Home
Blog
Bestemmingen
Dit filmpje van een roadtrip Noorwegen is abnormaal mooi

Dit filmpje van een roadtrip Noorwegen is abnormaal mooi

op 19 november 2019
1 minuut leestijd
Dit filmpje van een roadtrip Noorwegen is abnormaal mooi

Met te gekke luchtshots is dit Noorwegen vanuit een perspectief zoals je het niet eerder zag. Een jong stel rijdt 11.000 kilometer en bezichtigt onder meer Oslo, Geiranger Fjord, Bergen, Lofoten, Senja, Lovatnet en zelfs de Noordkaap.

De beelden zijn van ongekende pracht. Zo glijden de mooiste fjorden, bergen en watervallen aan je voorbij. 

Klimaat

Wanneer je vakantieplannen naar Noorwegen hebt, is het overigens wel goed om te beseffen dat het klimaat wisselvallig is in het land. Neem dus zeker je regenjas mee. Sowieso is het fijn deze aan te trekken wanneer je bijvoorbeeld een tocht maakt naar een waterval. 


Into the wild in Noorwegen

Op expeditie gaan in Noorwegen kan in alle vormen en maten. Hoe je het land ook verkent, één ding is zeker: je bent volledig één met de natuur. Maak gave hikes dwars over imposante rotsformaties, struin door bizarre bossen en stap buiten je comfortzone door op een hangende rots boven een afgrond te gaan staan. Rijd over impressionante bruggen over het water, peddel door intens blauwe lagunes en aanschouw de meest fantastische vergezichten en romantische zonsondergangen. 

Liefhebbers van wildkamperen halen hun hart op in dit deel van Scandinavië. Zet je tent bijvoorbeeld op nabij een groot meer. Word wakker te midden van het sprookjesachtige landschap en neem -first things first- een frisse duik in het water. Dichter bij moedernatuur komen, is onmogelijk!

Top reizen naar Noorwegen

Reisorganisaties met reizen naar Noorwegen

Meer blogs over Noorwegen

Beoordelingen van Noorwegen

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.5
Stranden
5.7
Steden
7.8
Eten & drinken
7.2
Activiteiten
8.3