Home
Reisorganisaties
Bolderman Excursiereizen

Bolderman Excursiereizen

Busreizen, excursiereizen, rondreizen en stedenreizen

Bolderman Excursiereizen

Bolderman Excursiereizen is dé reisorganisatie voor rondreizen en busreizen in Europa. Al 20 jaar lang organiseert Bolderman reizen met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De excursiereizen en stedentrips van Bolderman gaan naar bijna alle landen in Europa. Je reist per luxe touringcar en zult alle belangrijke bezienswaardigheden bezoeken.

Voor goedkope stedentrips is Bolderman zeer geschikt. Voor minder dan 100 euro kun je al een prachtige citytrip maken naar Praag, Berlijn of Parijs. En bij die prijs zitten de busreis, de overnachtingen in een goed hotel en de excursies inbegrepen! De reisleiders van Bolderman brengen je naar de mooiste plekjes en staan natuurlijk paraat bij vragen. Ze worden bovendien ieder jaar bijgeschoold. 

Wil je eens wat anders? Je kunt ook met Bolderman naar Ierland, Noorwegen of Mallorca. Genoeg reismogelijkheden dus, maar wees er op tijd bij, want dit is een populaire reisorganisatie en de busreizen zijn snel volgeboekt.

Bolderman Excursiereizen staat garant voor een prima verzorgde busreis in een gezellige sfeer EN voor een scherpe prijs!

Er zijn nog geen reizen voor Bolderman Excursiereizen.

Accomodatie
7.9
Vervoer
8.6
Reisleiding
8.4
Prijs / Kwaliteit
8.2
Algemeen
8.1
7,8
Bolderman Excursiereizen is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek Bolderman Excursiereizen
Opent in nieuw scherm
Wij zijn dit dit jaar voor de derde keer met Bolderman op vakantie gegaan en het was alweer fantastisch! Dit keer hebben we een busreis Londen gedaan., ideaal! De busreizen zijn zeer ontspannen. We hebben geslapen in prachtige hotels en op ons gemak al
- W. van Eggelen

Blogs over Bolderman Excursiereizen

· Redactie
Nieuwe reisorganisatie: Bolderman Excursiereizen
Vandaag hebben we een nieuwe reisorganisatie toegevoegd aan de lijst met reisorganisaties op Rondreis.nl: Bolderman Excursiereizen. Met Bolderman Excursiereizen kun je prachtige busreizen maken naar bijna alle landen in Europa.

Beoordelingen van Bolderman Excursiereizen

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Bolderman Excursiereizen?
2,6

Oplichters

Duitsland
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
07-03-2022

Wij gingen naar Berlin, de bus was ok maar voor hoge prijs die we moeten betalen, verwacht je toch geen kippenpoot met aardappelpuree?? Tevens nog extra 50 eur per persoon voor een rondleiding. Je wordt binnen een straal van 2km met de bus rondgebracht!! Niet eens 10% van Berlin gezien.Stellejte klotzakken

Beau
Gereisd met gezin
1,0

Reiskontrakt afgesloten onder voorwaarden. Voorwaarden konden niet vervuld worden door Bolderman. Niettemin blijft Bolderman (inklusief met dreiging inkasso) betaling van de reissom vorderen.. Oplichterspraktijken. Ik prijs mij gelukkig een goede rechtsb

Roemenië
Singlereis met Bolderman Excursiereizen
18-11-2021

Ik raad deze organisatie af.

Rony stokart
Alleen gereisd
7,2

Hele mooie , maar vermoeiende reis

Kroatië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
05-11-2021

We hebben heel veel steden, dorpjes bezocht, heel mooi allemaal, maar wel hele lange afstanden moeten afleggen.We hadden een hele goede en gezellige chauffeuse, Ilse, een toppertje!Vertelde heel veel over de bezienswaardigheden en zorgde heel goed voor iedereen.Door haar was het een hele mooie en fijne reis.

Yvonne
Gereisd met partner

Bolderman laat reizigers in de kou staan - geen geld terug als inreis voorwaarden veranderen

Malta
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
12-10-2021

Zeer slechte reisorganisatie. Bolderman informeert haar reizigers niet als inreis voorwaarden voor een land veranderen en laat vervolgens de reiziger in de kou staan. Geen compensatie of coulance. Daarnaast is de klantenservice niet of nauwelijks bereikbaar. Reispapieren kloppen niet, staan vluchten op die niet bestaan… Rechtshulp is ermee bezig. Pas op mensen met boeken in Corona tijd bij Bolderman.

Marjon
Alleen gereisd

Er is veel mis bij Bolderman en ze doen er niets aan.

Oostenrijk
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
31-08-2021

Ik reageer n.a.v. de gelezen bovenstaande reviews en moet vaststellen dat er nog al wat schort aan de reizen van Bolderman hetgeen wij niet gewend zijn.GAAT BOLDERMAN ER OOK IETS AAN DOEN WANT ANDERS VERLIEST BOLDERMAN VEEL KLANTEN WANT VAN DER BIESSEN BESTAAT OOK NOG>

Peter
Gereisd met partner
Alle ervaringen met Bolderman Excursiereizen