Bolderman Excursiereizen ervaringen

De Bolderman Excursiereizen ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Bolderman Excursiereizen gemaakt hebben.

Er zijn 110 ervaringen met Bolderman Excursiereizen geplaatst.

Accommodatie
7.1
Vervoer
8.2
Reisleiding
8.1
Prijs / Kwaliteit
7.7
Algemeen
7.7

Beoordelingen van Bolderman Excursiereizen

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers die een rondreis met Bolderman Excursiereizen hebben gemaakt?
7,6

Typisch Engelse sfeer ervaren.

Verenigd Koninkrijk
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
15-05-2024

8 daagse reis naar Bournemouth. Geweldige chauffeur (Patrick) heeft ons veel verteld en zijn uiterste best gedaan om het ons naar de zin te maken. Veel mooie plaatsen gezien. Hotel is gedateerd, maar wordt verbouwd. Eten is goed. Personeel probeert het je naar de zin te maken.

R. van Meerten
Gereisd met partner
5,2

Veel te er lopen van en naar centrum en helemaal niet in Antwerpen geweest.

Nederland
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
21-01-2024

We hebben veel gezien, ontzettend veel en ver moeten lopen, zelf maar uitzoeken waar je gaat eten, terwijl je in het donker niet graag rondliep daar in de lugubere stad waar het hotel lag er liep vanalles rond want er was een evenement
Het ontbijt was erg goed.
Laatste dag Antwerpen zijn we
helemaal niet geweest , ivm marathon onbereikbaar te voet. Had bolderman vooraf moeten melden vond ik, nu helemaal omgereden over Maastricht, met een rond rit aldaar, 200km extra , waar er 10 personen gelost werden. En in het oudste stadje van België, waar niks te doen was en ook niet alles open was. Al met al ,3 uur uit de bus geweest. Nergens een hapje kunnen eten, omdat alle terrasjes volzaten met bezoekers van een grote rommelmarkt,en tot over maat van ramp nog effe doelloos rond rijden omdat we anders te vroeg op eindlocatie waren. Ik heb hiervan een melding gemaakt en niet eens een persoonlijke reactie terug gekregen. De reis was tegen gevallen vergeleken met de eerdere reizen. Zeker nu we ook zo ver uit het centrum van de steden werden afgezet. Mensen die goed en slecht ter been waren moesten met een taxi terug , of durfden de stad niet rond te gaan omdat ze bang waren niet optijd terug te zijn bij.de.bus
omdat het niet meer te belopen was of te moeilijk om de weg terug te vinden.Ook het parkeren bij opstapplaats is veel duurder geworden.
Kortom een mooie reis, nogal slecht georganiseerd, de laatste dag hadden we beter meteen naar huis kunnen rijden ipv . Bijna de heledag omrijden en in de bus zitten.
Conclusie, reis schrappen of erbij zetten dat de reis absoluut niet geschikt is voor mensen die slecht ter been zijn. En als ik.een reis naar Antwerpen boek, ga ik er.niet vanuit dat ik vanaf Gent over Maastricht naar huis rijd om de dag vol te maken.aar we hadden geen keus, en de chauffeur moest ook de dag maar vol zien te maken.
Jammer dat dit een slechte indruk achterlaat bij mij, ben eerder nooit ontevreden geweest over bolderman reizen die niet altijd even vlot verliepen, of niet liepen volgens plan dat kan altijd. Maar dit was wel een slechte ervaring. Zeker ook bij geen reactie op de melding van mijn reiservaring , waar om gevraagd werd, was een teleurstelling. Ik bedoel stuur dan geen mail : welkom thuis hoe was uw vakantie.

Van den Heuvel
Gereisd met partner
7,4

Excursie reizen

Italië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
29-10-2023

Oké bolderman is overgenomen, volgens mijn bevindingen en vele met mij, gaat dit ten kosten van de kwaliteit, hotels eten worden minder, veel te lange afstanden dit wordt niet vermeld, er wordt ook niet vermeld dat sommige excursie reizen niet goed zijn voor mensen die slecht te been zijn, er komen ook veel extra kosten bij, als je mee wilt gaan op excursie,s zitplaatsen aan de rechterzijde van de bus hebben minder beenruimte, daar waar de koffie klaar wordt gemaakt, het zijn allemaal kleine dingen, waar je reiziger niet vrolijk van wordt, complimenten aan de chauffeurs die doen allemaal hun best,

Jan
Gereisd met partner
7,4

Rond reis Corsica/ Sardinië

Albanië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
29-10-2023

Ik zou ten eerste beteren hotels uit zoeken, en niet zo afgelegen, en goed kijken hoe het ontbijt/ diner is, dit is wel belangrijk, na zeer lange reistijden ,

Frans
Gereisd met partner
5,8

Busreis Venetie e.o.

Italië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
18-10-2023

Vanuit ons hotel Miami in Lido di Jesolo volgens het programma 1 dag Venetië bezocht.
Wij hadden niet het extra pakket geboekt omdat wij hierna op eigen houtje met het OV Venetië wilden verkennen. Deze vlieger ging helaas niet op omdat het OV staakte, waaraan niemand iets kan doen. Wel beloofde de chauffeur Ronald ons een tip te geven zodra dit weer kon. Hij is hier nooit meer op teruggekomen terwijl de bussen wel weer reden. Hebben daardoor alsnog meegedaan aan de excursies naar Padua (de gids Marianne was werkelijk top) Murano en Burano wat zeker de moeite waard was.Tot zover positieve belevenissen.
De chauffeur echter was als chauffeur prima maar verder een waardeloos figuur. Hij bleek in te vallen voor de onverwacht ziek geworden vaste chauffeur.
Dit vernamen wij van medereizigers. Deze persoon heeft nog nooit van communiceren gehoord. De microfoon werd alleen gebruikt voor de mededelingen : dat we ergens waren aangekomen, hoe laat het ontbijt was, hoe laat we elke ochtend zouden vertrekken . “Kom ‘‘s avonds niet te laat in de eetzaal, anders krijg je niets meer”. Op de 2-daagse terugreis de eerste dag weggesmolten in de bus. De airco deed het niet. Hier werd niets over gezegd.
10 uur in de bus met 2 korte stops. Mensen waren gaar en velen hadden dikke voeten.
Iedereen was ‘s ochtends om 07.00 uur paraat in de eetzaal. Je moest in een lange rij staan, die soms al op de trappen begon. Thee en koffie werden handmatig verstrekt, wie bedenkt zoiets, elke dag file.
In de eetzaal kon je je eigen woorden niet verstaan, een gegalm van stemmen. Doodvermoeiend. Ik las dat de busonderneming alleen nog de naam Bolderman voert maar in andere handen is overgegaan. Voor mij nooit meer.
Hieronder mijn e-mailadres, maar lees van anderen dat je geen enkele reactie hoeft te verwachten.

Tineke verweij
Gereisd met vrienden
3,0

10 dagen Rondreis Fascinerend Schotland

Schotland
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
05-10-2023

Nooit zo'n slechte vakantie gehad.
De bus was geen luxe touringcar maar een service bus. Ik heb een andere voorstelling van een luxe touringcar. Konden ook wat meer stops geplaned worden. De afstanden zijn te groot zonder meer tussenstops. Je zit meer in de bus dan erbuiten.
De hotels zijn allesbehalve in orde,
Het 2e hotel (3 dagen) was in mijn opinie niet om over naar huis te schrijven:
De kamers werden NIET schoongemaakt zonder vragen
De kamers hebben bedden waar je NIET fatsoenlijk met z’n tweeën in kan liggen. Ramen van enkelglas die de laatste jaren niet schoon zijn gemaakt. Een badkamer uit 1800, een wastafel met koud en warm waterkraan. Een toilet waarvan de bril niet omhoog blijft staan.
Vloeren die aan renovatie toe zijn, zo krakend dat je bijna in geesten gaat geloven. Ondanks een lift, moet je alsnog met de koffers een trap op om in je kamer te komen. ALS de lift werkte. De maaltijden, met uitzondering van het ontbijtbuffet, zijn karig en slecht van kwaliteit. Twee plakjes wortel wat koolrabi en een ongeschilde aardappel en een dun plakje vlees.
Het 3e hotel (3 dagen) spande helemaal de kroon!

In dit hotel werden de kamers helemaal NIET schoongemaakt.
De bedden werden niet opgemaakt, die net als het vorige hotel veel te smal zijn. De vuilnisbak niet geleegd, of je moest er om vragen
Hetzelfde geld ook voor de handdoeken. Het enige redelijke was het eten, dat in buffetvorm was. Hoewel als het op was niet of niet snel werd aangevuld. In de laatste nacht waar we om 05.00 uur moesten opstaan is talloze keren het brandalarm afgegaan. Dit terwijl er al weken een probleem mee was dat men wist en niet oploste.
Samengevat een hotel waar ik in ieder geval NOOIT meer naar toe wil! Helaas voor Bolderman moet ik concluderen dat ik nooit meer zoiets zal boeken. Ik hoorde iedereen klagen over de hotels en hun voorzieningen. Zou mij niet verbazen dat er naast mijn klacht nog meerdere klachten binnen zullen komen. Mede door verkeerde informatie in de reisbeschrijving.

Germar Groot Hulze
Gereisd met partner
5,8

12 dagen Puglia de hak van Italie

Italië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
15-09-2023

net terug van 12 dagen Puglia 02-09-2023 5500 kilometer gereisd in een matige bus zonder koffie en thee faciliteiten dat was al stuk in Mei en nog steeds niet gemaakt een buschauffeur die weinig Comuniseerde en zich niet hield aan de reistijden soms wel 5 uur achter elkaar doorreed zonder pauze
een bus die ook nog stuk ging maar dat is overmacht, niet gemaakt werd omdat de monteur het niet kon vinden en het donker werd gelukkig de laatste dag en omdat het vlakke wegen waren gewoon mee naar huis gereden
Sommige overnachting hotels waren ronduit slecht vergane Glorie
ontbijt 1 Crossantje en een paar stukjes stokbrood die oud waren en keihard
zelfs een kind had daar nog niet genoeg aan gehad
Je vraagt je af hoe bolderman deze hotels elke keer weer vind
verder liggen de hotels bijna altijd in de middel of Nowhere zoals Mare Nostrum die overigens niet in de gids stond maar wel goed eten had en Mulino Vente waar we 4 nachten bleven die ook erg goed was
of je werd in de dependance geplaats die ronduit slecht was onder het mon van het originele is vol wat dus niet zo was
Na een mail gestuurd te hebben naar Bolderman werd er gezegd dat het van de zelfde eigenaar was dus we moesten niet zuren en dat kon nu eenmaal gebeuren
De bezochte plaatsen zijn leuk en mooi vooral Alberobello met de Trulli huisjes Matera Lecce Sante Maria Leuca en Vieste waar we 6 uur voor moesten rijden om er dan 2 uur door te brengen mijn inziens wel erg lang rijden
Al met een een leuke reis maar waar nog wel het een en ander aan veranderd en verbeterd moet worden en wel met een goede bus want je moet goed zitvlees hebben
Nu al een paar keer met Bolderman op reis geweest te zijn lijkt het er inderdaad op dat de kwaliteit toch wel achteruit gaat en niet meer de reiziger is die telt maar dat het vooral om het geld draait

G de Boer
Gereisd met vrienden
3,6

Bolderman neemt geen verantwoordelijkheid

Italië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
27-08-2023

Slechte bus (ook geen koffie of thee aan boord) , een chauffeur die nauwelijks communiceerde en heel slecht met de bagage omging. Mijn nieuwe koffer vol deuken en krassen. Bolderman weigert om maar iets tegemoet te komen.

Abosse
Gereisd met vrienden
8,8

Klassiek Italië

Italië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
21-08-2023

Fantastische reis..heel vermoeiend maar je ziet zoveel . De hotels zijn over het algemeen goed.
Het eten is bij de 1 beter als bij de andere en dat geldt ook voor de kamers.

Jolanda
Gereisd met partner
9,0

Prachtige rondreis Noorwegen

Noorwegen
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
17-08-2023

Gisteren zijn wij terug gekomen van een prachtige 12-daagse rondreis, onder in Noorwegen. Twaalf dagen op pad geweest met chauffeur Berend. Hij weet ontzettend veel over het land en zijn inwoners, en deelt dit tijdens de reis met ons. In verband met de storm konden bepaalde dingen niet doorgaan, maar Berend bedacht leuke alternatieven om naar toe te gaan. Dikke pluim voor Berend! Maar ook de reis op zich is prachtig. Je krijgt een goede indruk van het land Noorwegen. Veel bezienswaardigheden en uitstapjes. De accommodatie en het eten verschilt per hotel, maar het is maar net wat je er van verwacht. Wij waren dik tevreden!
Bolderman bedankt!

Richard en Heidy Mijnheer Nieuwleusen
Gereisd met partner
6,8

Mooie reis, maakt de verwachtingen waar. Kastelen en tuinen langs de Loire zijn prachtig.

Frankrijk
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
02-08-2023

Eindelijk weer een prima bus na enkele reizen opgevouwen in een horrelbus te hebben gemaakt. Ook was het rouleren geen probleem en dat gaf rust.
De chauffeur reed goed, maar dat was ook alles. Het leek of de koning op reis was met zijn onderdanen. We mochten geen gebruik maken van het toilet. Er waren geen koffie of thee faciliteiten aan boord. Water was niet voldoende op voorraad en dat bij 35 graden. Het hotel was schoon, maar staat verkeerd. Op een bedrijventerrein. Als overnachting op doorreis prima, maar om er nu 6 nachten te verblijven? Bij het ontbijt, pas om 8 uur, stonden we met 40 mensen in de rij. Je moest wel om 9 uur in de bus zitten. Dus later gaan, was geen optie.
Deze zaken moet Bolderman zich toch beter realiseren. Ze doen wel af aan je vakantieplezier. Groeit Bolderman uit zijn jasje en nemen ze te veel hooi op hun vork? Het gaat ten koste van de kwaliteit.

Netty Kop
Gereisd met partner
9,4

Trossachs

Schotland
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
11-07-2023

Heerlijke vakantie, mede dankzij chauffeur Andte en zijn vrouw Mariska.
Veel gezien, goed hotel, leuk reis gezelschap.
Genoten.

Margreet
Gereisd met vrienden
5,2

Teleurstellend

Oostenrijk
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
11-07-2023

We zijn 8 dagen naar Wenen geweest, fijn gezelschap, mooie stad.
Maar nu ons hotel, wat een schande, we zaten in hotel Zeman in Alland, als u wilt weten waar ze ons in hebben gedrukt, bekijk hun website.
Kamer geen één keer schoongemaakt, stoelen op balkon verrot, bankstel bij bar vergaan, geen toiletpapier, geen handdoeken, plaats voor ongeveer 10 mensen om buiten te zitten, wandelen kon ook niet hotel lag langs een weg zonder voetpaden.
Er waren kamers bij waar ik onze hond niet in zou stoppen
Het was een erotisch hotel, schande Bolderman.

E.P. Rabel.
Gereisd met partner
4,6

Slechte afhandeling klachten door Bolderman

Italië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
09-07-2023

Neen sinds de familie Bolderman de zaak heeft verkocht aan Joost Romeijn , (staat in de quote 500, is het massa is kassa,) is oa eigenaar van effe weg, Eliza was here ,sunweb, prima veraen go go, gaat het alleen maar om de vakantie ganger uitkleden het welzijn is totaal ondergeschikt aan het geldverdienen,
Klachten worden in het geheel niet serieus genomen er wordt nergens op in gegaan hopeloze organisaties. ik wil iedereen waarschuwen niet met voornoemde organisaties in zee te gaan

Henny kamphuisen
Gereisd met partner
8,6

Puglia vlieg rondreis

Nederland
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
08-07-2023

Prachtige reis maar vlieg er naartoe. Dat scheelt 4 dagen bussen.
Martin onze reisleider verdient een groot compliment.
Hij heeft zeker bijgedragen aan het succes van de reis.

Netty Kop van der Wilt
Gereisd met partner
6,6

Verrassend Denemarken hotel copenhagen Go hotel

Denemarken
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
04-07-2023

Go hotel copenhagen zal ik niemand aanraden .we zijn beter gewend..eten staat al 20 minuten klaar voordat we mogen gaan eten.eten is dus iedere avond koud.hygiene is ver te zoeken matrassen van de bedden zijn vies .om op deze manier met reizigers om te gaan .dus voor mij zeer slecht hotel!!!

Teeuwissen N.j.j
Gereisd met partner
5,6

Rondreis Zwitserland . Goeie chauffeur/reisleider. Nu komt de maar…

Zwitserland
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
04-07-2023

Gelogeerd in hotel Azalea in Saas-Grund. Als alleengaande in een eenpersoons kamertje gepropt en geslapen in een kinderbed. Te idioot voor woorden. Bolderman rekent extra toeslag voor een eenpersoons kamer het hotel niet.
Ik vind het overigens niet meer van deze tijd die extra toeslag maar als het dan toch moet zorg dan voor een fatsoenlijke kamer en goed bed!!! Dit kunnen ze echt niet maken . Ook een goede kamer (hoeft niet luxe) maar wel fatsoenlijke ruimte en een goed bed horen daarbij ik ben met vakantie!Het heeft mijn doen besluiten niet meer met Bolderman te reizen , het verbaast mij dan ook dat Bolderman zo’n goede beoordeling krijgt. Werk aan de Bolderman! Ook het antwoord op mijn klacht was onbevredigend.

Riet
Alleen gereisd
6,8

5 dagen Bouillon

België
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
17-06-2023

Elke dag weg geweest.
Niet geheel gehouden aan het programma, helaas gebeurt dit veel vaker.
Wat niet doorgaat komt een alternatief maar met bijbetaling.
Jammer dat er ook vermeld staat stadsrondrit Luxemburg.
Nee, rechtdoor is het centrum.
Graag wat belangrijke plekjes willen zien.

Coby
Gereisd met vrienden
5,2

12 dagen Authentiek Puglia, de hak van Italië, 70% in de bus

Italië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
28-05-2023

12 dagen Authentiek Puglia, de hak van Italië valt zwaar tegen

Bij het opstappunt in Zeeland werden we al direct gedirigeerd naar een grasveldje op de locatie van “ Effe weg”. Gelukkig was het bij terugkomst enkele dagen droog weer geweest zodat ik niet tot mijn assen in de blubber stond. Dit kostte 48 euro. 
De bus, die gebruikt werd, was geen luxe bus van Bolderman maar een verouderde geleasde bus van de firma Hartemink, die absoluut niet voldeed aan de normen van luxe Comfort Class, geen koffie- en theezetfaciliteit, alleen een door de chauffeur aan het aanrechtje geplakt Senseo-apparaat en de prijs van een flesje Lidl-water was €1,50, een schandalige prijs voor een noodzakelijk item!
Beenruimte was links en rechts verschillend, (stoelen bij gemonteerd?), de zittingen waren erg hard, niet zo comfortabel op een lange busreis!!
Alle overnachtingshotels zijn zeer verouderd met zeer kleine kamertjes, gebrekkige douches en matige bedden, alles vergane glorie. De diners waren daarentegen wel redelijk tot goed.
Het resort “Mulino à Vento” was uitstekend. Dit voldeed aan alle normen. Hotel “Mare Nostrum” was ook goed, beiden wel gelegen in the middle of nowhere. Hierdoor hadden we lange aanrijtijden naar de verschillende excursies!

Onze chauffeur Willem vertelde, dat het zijn eerste reis naar Puglia was, hetgeen ook te merken was. Door zijn sterk verouderde Garmin navigatie reed hij verscheidene keren fout en moest hij door reizigers verder geholpen worden naar de bestemming d.m.v. hun eigen telefoonnavigatie!
Onderweg vertelde hij diverse geschiedkundige feitjes uit de omgeving waar we reden. Maar over de excursies in de stadjes en over de regio Puglia zelf gaf hij geen informatie. Blijkbaar heeft hij zich niet ingelezen vooraf en ook geen info van Bolderman verkregen.
 De tijd voor stadsbezichtigingen was of te lang of te kort. 
Alberobello (3 uur!) was te lang, Lecce was met  een enkel dagdeel tekort, mede doordat de chauffeur de weg niet wist om te parkeren. 
Bij het bezoek aan Santa Maria Leuca parkeerde hij op een verkeerd punt in het dorp en was er geen tijd genoeg om naar de vuurtoren te lopen (landtong!?
Rond 15:30 waren we weer terug in ons hotel, zeer slecht gepland! Waarom niet nog een excursie of mooie wandeling gemaakt?
In de reisbeschrijving staan enkele bezienswaardigheden vermeld met een optie om te bezoeken als er nog voldoende tijd beschikbaar was, deze hebben wij geen van allen gedaan, mede doordat de chauffeur niet bekend was in de regio en zich niet vooraf voorbereid had.

De olijf en wijnproeverij in  het resort was één groot promotieverhaaltje van 2 kwaliteiten olijfolie, vooraf een bezoekje aan de perserij tegenover de ingang van het hotel. Een medewerkster gaf wat uitleg, daarna in de wijnbar 2 stukjes brood met olijfolie. Na een half uur stonden we buiten. De wijnproeverij, een uur later werd in de tuin gehouden. Hier een commercieel praatje over 3 wijnen, wit, roze en prosecco, 
 van één wijnmerk, gepresenteerd door een ober van het resort. Waarom geen rode wijn uit deze vermaarde wijnstreek Puglia? 
Dit alles kost 25 euro. p.p., een schandalig flinke prijs! Je verwacht voor dit geld een bezoek aan een wijnboer in de regio met de bijbehorende ambiance en rondleiding!

Al met al een rondreis waarvan we 70% van de tijd in de bus hebben gezeten.
We voelen ons proefkonijnen van deze nieuwe reis bij Bolderman!! Een chauffeur die zich alleen gedraagt als chauffeur en niet als reisleider en slecht geïnformeerd is vooraf!! 

Het zou raadzaam zijn om deze reis te evalueren, het dagprogramma aan te passen en wellicht te verlengen met 2 of 3 dagen. Hierdoor is het mogelijk om de reisdagen wat meer verdelen over de gehele duur en wellicht een tussenstop van een dag in Toscane of Umbrië. 

Wij vinden dat de reis, in deze opzet, beslist niet het bedrag waard is, wat wij ervoor hebben betaald en vinden het zonde van het geld!! 

Peter
Gereisd met partner
10

Top stedentrip Londen

Verenigd Koninkrijk
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
05-12-2022

Terug van Londen.
Terug van Londen.
Al een jaar geleden gepland en nu mochten we gaan.
Alles verliep weer (3e x bolderman stedentrip) perfect. Van parkeren in Zeeland, tot het vertrek in Zeeland 4 dagen later.
Goede informatie onderweg over stoptijden, maar ook over de incheck en paspoort procedure.
Snelle incheck bij hotel.
Goede extra service van Wesley, de bus barman ( dank je wel!)
En verder een top weekend. Alles gezien, alles kunnen vragen en van alles gedaan.
Rondwandeling van Marie Louise is een aanrader.
Ontbijt in hotel was super, en mocht je zin hebben ( en tijd), in stevenhage liggen op loopafstand van het hotel super leuke pubs en eettenten. Google Maps aan en gaan!
Rond kerst was het DRUK, en dan zeg ik het nog voorzichtig. Maar ook dat was een ervaring om mee te maken.
En dankzij de rondwandeling kenden we de rustigere plekken en hebben we , zonder problemen, met 7 personen in een kleine pub naar het voetbal kunnen kijken. Kortom, ik kan niks verzinnen wat niet perfect was. Dank aan Derek de chauffeur. Rust en zekerheid. Top.
Dan jullie wel.
Groeten uit venlo

Robert
Gereisd met gezin
6,4

Slechte chauffeur naar Normandie.

Frankrijk
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
31-10-2022

Naar Normandie geweest mooie reis en veel indrukken opgedaan, we hadden een chauffeur Ben die vond zich zelf heel belangrijk, vertelde dat hij bij de marine was geweest en hoe goed hij wel was.
Had weinig met het reisgezelschap op en kwam vaak met rare antwoorden.
Klant onvriendelijk.

E.P. Rabel.
Gereisd met partner
6,0

Een mooie rondreis

Italië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
12-10-2022

Prachtig landschap
1e hotel zeer slecht ook het eten niet goed
2 hotel goed
Veel bijkomende kosten aan gidsen en excursies deze kenbaar maken in de reisgids
Reizigers die niet meedoen aan een excursie worden achter gelaten op een stinkende geitenboerderij
Na eerdere reis er Ari gen met bolderman is deze reis bolderman onwaardig

ReinHoenholt
Gereisd met vrienden
9,0

Fijne vakantie gehad met leuke mensen

Kroatië
Individuele rondreis met Bolderman Excursiereizen
11-10-2022

Hele mooie en leuke groepsreis naar Kroatie met een leuke groep mensen en een leuke top chauffeuse Zoë maakte deze reis compleet we hebben genoten van alle vaar tochten en uitjes Top vakantie gehad.

Hans van Schaijk
Gereisd met vrienden
3,2

Busrondreis door de Dordogne

Frankrijk
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
25-09-2022

Op aanraden van kennissen een rondreis geboekt bij Bolderman, 10 daagse rondreis door de Dordogne.
De overnachtingsplaats was in Orleans, ik heb nooit geweten dat je op 10m2 een bed ( 140/190) en een badkamer kon krijgen maar daar was het gelukt. Je moest wel dwars op het toilet gaan zitten, meer plaats was er niet en een klein 2 persoosn bed is ook niet fijn maar goed, voor 1 nacht geen probleem.
De 2e dag aangekomen in Rocamadour waar we 7 nachten verbleven in hotel Lion Dór. Iets grotere kamer maar helaas weer met een 2 persoons bed van 140/190.
Armoedig sanitair, warm water was nauwelijks te regelen. En met een buiten temperatuur van ruim 35 graden wordt het ondanks dikkere muren erg benauwd in de kamer. Geen sprake van airco uiteraard maar ook een ventilator hoorde niet tot de mogelijkheden. Ook een simpel iets als een haarfohn ontbrak.
Eten moest een stukje verderop in het restautant, je moest een dag vantevoren aangeven wat je wilde eten, je kon kiezen uit 2 opties. Er was geen uitzondering mogelijk en het personeel was ronduit onvriendelijk, het was duidelijk dat ze terugreis niet meegerekend.graag zo snel mogelijk van ons af wilden zijn, daarbij was het eten armetierig.
De rondreis betekende dat je gemiddeld 3 uur per dag in de bus zat, de heen- en terugreis niet meegerekend. Komt bij dat er 45 deelnemers waren aan deze reis en de plaatsen in de bus heel erg krap waren, dikke enkels en zere knieen waren de meest gehoorde klachten.
Al met al een enorme tegenvaller deze reis, voor ons dus nooit meer Bolderman
( die door veel medereizigers werd omgedoopt in Baggerman)

Fenny Jonker-Cnossen
Gereisd met partner
5,4

Reis corsica naar Sardinie

Italië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
12-08-2022

Verzaakt om reisinformatie ter beschikking te stellen. Overnachtings hotels matig.
Chauffeur c.q reisleider zaakjes goed voor elkaar.

Con Eijk
Gereisd met partner

Ben jij op reis geweest met Bolderman Excursiereizen?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Bolderman Excursiereizen.