven, we hebben Suriname in ons hart gesloten.

Marc en Ilse vd Leuvert
Gereisd met gezin
8,6

Prachtige rondreis door Zuid-Afrika

Zuid-Afrika
Autorondreis met Better Places
27-11-2023

Mijn vriend en ik hebben een maand rondgereisd door Zuid-Afrika. We hebben de nationale parken self-drive tour gedaan met Better Places. We hebben veel mooie plaatsen bezocht en in mooie accommodaties verbleven. Het was een geweldige reis en aanrader!

Saskia
Gereisd met partner
8,8

Een privereis langs de hoogtepunten van Suriname

Suriname
Individuele rondreis met Better Places
10-11-2023

Een reis langs de hoogtepunten van Suriname: Paramaribo, Bigi Pan, jungle Bovensuriname en Commewijne. Veelal gebruik gemaakt van kleinschalige accomodaties en gedeeld vervoer. Alles prima geregeld en conform afspraken " "geleverd".

Kees Kooijman
Gereisd met partner
9,0

Indrukwekkende reis met ons gezin.

Zuid-Afrika
Individuele rondreis met Better Places
07-11-2023

Wij hebben in samenwerking met Better Places een prachtige reis gemaakt door Zuid-Afrika. Ze hebben echt met ons meegedacht en we zijn van hoogtepunt naar hoogtepunt gereisd. De dagen in Kaapstad hadden we lekker vol gepland waardoor dit wel intens was, maar we zouden het niet anders hebben gewild. Het was echt te gek. Daarna zijn we verder gereisd naar de bergen en konden we daar echt tot rust komen. We hebben activiteiten afgewisseld met rustmomenten al waren het vooral hoogtepunten die we meemaakten. Wat een te gek land en mooie locaties hebben we gezien. Heel blij dat we deze reis hebben mogen maken en heel blij met de begeleiding vanuit Better places. Zeker voor herhaling vatbaar! Maar eerst heel lang nagenieten.

H. van Horen
Gereisd met gezin
8,6

Een fantastische rondreis door Java, Komodo, Bali en Gili Air!

Indonesië
Individuele rondreis met Better Places
06-11-2023

Een schitterende reis in Indonesië door Java (Borobudur, Prambanan, Yogyakarta, Bromo), Komodo National Park (3 daagse boottrip langs o.a. Komodo Padar en Rinca, met natuurlijk de Komodo varanen en snorkelen met de manta's), Bali (de mooiste tempels en rijstvelden, Ubud, Sidemen ) en Gili Air. Een fantastische herinnering aan dit mooie land met de warme mensen en het heerlijke eten. FANTASTISCH!

Jaco Groeneveld
Gereisd met partner
9,0

Prachtige 17 daagse rondreis Jordanie

Jordanië
Individuele rondreis met Better Places
04-11-2023

Van de 1e tot de laatste dag een prachtige rondreis gemaakt door Jordanië. Vanuit Amman eerst naar het Noorden en daarna helemaal naar Aqaba. Een mooie combinatie tussen cultuur en natuur. Hoogtepunten: Wadi Rum, Petra en de Wadi Ghuweir Trail. Dank aan Elena die een precies op maat gemaakte reis heeft gemaakt waarbij we in alle soorten accommodaties hebben geslapen.
Voor ons was het de 2e reis bij Better Places, en na Peru wederom top geregeld.

John Hegger
Gereisd met partner
9,2

Perfecte familiereis

Sri Lanka
Familiereis met Better Places
24-10-2023

Een prettig contact met de reisspecialist van Better Places. Een waanzinnige familie reis met ons gezin (kinderen 6/9/11). Sri Lanka is 100% aan te raden!

Merel
Gereisd met gezin
9,0

Privérondreis met 6 vrienden door schitterend Jordanië

Jordanië
Groepsrondreis met Better Places
18-10-2023

Alle hoogtepunten van Jordanië gezien, inclusief de natuur in het Noorden.
Echt relaxed dat je met een privé busje het land verkent en verblijft in (over het algemeen) authentieke accommodatie (lodges en kleinschalige hotels).

Louis van Loon
Gereisd met vrienden
8,0

Een zeer mooie en indrukwekkende rondreis door Suriname

Suriname
Individuele rondreis met Better Places
17-10-2023

We hebben samen met Lizet van Betterplaces een prachtige reis in elkaar gezet.
We wilden geschiedenis, cultuur, natuur en avontuur en dat hebben we gehad!
Door Paramaribo gefietst en veel over de geschiedenis gehoord, waar ons land een grote rol in speelde, , op de plantages Frederiksdorp en Peperpot geslapen en veel van de natuur gezien in Bigipan en de jungle. De gidsen waren prima, altijd op tijd en konden veel vertellen over waar we waren en wat we zagen.
De Fredberg was heel erg de moeite waard wat de wandeling betreft en het uitzicht en de fantastische koks! Zij namen alles mee de berg op en schotelden ons geweldige maaltijden voor.
Erg genoten hebben we van de jungletocht die goed te doen was (ook voor ons als fitte 65 plussers), want er ging een boot mee voor de grote bagage en het aantal km was minder dan vooraf gezegd. Indrukwekkend om door de dorpjes te lopen en te zien hoe de mensen leven en werken met de beperkte middelen die ze hebben!
Kortom, het was een prachtige reis waarbij we Suriname hebben gezien en beleefd.

Rieta wessels
Gereisd met partner
8,2

Bijzondere rondreis door gemoedelijk Jordanië

Jordanië
Individuele rondreis met Better Places
17-10-2023

Elena heeft een mooi reisprogramma voor ons samengesteld met de highlights van Jordanië. De persoonlijke zorg en aandacht was een echte meerwaarde. Ook onze chauffeur heeft zeker bijgedragen aan een ontspannen reis.

Marijke Veldhuis
Gereisd met vrienden
8,0

Indrukwekkende rondreis Sikkim

India
Individuele rondreis met Better Places
13-10-2023

Tien dagen in Sikkim, India heeft mooie herinneringen gemaakt. De reis, georganiseerd door Jan van Better Places, was een mooie mix tussen cultuur en natuur. Veel oude en nieuwere kloosters gezien, contact met lokale bevolking was erg inspirerend. Prima verzorgde locaties (met homestays, hoe leuk) en met een zorgzame en goed geïnformeerde gids. Reistijd september 2023. Veel geluk met weer, weinig regen gehad.

Laetitia Gruwel
Alleen gereisd
9,0

Een perfect geregelde, prachtige rondreis op Sulawesi

Indonesië
Individuele rondreis met Better Places
12-10-2023

De chauffeurs, de gidsen en de verblijven waren prima, Iedereen stond op tijd klaar. We hebben ons helemaal kunnen richten op wat er te zien en te beleven viel.

NANNO LAMBOOIJ
Gereisd met partner

Ben jij op reis geweest met Better Places?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Better Places.