Home
Reisorganisaties
Bolderman Excursiereizen

Bolderman Excursiereizen

Busreizen, excursiereizen, rondreizen en stedenreizen

Bolderman Excursiereizen

Bolderman Excursiereizen is dé reisorganisatie voor rondreizen en busreizen in Europa. Al 20 jaar lang organiseert Bolderman reizen met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De excursiereizen en stedentrips van Bolderman gaan naar bijna alle landen in Europa. Je reist per luxe touringcar en zult alle belangrijke bezienswaardigheden bezoeken.

Voor goedkope stedentrips is Bolderman zeer geschikt. Voor minder dan 100 euro kun je al een prachtige citytrip maken naar Praag, Berlijn of Parijs. En bij die prijs zitten de busreis, de overnachtingen in een goed hotel en de excursies inbegrepen! De reisleiders van Bolderman brengen je naar de mooiste plekjes en staan natuurlijk paraat bij vragen. Ze worden bovendien ieder jaar bijgeschoold. 

Wil je eens wat anders? Je kunt ook met Bolderman naar Ierland, Noorwegen of Mallorca. Genoeg reismogelijkheden dus, maar wees er op tijd bij, want dit is een populaire reisorganisatie en de busreizen zijn snel volgeboekt.

Bolderman Excursiereizen staat garant voor een prima verzorgde busreis in een gezellige sfeer EN voor een scherpe prijs!

Accommodatie
7
Vervoer
8.2
Reisleiding
8
Prijs / Kwaliteit
7.6
Algemeen
7.6
Bolderman Excursiereizen is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek Bolderman Excursiereizen
Opent in nieuw scherm
Wij zijn dit dit jaar voor de derde keer met Bolderman op vakantie gegaan en het was alweer fantastisch! Dit keer hebben we een busreis Londen gedaan., ideaal! De busreizen zijn zeer ontspannen. We hebben geslapen in prachtige hotels en op ons gemak al
- W. van Eggelen

Blogs over Bolderman Excursiereizen

· Redactie
Nieuwe reisorganisatie: Bolderman Excursiereizen
Vandaag hebben we een nieuwe reisorganisatie toegevoegd aan de lijst met reisorganisaties op Rondreis.nl: Bolderman Excursiereizen. Met Bolderman Excursiereizen kun je prachtige busreizen maken naar bijna alle landen in Europa.

Beoordelingen van Bolderman Excursiereizen

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Bolderman Excursiereizen?
5,8

12 dagen Lutago Italië

Italië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
10-07-2024

De reis was op zicht wel mooi maar het Posthotel was echt verouderd.
Krakende vloeren, oud meubilair. Kamer oud en versleten, gaten in het beddengoed en rook naar urine. Douche levens gevaarlijk. Hij sprong van ijskoud naar bloedheet. Oudere dames moesten in het bad douchen. Geen brandalarm.
Eten smakeloos, minimaal en slecht. Veel ging terug. Bediening onaardig. Overdag aten we maar een beetje meer om geen trek te krijgen.
Jammer van deze reis. Misschien voor een beetje meer betalen een beter hotel niet aan een drukke weg.

Adrianne
Gereisd met partner
3,8

Slecht eten en slechte service

Italië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
10-06-2024

De reis was Toscane en Umbrië en Rome
Het buffet eten was slecht en je kon niet zelf kiezen maar er stond 2 man personeel die voor je opschepte zeer lange wacht rij je stond 30 minuten te wachten terwijl je 1 uurtje de tijd had voor dat je weer in de bus moest.
De reden was dat mensen eten konden steken om mee te nemen. Wat een slechte services er vanuit gaan dat iedereen een broodje steelt. Dat noem ik geen vertrouwen in je gasten en dat moet je gewoon doorberekenen in je prijs dat het gebeurd.
Slecht management je klanten niet vertrouwen en dan de mensen iedere dag in een lange rij laten staan va n 30 minuten.
Als je zo denkt moet je geen hotel runnen en zeker niet met Bolderman die het onderste uit de kan wil hebben qua prijs. Bolderman is alleen maar uit op winst en staat niet open voor klachten laat staan om ze te verbeteren.

Marianne
Gereisd met partner
7,6

Typisch Engelse sfeer ervaren.

Verenigd Koninkrijk
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
15-05-2024

8 daagse reis naar Bournemouth. Geweldige chauffeur (Patrick) heeft ons veel verteld en zijn uiterste best gedaan om het ons naar de zin te maken. Veel mooie plaatsen gezien. Hotel is gedateerd, maar wordt verbouwd. Eten is goed. Personeel probeert het je naar de zin te maken.

R. van Meerten
Gereisd met partner
5,2

Veel te er lopen van en naar centrum en helemaal niet in Antwerpen geweest.

Nederland
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
21-01-2024

We hebben veel gezien, ontzettend veel en ver moeten lopen, zelf maar uitzoeken waar je gaat eten, terwijl je in het donker niet graag rondliep daar in de lugubere stad waar het hotel lag er liep vanalles rond want er was een evenement
Het ontbijt was erg goed.
Laatste dag Antwerpen zijn we
helemaal niet geweest , ivm marathon onbereikbaar te voet. Had bolderman vooraf moeten melden vond ik, nu helemaal omgereden over Maastricht, met een rond rit aldaar, 200km extra , waar er 10 personen gelost werden. En in het oudste stadje van België, waar niks te doen was en ook niet alles open was. Al met al ,3 uur uit de bus geweest. Nergens een hapje kunnen eten, omdat alle terrasjes volzaten met bezoekers van een grote rommelmarkt,en tot over maat van ramp nog effe doelloos rond rijden omdat we anders te vroeg op eindlocatie waren. Ik heb hiervan een melding gemaakt en niet eens een persoonlijke reactie terug gekregen. De reis was tegen gevallen vergeleken met de eerdere reizen. Zeker nu we ook zo ver uit het centrum van de steden werden afgezet. Mensen die goed en slecht ter been waren moesten met een taxi terug , of durfden de stad niet rond te gaan omdat ze bang waren niet optijd terug te zijn bij.de.bus
omdat het niet meer te belopen was of te moeilijk om de weg terug te vinden.Ook het parkeren bij opstapplaats is veel duurder geworden.
Kortom een mooie reis, nogal slecht georganiseerd, de laatste dag hadden we beter meteen naar huis kunnen rijden ipv . Bijna de heledag omrijden en in de bus zitten.
Conclusie, reis schrappen of erbij zetten dat de reis absoluut niet geschikt is voor mensen die slecht ter been zijn. En als ik.een reis naar Antwerpen boek, ga ik er.niet vanuit dat ik vanaf Gent over Maastricht naar huis rijd om de dag vol te maken.aar we hadden geen keus, en de chauffeur moest ook de dag maar vol zien te maken.
Jammer dat dit een slechte indruk achterlaat bij mij, ben eerder nooit ontevreden geweest over bolderman reizen die niet altijd even vlot verliepen, of niet liepen volgens plan dat kan altijd. Maar dit was wel een slechte ervaring. Zeker ook bij geen reactie op de melding van mijn reiservaring , waar om gevraagd werd, was een teleurstelling. Ik bedoel stuur dan geen mail : welkom thuis hoe was uw vakantie.

Van den Heuvel
Gereisd met partner
7,4

Excursie reizen

Italië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
29-10-2023

Oké bolderman is overgenomen, volgens mijn bevindingen en vele met mij, gaat dit ten kosten van de kwaliteit, hotels eten worden minder, veel te lange afstanden dit wordt niet vermeld, er wordt ook niet vermeld dat sommige excursie reizen niet goed zijn voor mensen die slecht te been zijn, er komen ook veel extra kosten bij, als je mee wilt gaan op excursie,s zitplaatsen aan de rechterzijde van de bus hebben minder beenruimte, daar waar de koffie klaar wordt gemaakt, het zijn allemaal kleine dingen, waar je reiziger niet vrolijk van wordt, complimenten aan de chauffeurs die doen allemaal hun best,

Jan
Gereisd met partner
Alle ervaringen met Bolderman Excursiereizen