Tsjechië

Praag

Rondreis Tsjechië

Land van verhalen, kastelen, cultuur én Praag

Rondreizen in Tsjechië is gevarieerd, bijzonder én betaalbaar. De “gouden stad” Praag staat natuurlijk op het programma, maar Tsjechië heeft meer fascinerende steden. En wat te denken van de prachtige natuur, de rijke historie en schilderachtige dorpjes? Een vakantie naar Tsjechië is onvergetelijk!

Vlag:
Hoofdstad:
Praag
Inwoners:
10.703.446
Oppervlakte:
78.866 km2
Beste reistijd:
mei, juni en september
Tijdsverschil:
geen
Vliegtijd:
1:35 uur
Combineren:
Natuur
7/10
Cultuur
8/10
Steden
9/10
Eten
8/10
Actief
8/10

Video's van Tsjechië

Reisorganisaties met reizen naar Tsjechië

Reizen naar Tsjechië

Blogs over Tsjechië

· Suzanne van Duijn
Roadtrip Oost-Europa: 10 bezienswaardigheden
Met een bezoek aan deze tien bezienswaardigheden in Oost-Europa ga je gegarandeerd een mooie roadtrip tegemoet!

Beoordelingen van Tsjechië

Wat zijn de Tsjechië ervaringen van andere reizigers? Lees hier 5 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Tsjechië.
Natuur & omgeving
8.5
Cultuur
8.2
Stranden
n.v.t.
Steden
8.6
Eten & drinken
7.3
Activiteiten
8.2
5,6

Mooie reis veel kastelen gezien

Tsjechië
Individuele rondreis met Bolderman Excursiereizen
13-09-2021

Excursies naar kastelen, na drie kastelen heb je het wel gezien. Een dag Bratislava, jammer genoeg was alles dicht vanwege een feestdag, erg jammer dat Bolderman dit niet heeft aangegeven zij hadden dit kunnen weten. Dus maar van terras naar terras gelopen. Hotel Zamek in Cejkovic was mooi maar er was geen lift aanwezig, wij hadden aardig wat mensen in de groep die niet zo goed ter been waren. Ontbijt was slecht, iedere ochtend droge broodjes. Diner was ook niet bijzonder daarbij zaten wij in de Ridderzaal welke klein was je zat opgepropt op elkaar te eten.
Gelukkig hadden wij een gezellige groep mensen dat was dan toch nog erg gezellig.

Jet
Gereisd met vrienden
10

Stom

Tsjechië
Familiereis met Beter-uit
05-07-2019

ik wil met deze website meer nadelen ...........................................................................................................................................................................................................

Alisa
Gereisd met gezin in July 2019
8,4

Net terug van het prachtige Praag beneden en boven.

Tsjechië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
21-04-2018

Hebben het beneden en boven gedeelte van Praag gezien. Indien de benen het toelaten probeer dan op eigen gelegenheid Praag te bezichtigen. Je komt dan niet alleen op de plekken waar alle toeristen komen en zien, maar ziet ook meer van de dingen in Praag die niet bezocht worden met de gids. Zoals bijvoorbeeld het Continium de oudste bliotheek en je ziet praag centrum van boven.
Ga niet af op beschrijvingen van "gelijkwaardig als" want het hotel was het A&O en dit is een hotel voor de jeugd en is meet een Hostel ondanks de 3 sterren omdat het pas gerenoveerd is. Neem ook geen pakket inclusief diner want het lijkt goedkoop maar is het uiteindelijk niet. Neem ook niet zomaar aan dat de koffie erbij hoort na een diner want die komt nog eens bij zonder erom gevraagd te hebbe.

Guus
Gereisd met vrienden in April 2018
7,4

Avontuurlijke met een vleugje cultuur

Tsjechië
Groepsrondreis met NoSun
11-02-2017

Kampeerrondreis Tsjechie, een goede balans tussen outdooractiviteiten, cultuur en steden. Een land waar de tijd soms heeft stil gestaan en waar je vriendelijk wordt ontvangen. Goed georganiseerd met veel ruimte voor eigen initiatieven.

Wendy
Alleen gereisd in July 2014
8,0

Stedentrip Praag

Tsjechië
31-01-2017

Praag is een prachtige stad. Heel veel mooie gebouwen en veel cultuur en historie. Het is een gezellige stad waar je goed kunt eten. Ik ben er in de winter geweest en alles was toen extra mooi versierd. Ik ga graag nog eens terug

Japke nijholt
Gereisd met partner in December 2014
Alle beoordelingen van Tsjechië