Home
Blog
Bestemmingen
Héérlijk feelgood filmpje van 3 weken rondreizen in Thailand

Héérlijk feelgood filmpje van 3 weken rondreizen in Thailand

1 minuut leestijd
Héérlijk feelgood filmpje van 3 weken rondreizen in Thailand

Welke reiziger droomt er niet van een rondreis in Thailand? Of je er nu al geweest bent of juist nog graag heen wilt: iedereen geniet van deze heerlijke Thailand-video!

De vriendelijke Thaise bevolking, de bootochtjes naar de prachtige eilanden van Zuid-Thailand, de longtailbootjes, de rotsen in het groenblauwe water, de schommels aan de bomen… Van eilandhoppen in Thailand kan je toch nooit genoeg krijgen? Bekijk onderstaande video van een enthousiaste reiziger en kom (weer) helemaal in Thaise sferen!

Eiland- en tempelhoppen

De maker van deze video ging met zijn vriendin naar Thailand en bezocht Bangkok, Phuket, Koh Lipe en Koh Tarutao. Ook maakten ze nog een uitstapje naar Angkor Wat in Cambodja. Tja, als je toch ‘in de buurt’ bent… Van de vuurshows op het strand tot de heerlijke Thaise keuken en natúúrlijk de zonsondergangen… Thailand, we houden van je!

Ook een rondreis maken door Thailand?

Stel je droom niet uit en boek dat ticket! Thailand is niet voor niets het populairste land van Zuidoost-Azië. Rondreizen in Thailand is makkelijk, betaalbaar, geweldig en veelzijdig. Een rijke cultuur, een heerlijke keuken, prachtige stranden en een vriendelijke bevolking zijn toch zeker genoeg redenen om te gaan?

Koh Lipe
Koh Lipe

Top reizen naar Thailand

19-Daagse rondreis Noord- en Zuid-Thailand

19-Daagse rondreis Noord- en Zuid-Thailand

19 dagen
Individuele rondreis

Reisorganisaties met reizen naar Thailand

Meer blogs over Thailand

Beoordelingen van Thailand

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.8
Cultuur
8.8
Stranden
8.7
Steden
8.1
Eten & drinken
8.8
Activiteiten
8.8