Home
Reisorganisaties
Bolderman Excursiereizen

Bolderman Excursiereizen

Busreizen, excursiereizen, rondreizen en stedenreizen

Bolderman Excursiereizen

Bolderman Excursiereizen is dé reisorganisatie voor rondreizen en busreizen in Europa. Al 20 jaar lang organiseert Bolderman reizen met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De excursiereizen en stedentrips van Bolderman gaan naar bijna alle landen in Europa. Je reist per luxe touringcar en zult alle belangrijke bezienswaardigheden bezoeken.

Voor goedkope stedentrips is Bolderman zeer geschikt. Voor minder dan 100 euro kun je al een prachtige citytrip maken naar Praag, Berlijn of Parijs. En bij die prijs zitten de busreis, de overnachtingen in een goed hotel en de excursies inbegrepen! De reisleiders van Bolderman brengen je naar de mooiste plekjes en staan natuurlijk paraat bij vragen. Ze worden bovendien ieder jaar bijgeschoold. 

Wil je eens wat anders? Je kunt ook met Bolderman naar Ierland, Noorwegen of Mallorca. Genoeg reismogelijkheden dus, maar wees er op tijd bij, want dit is een populaire reisorganisatie en de busreizen zijn snel volgeboekt.

Bolderman Excursiereizen staat garant voor een prima verzorgde busreis in een gezellige sfeer EN voor een scherpe prijs!

Accommodatie
7.2
Vervoer
8.2
Reisleiding
8
Prijs / Kwaliteit
7.7
Algemeen
7.7
Bolderman Excursiereizen is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek Bolderman Excursiereizen
Opent in nieuw scherm
Wij zijn dit dit jaar voor de derde keer met Bolderman op vakantie gegaan en het was alweer fantastisch! Dit keer hebben we een busreis Londen gedaan., ideaal! De busreizen zijn zeer ontspannen. We hebben geslapen in prachtige hotels en op ons gemak al
- W. van Eggelen

Blogs over Bolderman Excursiereizen

· Redactie
Nieuwe reisorganisatie: Bolderman Excursiereizen
Vandaag hebben we een nieuwe reisorganisatie toegevoegd aan de lijst met reisorganisaties op Rondreis.nl: Bolderman Excursiereizen. Met Bolderman Excursiereizen kun je prachtige busreizen maken naar bijna alle landen in Europa.

Beoordelingen van Bolderman Excursiereizen

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Bolderman Excursiereizen?
5,2

Veel te er lopen van en naar centrum en helemaal niet in Antwerpen geweest.

Nederland
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
21-01-2024

We hebben veel gezien, ontzettend veel en ver moeten lopen, zelf maar uitzoeken waar je gaat eten, terwijl je in het donker niet graag rondliep daar in de lugubere stad waar het hotel lag er liep vanalles rond want er was een evenement
Het ontbijt was erg goed.
Laatste dag Antwerpen zijn we
helemaal niet geweest , ivm marathon onbereikbaar te voet. Had bolderman vooraf moeten melden vond ik, nu helemaal omgereden over Maastricht, met een rond rit aldaar, 200km extra , waar er 10 personen gelost werden. En in het oudste stadje van België, waar niks te doen was en ook niet alles open was. Al met al ,3 uur uit de bus geweest. Nergens een hapje kunnen eten, omdat alle terrasjes volzaten met bezoekers van een grote rommelmarkt,en tot over maat van ramp nog effe doelloos rond rijden omdat we anders te vroeg op eindlocatie waren. Ik heb hiervan een melding gemaakt en niet eens een persoonlijke reactie terug gekregen. De reis was tegen gevallen vergeleken met de eerdere reizen. Zeker nu we ook zo ver uit het centrum van de steden werden afgezet. Mensen die goed en slecht ter been waren moesten met een taxi terug , of durfden de stad niet rond te gaan omdat ze bang waren niet optijd terug te zijn bij.de.bus
omdat het niet meer te belopen was of te moeilijk om de weg terug te vinden.Ook het parkeren bij opstapplaats is veel duurder geworden.
Kortom een mooie reis, nogal slecht georganiseerd, de laatste dag hadden we beter meteen naar huis kunnen rijden ipv . Bijna de heledag omrijden en in de bus zitten.
Conclusie, reis schrappen of erbij zetten dat de reis absoluut niet geschikt is voor mensen die slecht ter been zijn. En als ik.een reis naar Antwerpen boek, ga ik er.niet vanuit dat ik vanaf Gent over Maastricht naar huis rijd om de dag vol te maken.aar we hadden geen keus, en de chauffeur moest ook de dag maar vol zien te maken.
Jammer dat dit een slechte indruk achterlaat bij mij, ben eerder nooit ontevreden geweest over bolderman reizen die niet altijd even vlot verliepen, of niet liepen volgens plan dat kan altijd. Maar dit was wel een slechte ervaring. Zeker ook bij geen reactie op de melding van mijn reiservaring , waar om gevraagd werd, was een teleurstelling. Ik bedoel stuur dan geen mail : welkom thuis hoe was uw vakantie.

Van den Heuvel
Gereisd met partner
7,4

Excursie reizen

Italië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
29-10-2023

Oké bolderman is overgenomen, volgens mijn bevindingen en vele met mij, gaat dit ten kosten van de kwaliteit, hotels eten worden minder, veel te lange afstanden dit wordt niet vermeld, er wordt ook niet vermeld dat sommige excursie reizen niet goed zijn voor mensen die slecht te been zijn, er komen ook veel extra kosten bij, als je mee wilt gaan op excursie,s zitplaatsen aan de rechterzijde van de bus hebben minder beenruimte, daar waar de koffie klaar wordt gemaakt, het zijn allemaal kleine dingen, waar je reiziger niet vrolijk van wordt, complimenten aan de chauffeurs die doen allemaal hun best,

Jan
Gereisd met partner
7,4

Rond reis Corsica/ Sardinië

Albanië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
29-10-2023

Ik zou ten eerste beteren hotels uit zoeken, en niet zo afgelegen, en goed kijken hoe het ontbijt/ diner is, dit is wel belangrijk, na zeer lange reistijden ,

Frans
Gereisd met partner
5,8

Busreis Venetie e.o.

Italië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
18-10-2023

Vanuit ons hotel Miami in Lido di Jesolo volgens het programma 1 dag Venetië bezocht.
Wij hadden niet het extra pakket geboekt omdat wij hierna op eigen houtje met het OV Venetië wilden verkennen. Deze vlieger ging helaas niet op omdat het OV staakte, waaraan niemand iets kan doen. Wel beloofde de chauffeur Ronald ons een tip te geven zodra dit weer kon. Hij is hier nooit meer op teruggekomen terwijl de bussen wel weer reden. Hebben daardoor alsnog meegedaan aan de excursies naar Padua (de gids Marianne was werkelijk top) Murano en Burano wat zeker de moeite waard was.Tot zover positieve belevenissen.
De chauffeur echter was als chauffeur prima maar verder een waardeloos figuur. Hij bleek in te vallen voor de onverwacht ziek geworden vaste chauffeur.
Dit vernamen wij van medereizigers. Deze persoon heeft nog nooit van communiceren gehoord. De microfoon werd alleen gebruikt voor de mededelingen : dat we ergens waren aangekomen, hoe laat het ontbijt was, hoe laat we elke ochtend zouden vertrekken . “Kom ‘‘s avonds niet te laat in de eetzaal, anders krijg je niets meer”. Op de 2-daagse terugreis de eerste dag weggesmolten in de bus. De airco deed het niet. Hier werd niets over gezegd.
10 uur in de bus met 2 korte stops. Mensen waren gaar en velen hadden dikke voeten.
Iedereen was ‘s ochtends om 07.00 uur paraat in de eetzaal. Je moest in een lange rij staan, die soms al op de trappen begon. Thee en koffie werden handmatig verstrekt, wie bedenkt zoiets, elke dag file.
In de eetzaal kon je je eigen woorden niet verstaan, een gegalm van stemmen. Doodvermoeiend. Ik las dat de busonderneming alleen nog de naam Bolderman voert maar in andere handen is overgegaan. Voor mij nooit meer.
Hieronder mijn e-mailadres, maar lees van anderen dat je geen enkele reactie hoeft te verwachten.

Tineke verweij
Gereisd met vrienden
3,0

10 dagen Rondreis Fascinerend Schotland

Schotland
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
05-10-2023

Nooit zo'n slechte vakantie gehad.
De bus was geen luxe touringcar maar een service bus. Ik heb een andere voorstelling van een luxe touringcar. Konden ook wat meer stops geplaned worden. De afstanden zijn te groot zonder meer tussenstops. Je zit meer in de bus dan erbuiten.
De hotels zijn allesbehalve in orde,
Het 2e hotel (3 dagen) was in mijn opinie niet om over naar huis te schrijven:
De kamers werden NIET schoongemaakt zonder vragen
De kamers hebben bedden waar je NIET fatsoenlijk met z’n tweeën in kan liggen. Ramen van enkelglas die de laatste jaren niet schoon zijn gemaakt. Een badkamer uit 1800, een wastafel met koud en warm waterkraan. Een toilet waarvan de bril niet omhoog blijft staan.
Vloeren die aan renovatie toe zijn, zo krakend dat je bijna in geesten gaat geloven. Ondanks een lift, moet je alsnog met de koffers een trap op om in je kamer te komen. ALS de lift werkte. De maaltijden, met uitzondering van het ontbijtbuffet, zijn karig en slecht van kwaliteit. Twee plakjes wortel wat koolrabi en een ongeschilde aardappel en een dun plakje vlees.
Het 3e hotel (3 dagen) spande helemaal de kroon!

In dit hotel werden de kamers helemaal NIET schoongemaakt.
De bedden werden niet opgemaakt, die net als het vorige hotel veel te smal zijn. De vuilnisbak niet geleegd, of je moest er om vragen
Hetzelfde geld ook voor de handdoeken. Het enige redelijke was het eten, dat in buffetvorm was. Hoewel als het op was niet of niet snel werd aangevuld. In de laatste nacht waar we om 05.00 uur moesten opstaan is talloze keren het brandalarm afgegaan. Dit terwijl er al weken een probleem mee was dat men wist en niet oploste.
Samengevat een hotel waar ik in ieder geval NOOIT meer naar toe wil! Helaas voor Bolderman moet ik concluderen dat ik nooit meer zoiets zal boeken. Ik hoorde iedereen klagen over de hotels en hun voorzieningen. Zou mij niet verbazen dat er naast mijn klacht nog meerdere klachten binnen zullen komen. Mede door verkeerde informatie in de reisbeschrijving.

Germar Groot Hulze
Gereisd met partner
Alle ervaringen met Bolderman Excursiereizen