Better Places ervaringen

De Better Places ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Better Places gemaakt hebben.

Er zijn 728 ervaringen met Better Places geplaatst.

Accommodatie
8.6
Vervoer
8.9
Reisleiding
9.2
Prijs / Kwaliteit
8.8
Algemeen
9.1

Beoordelingen van Better Places

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers die een rondreis met Better Places hebben gemaakt?
9,8

Prachtige vakantie, erg genoten

Schotland
Autorondreis met Better Places
27-05-2023

Wij hadden een 9 daagse rondreis vakantie in Schotland, daarvan waren twee dagen/avonden op de boot. Wij sliepen twee dagen op een plek, om vandaar weer verder te reizen.
Wij hebben kastelen en museums bekeken, ook veel gewandeld in de natuur.
Henk (reisexpert) heeft alles goed geregeld en was altijd bereikbaar voor vragen.
Een dikke 10 voor zijn inzet!

Arjan en Marieke
Gereisd met partner
8,8

Pracht reis gemaakt met een safari in Tanzania en relax moment op Zanzibar

Tanzania
Individuele rondreis met Better Places
25-05-2023

We hebben een prachtige reis gemaakt als gezin. Een reis samengesteld in samenspraak met Astrid en Karin twee geweldige enthousiaste en vriendelijk dames.

Een maatwerk reis, met persoonlijke service en een unieke ervaringen. Alles aan deze reis klopte. Goede accommodaties, een geweldig safari waar we de "Big Five" hebben gespot. Enthousiaste gids/chauffeur die een meer waarde was voor onze reis. Super vriendelijke lokale mensen. Met een fantastische tropische verassing op Zanzibar.

Walter Luft
Gereisd met gezin
8,6

Gelukssafari

Oeganda
Individuele rondreis met Better Places
24-05-2023

We hebben net een ongelooflijke 13-daagse safari gehad met Grassrootz in Oeganda en hebben enkele van de mooiste plekken van Oeganda gezien, zoals Murchison Falls, Lake Albert, Kibale Forest, Queen Elisabeth National Park en Lake Mburo. Sander (Better Places) heeft de safari voor ons georganiseerd en tijdens het organiseren beantwoordde hij altijd alle vragen die we voor hem hadden (en dat waren er veel). Uiteindelijk heeft hij een geweldig reisplan voor ons gemaakt. We waren ook erg blij met Moses die ons op onze tour begeleidde. Hij vertelde ons zoveel dingen over de natuur en de dieren in het wild die we zagen en was altijd bereid om onze vragen te beantwoorden. Hij deed er alles aan om ons zo goed mogelijk te helpen en zorgde ervoor dat we volop genoten van ons verblijf in Oeganda. Onze safari wordt een "gelukssafari" genoemd omdat we zoveel geluk hadden om alle dieren te zien die we wilden zien, waaronder neushoorns bij Ziwa, de schoenbekooievaar, chimpansees, leeuwen, luipaarden, krokodillen, olifanten en natuurlijk de nijlpaarden. Een daarvan was ons zelfs aan het achtervolgen toen we hem (of haar) spotten tijdens onze gamedrive 🤭. Alle lodges waar we onze nachten doorbrachten waren goed uitgerust en comfortabel, ook al hadden we middenklasse lodges gepland.
Sander en Moses nogmaals heel erg bedankt voor het onvergetelijk maken van onze safari.

Kees H
Gereisd met partner
9,0

Rondreis Argentinië : Buenos Aires, Ushuaia, Bariloche en Salta

Argentinië
Individuele rondreis met Better Places
09-05-2023

Argentinië is een bijzonder mooi land van het bruisende Buenos Aires, het Ushuaia als zuidelijkste stadje van de wereld, de natuur en blauwe meren rondom Bariloche en de kleurrijke bergen rondom Salta in het noorden. Wij hebben de Argentijnen als zeer vriendelijk en toegankelijk ervaren. Ook zelf auto rijden is heel goed te doen, een groot gedeelte van de wegen zijn trouwens goed begaanbare gravel wegen. Het is handig dat je wat Spaans kent maar veel Argentijnen spreken ook Engels en anders biedt Google Translate altijd een uitkomst. Wat betreft geld, het gunstigst is Euro's of Dollars wisselen tegen Blue Dollars (Je hotel weet altijd wel waar zo'n kantoor staat). Een ander gunstige methode is via Western Union mbv een app. Argentinië is echt een aanrader en er is een grote kans dat wij nog een keer weer terug gaan.
Het samenstellen van de reis via Better Places ging op een prettige en vlotte manier. Na wat communicatie over en weer met Gwendeline hadden we voor ons de ideale reis samengesteld. Het is een voordeel dat de adviseurs van Better Places in het land zelf wonen en dat alles in je eigen taal gaat. Ook tijdens de reis is er dus iemand in je vakantieland bereikbaar om je te helpen. Dat hebben we ondervonden toen 1 van ons de telefoon in een taxi lieten liggen. Met hulp van Gwendeline hadden we die snel terug.

Fam Snijder
Gereisd met partner
9,0

Een mooie en gevarieerde rondreis door Argentinië

Argentinië
Individuele rondreis met Better Places
09-05-2023

Buenos Aires en Ushuaia bezocht, en per auto rondreis rondom Bariloche en rondom Salta.

Fam Snijder
Gereisd met partner
9,3

Onze goede ervaring in Marokko is nu uitgebreid met Suriname

Suriname
Individuele rondreis met Better Places
09-05-2023

We waren al twee keer in Suriname geweest, dus we wisten dat we niet allerlei “standaard” excursies meer wilden doen, maar dat we ruim tijd wilden nemen in kleine lodges en bed-and-breakfasts om kennis te maken met de bewoners en hun inzichten in de stand van het land en in de toekomst. Of om gewoon eens een dagje in de dierentuin van Paramaribo rond te hangen, of in de vlindertuin in Lelydorp, of in het opvangcentrum voor luiaards...
Het samenstellen van zo'n reis is met de lokale reisagent Lizet heel goed verlopen. Zij begreep onze bedoeling en had de ideeën en de contacten om datgene in elkaar te steken wat we wilden.
Wat hebben wij een geweldige reis gemaakt door Suriname.
We hebben prachtige tochten in het binnenland gemaakt vanuit diverse kleine onderkomens. Denk aan Dan Paati, Little Paradise, Lindes Lust en de lodges van Albatros Tours aan de Maratakka-rivier en op het schitterende Bigi Pan.
Alles was overal tot in de puntjes geregeld en werd ook bewaakt om waar nodig tijdschema's optimaal afgestemd te houden.
De lokale organisatie en de gids waren goed te bereiken en ook toen er door omstandigheden een kleine aanpassing moest komen, is dat gelijk geregeld met goede nazorg achteraf.
Suriname is een aanrader, zeker als je buiten de geijkte paden gaat. Het is niet druk met toeristen, alleen in de luxere hotels en resorts – en ook daar is het zeker niet hinderlijk vol.
Onze goede ervaring in Marokko met Better Places is nu uitgebreid met Suriname; voor onze volgende reis zijn we al stiekem aan het kijken naar hun Europese treinbestemmingen.

GertJan&Petra
Gereisd met partner
9,0

Familiereis

Cuba
Individuele rondreis met Better Places
26-04-2023

We reisden met onze tweeling van 11 en onze schoonvader naar Cuba. Alles was heel goed geregeld en we hadden een contactpersoon ter plaatse die we steeds konden bereiken. Handig voor als je portefeuille in de taxi vergeet 😉.
Cuba is een prachtig en erg afwisselend land.
Doordat we op voorhand de reisplanning goed kind en doornemen met Monique en onze wensen konden aangeven, was het ook voor de kinderen een heel fijne reis. Zeker een aanrader!

Katrien De Reu
8,8

Selfdrive rondreis door Chili en Argentinië van zuid naar noord

Chili
Individuele rondreis met Better Places
25-04-2023

Prachtige rondreis over iconische wegen door onwezenlijk mooie landschappen, met verblijf in verrassende accommodaties, van luxe hotel tot logeren bij de boer.

Alfred Kempe
Gereisd met partner
8,4

Rondreis door Sumatra

Indonesië
Autorondreis met Better Places
22-04-2023

We hebben samen met een privé chauffeur 10 dagen door Sumatra gereisd. De chauffeur was zeer prettig in de omgang met een duurzame mindset en hart voor de natuur. Hij sprak goed Engels en vertelde ons veel over de cultuur en de dingen die we zagen onderweg. Onze eerste 3 dagen in de jungle was een mooie ervaring om mee te maken. De gidsen ter plekke waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Overnachtingen waren goed geregeld en onze chauffeur/gids hielp ons vaak met inchecken. Heel fijn dat we in Sumatra dit niet allemaal zelf hebben hoeven doen en we een programma hadden die volledig in afstemming met onze wensen is gemaakt.

Jeijsman
Gereisd met partner
8,8

Rondreis Cambodja 2 weken

Cambodja
Individuele rondreis met Better Places
19-04-2023

De bekende plekken bezocht, maar ook de minder toeristische plekken in het oosten.
Alles super goed geregeld. Website werkt goed en duidelijk. Fijn contact met plaatselijke gids. Meerdere reizen met better places gemaakt en erg tevreden

Marjolein
Alleen gereisd
9,4

Annapurna community trekking

Nepal
Individuele rondreis met Better Places
19-04-2023

Annapurna community trekking

Mijn 2e trek alleen binnen een jaar weer naar onweerstaanbaar Nepal,onder toeziend oog van de machtige witte Himalaya reuzen die bij zonsopgang omringd zijn door roodgoud.
Onder andere; Dhaulagiri,Tukchepeak,Nilgiri,Annapurna en Macchapucchre.
Een prachtige jungletrek door de ruige natuur van Nepal. Bossen,bergen ,rotsen en rivieren.
Overnachtigen op de bergen bij de warme,gastvrije authentieke locale bevolking, de lekkerste Dal Baht ooit gegeten en een dansvoorstelling van een achtjarig meisje maken het zo bijzonder.
Wederom een prachttrek onder begeleiding van dezelfde gids als van de eerste tour en drager.
Voor beiden grote dank voor super gidswerk,care en plezier.
Ik voelde mij als een prinses in de jungle en bergen.
Als afsluiting van de trek rust in het Pema Tsal Monastery in Pokhara.
Ook in mijn 1e tour bezocht.
De ochtendmeditatie van de monniken bewonderd maar de kinderen stalen mijn hart met hun vrolijkheid ,openheid en schaterlach in hun spel.
Terug in Kathmandu een bezoek aan 2 Newari dorpjes en de Botanische tuin .
Ik moest wel weer even wennen aan de enorme overgang van de stilte naar hectiek.
De gids maakte het goed met haar gezelligheid en rust.
Deze tour voldeed helemaal aan mijn wensen.
Dankjewel hiervoor Maaike !!!
Het was weer een geweldige ervaring voor eeuwig vastgelegd in mijn hart.
🙏

Katinka Postma
Alleen gereisd
7,8

Korte reis door Georgië inclusief skiën en afsluiting in Armenië

Georgië
Individuele rondreis met Better Places
18-04-2023

Op ons verzoek heeft reisadviseur Mari een prachtige reis op maat voor ons samengesteld.
Omdat we in april naar Georgië op reis gingen was het niet zeker of we nog konden skiën. Het reisplan had voldoende flexibiliteit om het skiën mogelijk te maken, en alternatieven te bieden als de sneeuw minder goed zou zijn geweest.
Voorafgaand aan en tijdens de reis heeft Mari ons diverse tips gegeven voor activiteiten met tieners, en voor restaurants. Dat contact via WhatsApp verliep heel prettig.
We hebben genoten van onze reis.

Hoogtepunten:
- Dagje skiën in Gudauri
- Helemaal alleen bij de ommuurde Kvetera-kerk
- Wijnproeven Georgische wijn
- Laatste dag met gids door Armenië

Edward Rademaker
Gereisd met gezin
8,3

Rondreis door Argentinië, Chili en Bolivia

Chili
Individuele rondreis met Better Places
14-04-2023

We hebben enorm genoten van de diversiteit van onze reis.
Alles was tot in de puntjes goed geregeld. Snel contact met de lokale reisexperts.

Van der Cruijsen
Gereisd met partner
8,5

Hoogtepunten Jordanie

Jordanië
Individuele rondreis met Better Places
10-04-2023

Naast alle hoogtepunten die bijna alle reizen aandoen is het zeer aan te raden ook Wadi Numeira te bezoeken ( en te wandelen!) alsmede te snorkelen bij Aqaba.

Eén punt van aandacht : de ritten zijn voornamelijk van A naar B. Spreek van te voren goed af als je een extra tussenstop wilt.

Jacqueline Monique Boot
Gereisd met vrienden
9,8

Zo’n goede en snelle hulp gehad bij het samenstellen van onze reis!

Cuba
Individuele rondreis met Better Places
05-04-2023

Binnen een uur na mijn mailtje om informatie voor een individuele rondreis werd ik al teruggebeld. Dat verraste mij zeer! Het was een heel informatief gesprek en door de vele vragen kon ik goed bepalen wat wij precies zouden willen. Ik had het voorstel ook weer snel binnen. Na telefonisch nog wat besproken te hebben en een kleine aanpassing was de reis snel geregeld.
Door omstandigheden in Cuba moest er redelijk kort voor de reis nog wat aangepast worden wat best wel weer even werk was voor Better Places. Ook dat was zo weer geregeld.
Tijdens onze reis wilden wij nog wat aanpassen omdat wij een bepaalde plek niet leuk vonden en eerder verder wilden reizen waardoor een deel van het schema opnieuw aangepast moest worden. In no time was dat geregeld en hebben wij onze reis af kunnen maken zoals wij zelf graag wilden.
Echt alle complimenten voor Better Places. Ik heb nooit eerder zo’n goed en persoonlijk contact gehad en zoveel flexibiliteit ervaren.

Wij gaan graag nog een keer op reis met Better Places.

Nicole de Gier
Gereisd met vrienden
10

Prachtige reis door Guatemala en Belize

Guatemala
Individuele rondreis met Better Places
04-04-2023

Wat hebben we een heerlijke en schitterende reis gemaakt door Belize en Guatemala. Met onze lokale reisagent Petra hebben we al onze specifieke wensen uitgebreid besproken en op maat vormgegeven. Wij zijn zeer tevreden over het contact, het begrijpen, meedenken en de service. Better Places is een aanrader voor iedereen die een mooie reis wil maken met toegevoegde waarde van lokale kennis: je komt op de mooiste plekken, mooie kleinschalige accommodaties, krijgt goede tips en adviezen en het voelt heel comfortabel dat je altijd iemand in de buurt kan bellen/appen als het nodig mocht zijn. Super!

Mari-Ann en Seger
Gereisd met partner
10

Prachtige reis door Guatemala en Belize

Guatemala
Individuele rondreis met Better Places
04-04-2023

Wat hebben we een heerlijke en schitterende reis gemaakt door Belize en Guatemala. Met onze lokale reisagent Petra hebben we al onze specifieke wensen uitgebreid besproken en op maat vormgegeven. Wij zijn zeer tevreden over het contact, het begrijpen, meedenken en de service. Better Places is een aanrader voor iedereen die een mooie reis wil maken met toegevoegde waarde van lokale kennis: je komt op de mooiste plekken, mooie kleinschalige accommodaties, krijgt goede tips en adviezen en het voelt heel comfortabel dat je altijd iemand in de buurt kan bellen/appen als het nodig mocht zijn. Super!

Mari-Ann en Seger
Gereisd met partner
8,8

Prachtige rondreis, goede accommodaties.

Jordanië
Individuele rondreis met Better Places
03-04-2023

Onze plaatselijke reis begeleider heeft goed naar onze wensen geluisterd waardoor het een fantastische rondreis werd. Prima accommodaties en veel hulp ook van de gastheren/dames in de hotels.

Jacky Feenstra
Gereisd met partner
8,0

Prachtige rondreis gemaakt. Mooie onderkomens gehad, geboekt door Better Places. Gevarieerd en authentiek. Prachtige natuur en veel wildlife! Een aanrader!

Zuid-Afrika
Autorondreis met Better Places
02-04-2023

Vriendelijk en gastvrij land! Heerlijk gegeten en veel moois gezien.

J Rossing
Gereisd met partner
9,3

Een schitterende rondreis door Jordanië

Jordanië
Individuele rondreis met Better Places
02-04-2023

We zijn heel tevreden over hoe Better Places onze reis naar Jordanië heeft geregeld. We kozen ervoor om een self-drive te doen. Dit viel super goed mee!
Ook tijdens onze reis hadden we regelmatig contact met Elena en stond ze steeds klaar met advies wanneer nodig.

Voor herhaling vatbaar!

Sarah
10

Schitterende rondreis door Costa Rica

Costa Rica
Autorondreis met Better Places
01-04-2023

Na reeds drie bezoeken aan Costa Rica die we op eigen houtje organiseerden, namen we dit jaar Better Places onder de arm. Een voltreffer. We hadden heel veel interactie tijdens de voorbereiding van ons programma. Dit resulteerde in vijf toplocaties met aangename, duurzame, soms goddelijk gelegen lodges, met een rijke avifauna (een van onze hoofddoelen). Afhaling aan de luchthaven, huur van de wagen, de verblijfplaatsen ... alles was tot in de puntjes uitgekiend. En Miranda, de plaatselijke medewerkster van Better Places, gaf ons snel bijkomende info wanneer daar per mail of WhatsApp ter plekke werd naar gevraagd. Een aanrader.

Koen Steenhoudt
Gereisd met partner
8,8

Prachtige rondreis door Costa Rica

Costa Rica
Autorondreis met Better Places
31-03-2023

Dit was onze tweede rondreis met Better Places. Alles was weer goed geregeld. De sfeervolle accommodaties, de huurauto en de excursies. We hebben genoten van de prachtige natuur, de mooie stranden en alle dieren. Better Places raden wij zeker aan!!

Rob en Mirjam
Gereisd met partner
9,4

Prachtige rondreis door Thailand

Thailand
Individuele rondreis met Better Places
29-03-2023

Na een voorbereiding van 1 jaar met heel wat tips van de plaatselijke experten konden we de reis maken waarvan we gedroomd hadden. We kwamen hierdoor op plaatsen die we niet kenden (vb. eiland Yao Yai) wat onze reis toch specialer maakte dan de pakketreizen van andere reisorganisaties. Na Costa Rica was dit onze 2de reis met Better Places en opnieuw was het een schot in de roos !

Greet Vanbelleghem
Gereisd met partner
8,8

Een op maat gemaakte rondreis

Zuid-Afrika
Individuele rondreis met Better Places
28-03-2023

Zoals de titel al aangeeft, een rondreis samen gesteld door Judith van Better Places, met een aantal hoogte punten. Graskop was erg leuk en natuurlijk ook de Gamedrives in het noorden van het krugerpark. mooi was ook de Sani pass richting Lesoto,

Cees baars
Gereisd met partner
9,0

Prachtige rondreis

Thailand
Individuele rondreis met Better Places
24-03-2023

Dit was onze tweede privé rondreis met Better Places. Een een woord fantastisch. Wederom. Alles prima geregeld. Van de landing in Bangkok tot het vertrek in Bangkok zijn we prima verzorgd. Ik heb eigenlijk niets negatiefs te zeggen. Het was wederom een zeer goede ervaring. We hebben van alle cultuur en natuur volop genoten. Aanrader!!

Margaret
Gereisd met partner

Ben jij op reis geweest met Better Places?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Better Places.