Home
Reisorganisaties
Bolderman Excursiereizen

Bolderman Excursiereizen

Busreizen, excursiereizen, rondreizen en stedenreizen

Bolderman Excursiereizen

Bolderman Excursiereizen is dé reisorganisatie voor rondreizen en busreizen in Europa. Al 20 jaar lang organiseert Bolderman reizen met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De excursiereizen en stedentrips van Bolderman gaan naar bijna alle landen in Europa. Je reist per luxe touringcar en zult alle belangrijke bezienswaardigheden bezoeken.

Voor goedkope stedentrips is Bolderman zeer geschikt. Voor minder dan 100 euro kun je al een prachtige citytrip maken naar Praag, Berlijn of Parijs. En bij die prijs zitten de busreis, de overnachtingen in een goed hotel en de excursies inbegrepen! De reisleiders van Bolderman brengen je naar de mooiste plekjes en staan natuurlijk paraat bij vragen. Ze worden bovendien ieder jaar bijgeschoold. 

Wil je eens wat anders? Je kunt ook met Bolderman naar Ierland, Noorwegen of Mallorca. Genoeg reismogelijkheden dus, maar wees er op tijd bij, want dit is een populaire reisorganisatie en de busreizen zijn snel volgeboekt.

Bolderman Excursiereizen staat garant voor een prima verzorgde busreis in een gezellige sfeer EN voor een scherpe prijs!

Er zijn nog geen reizen voor Bolderman Excursiereizen.

Accomodatie
7.6
Vervoer
8.5
Reisleiding
8.4
Prijs / Kwaliteit
8.1
Algemeen
8
Bolderman Excursiereizen is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek Bolderman Excursiereizen
Opent in nieuw scherm
Wij zijn dit dit jaar voor de derde keer met Bolderman op vakantie gegaan en het was alweer fantastisch! Dit keer hebben we een busreis Londen gedaan., ideaal! De busreizen zijn zeer ontspannen. We hebben geslapen in prachtige hotels en op ons gemak al
- W. van Eggelen

Blogs over Bolderman Excursiereizen

· Redactie
Nieuwe reisorganisatie: Bolderman Excursiereizen
Vandaag hebben we een nieuwe reisorganisatie toegevoegd aan de lijst met reisorganisaties op Rondreis.nl: Bolderman Excursiereizen. Met Bolderman Excursiereizen kun je prachtige busreizen maken naar bijna alle landen in Europa.

Beoordelingen van Bolderman Excursiereizen

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Bolderman Excursiereizen?
5,4

Reis corsica naar Sardinie

Italië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
12-08-2022

Verzaakt om reisinformatie ter beschikking te stellen. Overnachtings hotels matig. Chauffeur c.q reisleider zaakjes goed voor elkaar.

Con Eijk
Gereisd met partner
2,5

Op eten bezuinigingen hotels

Italië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
11-08-2022

Rondreis zuid italie hotels slecht eten slecht

Ad Van der Heijden
Alleen gereisd
4,2

Top 5 slechtste hotels Schotland

Schotland
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
02-08-2022

Leuke reis, veel gezien maar de hotels waren over het algemeen slecht. Geen koffie of zakjes koffie bij het ontbijt. Gore kamers. Met verzoek om zo laag mogelijk te slapen werd soms geen rekening gehouden.

Yvonne
Gereisd met partner

Ik heb een rondreis naar Denemarken geboekt op 18juli. Het is nu 1 augustus en ik weet nog niet of de reis doorgaat. Je wordt door Bolderman aan het lijntje gehouden.

Denemarken
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
01-08-2022

Geen goede beurt en dus geen reclame voor Bolderman

J. Kop
Gereisd met partner
1,0

Onbereikbare reisorganisatie.

Zwitserland
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
27-07-2022

Wij konden begin juli door Corona niet meegaan op busreis naar Zwitserland.Ik heb enkele dagen ervoor zowel getelefoneerd als gemaild naar Bolderman , nooit geen reactie op gekregen. Ze zijn zo onbeschoft dat ze iedereen minstens 1/2 uur laten wachten aan de telefoon en dan nog niet opnemen.Hun mails bekijken ze niet en beantwoorden ze al zeker niet.Je kan alleen maar hopen dat je uw reis kan doen , want die oplichters bereiken is niet meer mogelijk eenmaal je geboekt hebt.Hoe het mogelijk is dat in 2022 een firma zo kan blijven bestaan is onbegrijpelijk!

Philip
Gereisd met partner
Alle ervaringen met Bolderman Excursiereizen