Home
Blog
Bestemmingen
Eiland dat niet op de kaart staat: Motu Teta

Eiland dat niet op de kaart staat: Motu Teta

op 18 juni 2014
1 minuut leestijd
Eiland dat niet op de kaart staat: Motu Teta

Verblijven op een eigen prive-eiland, wie droomt er niet van? Het eiland Motu Teta in de Stille Oceaan is zo afgelegen, dat het niet eens op de kaart staat!

Motu Teta is een klein eiland in de Rangiroa atol, dat toebehoort aan Frans-Polynesië. Rangiroa is de tweede grootste atol van de wereld en bestaat uit ongeveer 415 eilanden en zandbanken, waarvan Motu Teta er één is. Het is een all-inclusive prive-eiland resort met een oppervlakte van 9 hectare, en ligt ver verwijderd van de bewoonde wereld. Om er te komen vlieg je eerst naar Papeete, Tahiti, om dan een binnenlandse vlucht naar Rangiroa te nemen, gevolgd door een anderhalf uur durende boottocht naar het eiland. Het kost dus even wat moeite, maar dan heb je ook complete exclusiviteit!

Als je hier te gast bent, kun je beschikken over een prive-kok en staat er 24 uur per dag personeel voor je klaar. Het mobiele bereik is hier zeer beperkt, dus je bent hier echt afgesloten van de wereld! Er kunnen 6 volwassenen, of 10 mensen met kinderen verblijven op Motu Teta, vanaf 530 euro per persoon per nacht.

Ja, dit zou jij kunnen zijn :)

Meer blogs