Beter-uit

Christelijke reizen

Beter-uit

Christelijke georganiseerde reizen, voor ieder wat wils!

Voor iedere interesse en leeftijd is er een passende groepsreis. Bekijk eens onze singlereizen of jongerenreizen. Welke (kerkelijke) achtergrond je ook hebt, je voelt je thuis als je op vakantie bent met Beter-uit. Met Beter-uit ontdek je de wereld zoals jij graag wilt…

Met ruim 35 jaar ervaring mag Beter-uit zich met recht dé Israëlspecialist noemen. In die jaren hebben we voor vele duizenden reizigers een onvergetelijke groepsreis naar het land van de Bijbel mogen verzorgen. Wellicht binnenkort ook voor jou? Ook kun je geheel op maat de reis samenstellen met de fly-drives of private guided tours. In overleg met jou stellen we het mooiste programma samen voor de scherpste prijs. Beter-uit verzorgt de vliegreis, een huurauto met of zonder Nederlandssprekende gids/chauffeur en de hotelreserveringen.

Geen reizen beschikbaar

Helaas zijn er (momenteel) geen reizen meer beschikbaar van Beter-uit.

Er zijn nog geen reizen voor Beter-uit.

Accomodatie
8.3
Vervoer
8.3
Reisleiding
8
Prijs / Kwaliteit
8.3
Algemeen
8.3
Beter-uit is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Beoordelingen van Beter-uit

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Beter-uit?
8,6

Fins lapland, avontuurlijke winterreis

Finland
Singlereis met Beter-uit
21-09-2017

Fantastische singlereis, inclusief een leuk en afwisselend programma (sneeuwscooteren, sneeuwschoenlopen in een prachtig natuurpark, rendierfarm, skien,langlaufen, in t donker op zoek naar t noorderlicht en een tocht met husky's.) In een zeer mooie lodge voor de groep met een jacuzzi en sauna (heerlijk voor savonds), open haard, sleeen en langlaufskies En een kok.

Marjan
in February 2017
8,0

Gezellige jongerenreis bij Porec (Kroatië)

Kroatië
21-09-2017

Het was een topreis!

Het beste aspect was vrijheid. Je kon je eigen gang gaan óf je kon samen met anderen optrekken. Ik was alleen, dus ik heb voor het laatste gekozen en daarom heb ik ook meegedaan aan alle excursies.
De volgende excursies werden aangeboden (spoilers!):

- Venetië --> aanrader!
- Plitvice meren --> erg duur (79 euro uit mijn hoofd) en je zit 4 uur in de bus ernaartoe, maar wel supermooi, eten inbegrepen.
- Sunset cruise with dolphins --> de sunset was prachtig en de boottocht was heeerlijk, maar stel je niet teveel voor van de dolfijnen: drie dolfijnen, 40 (!) boten. Eten inbegrepen.
- watersportdag --> lachen! er is genoeg te doen, maar je kunt ook achterover hangen in je ligstoel onder een parasol. Lunch inbegrepen.
- ontspannen cruise met Rovinj en een piratengrot --> Het bezoek aan het schilderachtige Rovinj was kort maar krachtig met een prachtige oude kerk op de heuvel. De piratengrot was niet zo spannend, maar ik heb er wel lekker gezwommen. Eten inbegrepen.
- watersportpark --> blijkbaar de op 1 na beste van Europa en dat kan ik beamen. Gave glijbanen en een watergolfbad: ik word er blij van.

We hebben ook een aantal keer Porec verkend en een paar keer samen gegeten (dat telt dan als excursie). Gezellig, maar niet essentieel, want je kunt dat ook met vrienden/aardige mensen uit je groep doen.

De accommodatie was top, niks te klagen. We kregen een appartement met goede bedden, keukentje, badkamer, kledingkasten en zelfs een balkonnetje.

Wil je een gezellige vakantie voor een schappelijke prijs met veel vrijheid? Ga dan met deze reis mee! Andere reizen met hetzelfde prijsniveau bieden vaak slechtere accommodaties (lees: campingtentjes)!

Maartje
Alleen gereisd in August 2017
8,2

Gezellige rondreis door Israël

Israël
Groepsrondreis met Beter-uit
21-09-2017

Highlights Israël reis gedaan, was een mooie reis met een gezellige groep! Het was een reis voor alle leeftijden. De leeftijden waren ook heel divers, wat erg leuk was! De reisleiding en lokale (Nederlands sprekende) gids hebben veel ervaring en kennis van het land. Veel gezien en geleerd van het land, de cultuur en de natuur. Interessant waren de momenten dat we op Bijbelse plaatsen waren en het bijbehorende Bijbelgedeelte werd gelezen, zonder dat het te 'zwaar' werd. De reis bleef luchtig. Het hotel was niet bijzonder luxe, maar prima locatie in Jeruzalem en Tiberias. De bus was comfortabel en had wifi!

Monique
Gereisd met vrienden in September 2017
Alle ervaringen met Beter-uit