Zuid-Korea

Rondreis Zuid-Korea

Relatief onontdekt en veelzijdige bestemming

Zuid-Korea is voor velen een nog relatief onbekende bestemming maar wie kiest voor een rondreis door dit veelzijdige land staat een hoop moois te wachten! Van de miljoenenstad Seoul met zijn moderne architectuur en cultuur tot de eeuwenoude tempels en paleizen. Van natuurreservaten met zeldzame planten en dieren tot het platteland en de bergen.

Hoofdstad:
Seoel
Inwoners:
48.422.644
Oppervlakte:
98.480 km2
Beste reistijd:
september en oktober
Tijdsverschil:
8 uur later
Vliegtijd:
11:20 uur
Combineren:

Video's van Zuid-Korea

Reisorganisaties met reizen naar Zuid-Korea

Reizen naar Zuid-Korea

Rondreis Zuid-Korea en Japan - 21 dagen | VNC Asia Travel

Rondreis Zuid-Korea en Japan - 21 dagen | VNC Asia Travel

HIP SEOUL, GYEONGJU, PER BOOT NAAR KYUSHU, KYOTO EN TOKYO Twee landen in één reis. Bezoek in Zuid-Korea het moderne Seoul, het klassieke Gyeongju en de havenstad Busan. Met de draagvleugelboot vaart u naar Fukuoka in Japan. Daar reist u vanuit het zuiden via Nagasaki, Beppu en Hiroshima naar Kyoto en Tokyo. Seoul is een jonge metropool met klassieke monumenten als het Gyeongbok Paleis. In de oude hoofdstad Gyeongju vindt u de verfijnde Seokguram tempel. Aanrader is een bezoek aan de bedrijvige Jagalchi vismarkt in Busan. U stapt op de snelle boot naar het Japanse Fukuoka, en kunt bij Nagasaki de VOC-handelspost Dejima bezoeken. Maak in Beppu kennis met de Japanse badcultuur, en laat u ingraven in vulkanisch zand. In Hiroshima staat het Peace Memorial Park, en kunt u overvaren naar het Shinto-eiland Miyajima. De prachtige tempels en tuinen van Kyoto kunt u het beste te voet verkennen. U sluit uw reis af in hypermodern Tokyo.
VNC Asia Travel
vanaf
€ 2.485
Rondreis Zuid-Korea, Alle hoogtepunten, 13 dagen | VNC Asia Travel

Rondreis Zuid-Korea, Alle hoogtepunten, 13 dagen | VNC Asia Travel

13 dagen
TOPREIS NAAR DAEGU, GYEONGJU EN VULKANISCH EILAND JEJU Een zeer complete reis naar de bijzondere cultuur, prachtige vulkanen en kleurrijke boeddhistische tempels van Zuid-Korea. Uw eindigt uw reis met een vierdaags verblijf op het subtropische eiland Jeju. Op eigen gelegenheid Seoul verkennen, gaat probleemloos. ’s Avonds eet u vast een keer bulgogi, een heerlijk rundvleesgerecht. Per hogesnelheidstrein bereikt u de sfeervolle studentenstad Daegu. De fraaie Haein-sa Tempel, met de meest complete collectie boeddhistische teksten, is zeker een bezoek waard. Gyeongju, is de Zuid-Koreaanse culturele hoofdstad. Eens de oude hoofdstad van het Shilla Koninkrijk, nu een openlucht museum waar u dagen kunt struinen tussen de overblijfselen van de eens zo machtige dynastie. Op de fiets door de rijstvelden komt u veel tempels tegen. Visliefhebbers brengen in Busan zeker een bezoekje aan de Jagalchi vismarkt. Op het subtropische eiland Jeju is het goed uitrusten op een van de zandstranden.
VNC Asia Travel
vanaf
€ 1.295
Rondreis ZUID-KOREA - 17 dagen; Land van de Ochtendstilte

Rondreis ZUID-KOREA - 17 dagen; Land van de Ochtendstilte

17 dagen
Het verrassend pure Zuid-Korea is nog niet ontdekt door massatoerisme. Vergaap je aan de moderne architectuur van de nieuwe kantoren en woonwijken en ga op zoek naar de eeuwenoude cultuur in de paleizen en tempelcomplexen. Het fraaie landschap bestaat uit heuvels, uitgestrekte theeplantages en rijstvelden, een ruige kustlijn en kleine eilanden. Uniek is je verblijf tijdens deze Zuid-Korea rondreis in de Bulguksatempel, waar je het ritme volgt van boeddhistische monniken.
Koning Aap
vanaf
€ 3.395

Beoordelingen van Zuid-Korea

Wat zijn de Zuid-Korea ervaringen van andere reizigers? Lees hier 3 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Zuid-Korea.
Natuur & omgeving
7.7
Cultuur
8.3
Stranden
n.v.t.
Steden
8
Eten & drinken
8.3
Activiteiten
7.3
8,2

Super

Zuid-Korea
Singlereis met Kras Reizen
10-01-2017

Prachtige natuur, mooie cultuur en heel goede begeleidding

Julie Slabbaert
in May 2021
7,6

M'n broertje bezocht

Zuid-Korea
22-01-2016

Veel cultuur, restaurants, uitgaansleven, natuurv

Yvette bogerd
Alleen gereisd in June 2016
8,0

Zuid-Korea prachtig!

Zuid-Korea
Individuele rondreis met WTC.nl Verre reizen
08-01-2016

Zuid-Korea is aan de dure kant in vergelijking met andere landen van Azië. (Behalve Japan).
Maar je komt hier bijna geen toeristen tegen! Seoul is prachtig! . Dan heb je nog Busan met het grootste winkelcentrum van de wereld!.
Natuurgebieden ontbreken hier zeker niet. Je kunt uren rondwandelen zonder iemand tegen te komen en dan heb je ineens huisjes middle in the nowhere waar je voor €5,- kunt slapen tussen 20 Koreanen in op een houte ondervloer.

Het is het reizen zeker waard! (Wel genoeg sparen)

(Ik heb activiteiten een 6 gegeven omdat je in Zuid-Korea niet echt touroperaters hebt. Je moet zelf alles een beetje uitvogelen)

Darifa bergen
Gereisd met partner in June 2014