Bolderman Excursiereizen ervaringen

De Bolderman Excursiereizen ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Bolderman Excursiereizen gemaakt hebben.

Er zijn 84 ervaringen met Bolderman Excursiereizen geplaatst.

Accomodatie
7.9
Vervoer
8.6
Reisleiding
8.4
Prijs / Kwaliteit
8.2
Algemeen
8.1

Beoordelingen van Bolderman Excursiereizen

Wat vinden anderen van rondreizen met Bolderman Excursiereizen?
2,6

Oplichters

Duitsland
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
07-03-2022

Wij gingen naar Berlin, de bus was ok maar voor hoge prijs die we moeten betalen, verwacht je toch geen kippenpoot met aardappelpuree?? Tevens nog extra 50 eur per persoon voor een rondleiding. Je wordt binnen een straal van 2km met de bus rondgebracht!! Niet eens 10% van Berlin gezien.Stellejte klotzakken

Beau
Gereisd met gezin
1,0

Reiskontrakt afgesloten onder voorwaarden. Voorwaarden konden niet vervuld worden door Bolderman. Niettemin blijft Bolderman (inklusief met dreiging inkasso) betaling van de reissom vorderen.. Oplichterspraktijken. Ik prijs mij gelukkig een goede rechtsb

Roemenië
Singlereis met Bolderman Excursiereizen
18-11-2021

Ik raad deze organisatie af.

Rony stokart
Alleen gereisd
7,2

Hele mooie , maar vermoeiende reis

Kroatië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
05-11-2021

We hebben heel veel steden, dorpjes bezocht, heel mooi allemaal, maar wel hele lange afstanden moeten afleggen.We hadden een hele goede en gezellige chauffeuse, Ilse, een toppertje!Vertelde heel veel over de bezienswaardigheden en zorgde heel goed voor iedereen.Door haar was het een hele mooie en fijne reis.

Yvonne
Gereisd met partner

Bolderman laat reizigers in de kou staan - geen geld terug als inreis voorwaarden veranderen

Malta
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
12-10-2021

Zeer slechte reisorganisatie. Bolderman informeert haar reizigers niet als inreis voorwaarden voor een land veranderen en laat vervolgens de reiziger in de kou staan. Geen compensatie of coulance. Daarnaast is de klantenservice niet of nauwelijks bereikbaar. Reispapieren kloppen niet, staan vluchten op die niet bestaan… Rechtshulp is ermee bezig. Pas op mensen met boeken in Corona tijd bij Bolderman.

Marjon
Alleen gereisd

Er is veel mis bij Bolderman en ze doen er niets aan.

Oostenrijk
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
31-08-2021

Ik reageer n.a.v. de gelezen bovenstaande reviews en moet vaststellen dat er nog al wat schort aan de reizen van Bolderman hetgeen wij niet gewend zijn.GAAT BOLDERMAN ER OOK IETS AAN DOEN WANT ANDERS VERLIEST BOLDERMAN VEEL KLANTEN WANT VAN DER BIESSEN BESTAAT OOK NOG>

Peter
Gereisd met partner

Oplichting bij Boldermann excursiereizen

Italië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
24-08-2021

Ze hebben extra geld gevraagd voor een sneltest die ik ook in mijn koffer had liggen. Ik moest €59,95 betalen, terwijl ik al een PCR test had gedaan. In de maanden Juli en Augustus zijn deze tests gratis aangeboden door de overheid en de diverse reisorganisaties, behalve bij Boldermann. Ik vind het een oplichting en als ik klantenservice bel sta ik een eeuwigheid in de wacht. Zo hoor je niet met je klanten om te gaan!

Elisa
Gereisd met vrienden
8,7

Prachtige reizen

Oostenrijk
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
07-09-2020

Heb nu 4 reizen gemaakt met Bolderman oa Italië, Oostenrijk en de 5e en 6e staan gepland... Ik geniet altijd.. Je stapt in de bus en je bent op vakantie, de chauffeurs zijn kundig en weten veel over het land te vertellen, de hotels zijn goed..geen 5 sterren maar gewoon goed.. Eten nooit geen klachten gehad.. Kort om nog geen slechte ervaringen gehad met Bolderman

MHHeitman
in May 2021
1,0

Reis betaald in december 2019, bolderman betaald die reis bij annulering door bolderman niet terug

Noorwegen
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
06-07-2020

Bolderman bellen of emailen helpt niet bij een geannuleerde reis door Bolderman.. Met komt niet verder dan of een niets zeggend standaard antwoord (na 6 weken wachten) of men houd zich niet aan de afspraak een serieus antwoord te geven voor een toegezegde datum. De klantenservice heeft geen telefoon zegt men dus iets met hen bespreken lukt niet. Ook Bolderman is er aan gehouden klanten die dat wensen binnen 7 dagen hun geld terug te betalen, Maar dat doet men niet, men wijst naar SGR, maar die gaat niet over de wettelijk regels... Op deze manier met je klanten omgaan kan echt niet dus de algemene beoordeling van jullie service komt uit op een 1!

Frans
Gereisd met partner in July 2020
8,0

Stedentrip Berlijn

Duitsland
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
15-02-2020

Wij willen nog gaan met Bolderman in okt. Stedentrip naar Berlijn. Ons reisgezelschap bestaat uit ik en mijn vriend van 44 en 47 en zoon van 13.
Onze vraag is gaan er regelmatig kinderen mee met Bolderman?
Wie weet dit?
Gr Carina

Carinak Lammers
Gereisd met gezin in October 2020
8,2

Rondreis Roemenie

Roemenië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
18-09-2019

Mooie rondreis en erg veel gezien.
Marian was een goede en ervaren chauffeur.
Teo is een prima reisleider.Hij weet veel over zijn land en de mensen te vertellen.
En met veel humor.
Ook kan hij kritisch kijken naar zijn vaderland en weet te vertellen wat beter kan.
Een zorgzame reisleider!

Jacqueline Eland
Gereisd met partner in September 2019
7,8

Vele dagen lang in de bus wat vergeten wordt zodra je arriveerde. Schitterend land.

Italië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
28-07-2019

Sorry voor de typefouten in mijn review hierna onder dezelfde titel. De rest is gemeend en recht uit het hart

Egbert ten Hoeve
Gereisd met partner in July 2019
7,8

Vele dagen lang in de bus wat vergeten word zodra je arriveerde. Schitterend land.

Italië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
28-07-2019

Heel veel op het gebied van de Italiaanse historie geleerd en gezien. Echte aanrader. De gidsen vertelden heel veel maar het bereik van ruim 50 personen midden in de historische centra, waar het autogebruik gewoon doorgaat, was voor de gidsen best een 'ding'. Interessant! Paus Paulus de Tweede is de oorzaak voor het zoutloze brood in Italië.Honderden foto's gemaakt.
Pas wel op wat je zelf verteld aan andere leden van het gezelschap. Ik werkte ooit in de psychiatrie en prompt was ik voor sommigen voor de rest van de reis die oude man die dement zou zijn.
Ik lees, in andere reviews, dat men zich ergerde aan de groep of aan bepaalde personen in de totale groep. Ons clubje van 6 personen, spontaan gevormd, bleef vrolijk en genoot elke seconde. Tranen met tuiten gelachen. Met de rest kon je contact hebben, hetgeen ook frequent gebeurde, maar zeurkousen werden uiteraard gemeden. Een enkele zeurkous wilde graag naar huis om haar huisarts weer te zien, want bij hem kon ze tenminste haar ei kwijt. Wel raad ik toekomstige min of meer gehandicapte reizigers aan om zich vooraf te bezinnen of het zijn in een land met hoge temperaturen en vele routes die wandelend omhoog overwonnen moeten worden wel de juiste uitdaging is. Hulp uit de totale groep werd nooit geboden aan rollatorgebruikers. Iedereen neemt met een eigen verwachting deel aan de reis. Niemand is dan mantelzorger die elke dag voor hulpbehoevenden klaarstaat. Tenslotte: Dit keer was er een chauffeur en geen reisleider. Hij begon pas lyrisch te worden toen we op de laatste dag in Zwitserland op doorreis waren Hij was boos op iemand in de groep omdat die (m/v?) zijn zoon, die gratis meereisde, onheus bejegend had. Ons deerde dat geen millimeter uiteraard. Je kunt altijd nog vrachtwagenchauffeur worden toch? De bus was tekort. Mijn goede vriend uit België ging met kapotte knieën terug naar huis.Samengevat: Ga vooral mee en geniet. Het was voor ons de vijfde busreis in twee jaar. Prima, prima. Echt waar!

Egbert ten Hoeve
Gereisd met partner in July 2019
8,6

Heerlijke reis langs de westkust van Ierland

Ierland
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
08-07-2019

Prachtige natuur gezien, zeer mooie bustochten langs en door de bergen, fijne chauffeur en een geweldige reisleidster JENNIE!! Zo als ze mij opving toen ik halverwege de reis ziek werd, Jennie nogmaals mijn dank!! Deze reis is zeer de moeite waard. Heel veel groetjes van Margriet en Rob uit Haarlem

Margriet Pas- Homan en Rob Pas
Gereisd met partner in June 2019
5,2

Bolderman Unesco reis te duur!!

Kroatië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
01-07-2019

Wij kozen voor de Unesco reis 12 dagen duurder dan de andere Kroatië reizen. Dan verwacht je ook wat meer luxe, maar dat bleek niet zo te zijn, geen betere bus, geen betere hotels, zelfs een in Bosnië met een zwembad op het dak, dicht! Dan maar naar de zee, stranddouches werkten niet en dat bij 35 graden. Ligging hotel ook waardeloos, door tijdrovende grenscontroles iedere keer weer.
En ook bleken maar liefst 8 van de 27 reisgenoten een korting te hebben gekregen van maar liefst 200 euro pp, dat is 400 per stel!! Daar kun je toch een leuk ander tripje van maken.
Advies is dan ook boek nooit vroeg, het kost je handen vol geld, wacht op de kortingen.

En Bolderman, doe iets aan die overnachtings hotels jaren 70 ouderwets, laatste zelfs geen warm water en geen toiletpapier.

Hein
Gereisd met partner in June 2019
8,0

Zeer vermoeiende 12 dgn. rondreis door Toscane. Wel veel gezien, maar dat kan ook niet anders, als je zo lang in de bus zit.

Italië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
22-06-2019

Op een snelle manier de hoogtepunten van Toscane zien, zo hebben wij de reis ervaren. Chauffeuse/reisleidster Mirjam is perfect voor deze reis. Helaas zijn alle gidsen ter plekke dat niet. Per persoon kwam er nog 60 euro bij voor oordopjes, extra gidsen, bezoek schapenboer en extra uitgebreide lunch met wijnproeverij. Firenze/Florence weinig of niks van gezien, heel druk en met 1 gids voor 52 pers. Hotels zijn zeer verschillend, in Montecatini Terme een haast koninklijk hotel en andere hotels zijn redelijk. In het laatste overnachtingshotel in Langenau (Dlnd) moesten we naar een ander hotel lopen voor het diner. Het eten in de hotels hebben wij als redelijk tot goed ervaren. Hotel Regina in Montecatini Terme is best prijzig qua consumpties. Een blikje bitter lemon kost daar 5 euro. Al met al hebben we veel gezien, maar als een zeer vermoeiende reis ervaren. Het was voor ons de 1e keer met Bolderman, maar of we nog een keer met hen gaan.....

Veertje
Gereisd met partner in June 2019
7,4

Berlijn,dresden,leipzig.Potsdam

Duitsland
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
31-05-2019

we hebben heel veel gezien BArt de gids in Berlijn was perfekt, Vriendelijk veel uitleg.
In leipzig was de gids niet zo vriendelijk.

IK ben anderhalve dag ziek geweest. heel vervelend was het omdat in het hotel en in de omgeving niets te kopen was om te eten. ik heb de hele dag geleefd op een cracker,
"het avond eten vond ik uitgesproken slecht". Dit kun je een gast niet voorzetten.
Ook al is het eten van een cateringbedrijf ,ook dan kan het eten goed zijn Hier kreeg je geen vakantiegevoel van

'Mevr. M.van der want Reisgenoot van /mevr M. Noblesse
Gereisd met vrienden in May 2019
8,4

Reis was geweldig

Duitsland
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
15-09-2018

We hadden aan Richard een kundige chauffeur die alles deed wat mogelijk was. Hij had humor en was erg behulpzaam. Hij had geweldige mooie routes en zijn uitleg was grappig maar tevens duidelijk en waardevol, Met Richard willen we zeker nog een keer op reis. Kwam 's avonds tijdens het kegelen niet alleen kijken maar deed ook mee. De gids Tineke die ons op 1 rit begeleide was zeer vriendelijk en kundig.


Hotel het Anker lag op een prachtige locatie en had zeer vriendelijk en geduldig personeel. Eten was afwisselend, ruim voldoende zowel ontbijt als diner. De kamer was eenvoudig en zou iet schoner kunnen. De matrassen van onze bedden zijn wel aan vervanging toe. De entree met trappen was niet ideaal met je koffer.

Ineke Engelsman-van den Bosch
in September 2017
6,8

Barcelona

Spanje
26-09-2017

Wij hadden slechte bedden kamer te klein volgens mij was het een 1 persoons kamer kon je kleding niet kwijt kleine kleerkast, wel schoon. Wij kwamen gebroken uit ons bed ben zelf een hartpatiënt en mijn schoonzus heeft het heel erg met haar rug en nek een hernia en dan zulke rot bedden .eten was volop maar te koud,veel lawaai in het hotel en van buiten trein raast er langs.excursies was het geld niet waard vlieg werk ,overnachting in Frankrijk eten slecht. Chafeur was er alleen voor zijn vrouw die ons de koffie en thee bracht.bemoeit zich niet met de mensen in de bus.dus nooit weer Barcelona. heb wel betere reizen gehad met bolderman en leuke chauffeurs die er waren voor de mensen.

Gerrie
Gereisd met vrienden in September 2017
7,2

Ierland blijft adembenemend!

Ierland
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
23-08-2017

Bij mijn vorige review nog vergeten te melden, dat onze rondreis die in Dublin begon, in het begin al wat eigenaardig startte. De gids stond inderdaad in de hal van het vliegveld te wachten, er stonden al een paar mensen en naarmate er meer bij kwamen, viel het me op, dat de gids precies in het midden van het doorgaande pad stond, waar alle passagiers over heen liepen. Reisleidster stond dus behoorlijk in de weg en na een tijdje werd de groep door de beveiliging van het vliegveld gesommeerd naar de zijkant te gaan. Op een stellige, snibbige toon wilde ze absoluut niet even op onze bagage letten voor vijf minuten, hoewel de meesten hoge nood hadden, na uren Schiphol en vliegreis en toen het echt niet langer ging, deden sommige deelnemers dat voor elkaar.
De groep was enorm groot (39) en de reisleidster wekte vaak de indruk door haar snauwerige gedrag, dat ze er weinig zin in had, want ik vroeg me regelmatig af, waarom deze vrouw dit beroep had gekozen: zo weinig kaas gegeten van omgangsvormen en vriendelijkheid. Dit bleef ook zo de hele reis! Ze ratelde uren over Ierland de hele dag, niet overdreven, maar in de normale omgang was ze dermate onsympathiek, dat ik haar zoveel mogelijk meed en ik was niet de enige. Wellicht kan ze op cursus bij Jenny Switzer, die juist zo'n fijne sfeer creërt in de groep, want die ervaring hebben wij ook!
In reviews en enquêteformulier heb ik al duidelijk aangegeven wat er aan schortte, ben benieuwd wat Bolderman er aan gaat doen.

A.M. Randstad
in July 2017
7,0

Rondreis Roemenië

Roemenië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
19-08-2017

De prijs/kwaliteit verhouding klopt. Nette hotels gedurende de rondreis. Weinig variatie bij de maaltijden. Op enkele dagen veel uren in de bus om bij de bestemming te komen.
Veel stops bij een benzinestation. Leuker zou zijn om bij een horecagelegenheid te stoppen, maar misschien is dat lastig in Roemenië. Na afloop van een lange dag in de bus nog stoppen bij een winkelcentrum is ook wat minder, De gids was niet altijd even duidelijk (hoe lang we ergens konden blijven, waar het verzamelpunt was).
Helaas was er geen muzikale avond ter afsluiting van de vakantie. Dat zou de reis namelijk verbeteren. Over het algemeen klopt de reis met de beschrijving van het dagprogramma.

P.G. Mossel
Gereisd met partner in August 2017
9,4

Een schitterende rondreis door Noorwegen met Bolderman,goed verzorgd en een geweldige chauffeuse,die veel kon vertellen over het land,tevens een geweldige chauffeur was waar wij ons allemaal veilig bij voelden.Ze zorgde altijd voor verse koffie als we de

Noorwegen
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
04-08-2017

Wij zijn nu voor de 2de keer met Bolderman weggeweest en zijn erg tevreden over de organisatie .Ook het afscheidsdiner is voortreffelijk.

Cecile Obrie-Spuesens
Gereisd met vrienden in July 2017
7,2

Prachtig land, snibbige gids met té grote groep

Ierland
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
31-07-2017

Highlights Ierland vlieg/busreis 11 dagen. Omdat mijn reis vorig jaar naar Ierland zó verrukkelijk was, besloot ik dit jaar de reis van 11 dagen te doen. Wederom schitterende natuurgebieden in dit adembenemende mooie land.
Helaas was de groep veel te groot, over de veertig personen hadden geboekt. negen en dertig waren present in Dublin. De reisleidster ontpopte zich helaas als bijna het tegenovergestelde van Jenny, onze gids van vorig jaar.
Ik weet dat ieder zijn eigen stijl heeft, prima! maar groter had het contrast niet kunnen zijn.
In Londonderry, misselijk geworden door de bus, vertelde ik haar de stadswandeling te skippen en in de frisse, Ierse buitenlucht te blijven bij de bus, op een bankje buiten. Hoewel ik daar erg van opknapte, knapte ik toen al op de gids af, die me toesnauwde: "Je weet niet, wat je mist, hoor" en het een andere keer bestond snibbig te reageren:"Je hebt er anders wél voor betaald!". Ik vertelde haar, dat ik mijn geld ook niet terugvroeg, was niet bij me opgekomen, maar even rust nodig had. Dit is vaker gebeurd, ook naar andere mensen, op een staccato-toon reageren op mensen, hetgeen de indruk wekte als was zij onzeker en gespannen. Of het leiden van een groep bijna boven haar macht ging qua organisatie. Of zélf vakantie nodig heeft?!
Hoewel deze vrouw voorbij middelb. leeftijd is, was dat geenszins te merken aan omgangsvormen en vriendelijkheid. Daar heb ik haar weinig op kunnen betrappen helaas, mevrouw M.
Zij bestond het ook ons te verplichten elke dag twee rijen in de bus op te schuiven, waardoor direct de tweede dag
conflicten uitbraken onder de mensen. Ik vond dit akelig om mee te maken tijdens mijn vakantie.
Mensen die snel misselijk worden zitten liever op de buswielen en persoonlijk zit ik liever meer naar achteren. Deze domme, opgelegde regel (er werd niet met de groep eerst over deze regel overlegd) verziekte de sfeer in hoge mate. Sommigen negeerden elkaar daardoor de rest van de vakantie.Ik vind het beslist niet nodig de gids met naam en toenaam te vermelden, maar curieus was haar optreden wel. Van de vroege morgen tot de late middag werden we overladen met informatie, soms met de strekking van een roddelblad en van de hak op de tak. Begon bijv. in de 8e eeuw in Ierland, dan de 4e markies in dat gebied in de 16e en dan uitkomen op het zomerhuis van Bono/U2 daar en uren ertussen praten over alles wat in haar opkwam. Gaf ook regelmatig haar mening over politieke kwesties, hoe subjectief, maar kon men niets terugzeggen, want slechts één persoon heeft de microfoon, nietwaar?
Vrije associatie, vaak in niet afgemaakte zinnen met erg veel taalfouten. Ik herinner me veel geklets o.a. over de Oriënt-Expres, waar die uit bestond: o.a. observatie-wagon in plaats van restauratie-wagon. Zelf hoorde zij dit niet,
praatte oeverloos door.
Mensen i.d. groep hadden sterk de indruk dat zij vooral zichzelf graag hoorde praten en dat zij niet aanvoelde dat mensen die net wakker zijn 's morgens of een actieve dag achter de rug hebben, graag even rustig van het landschap willen genieten in de bus. Een dutje doen was er zelden bij, want je wist nooit wanneer de microfoon weer openging en werden wij "vergast" op vaak nutteloze informatie. Onjuiste, oude informatie ook, over de Kelten en de Vikingen; terwijl men nú bijgewerkte kennis met een muisklik kan vinden op internet. Maar gelukkig dat er zoveel leuke mensen ook in de groep zaten en dat er zoveel gezellige Ieren in Ierland wonen: gastvrij, informeel en warm! Op hotel Plaza/Dublin na, waren hotels, excursies en buschauffeur excellent! Goed gedaan, Bolderman!

Anna M.
in July 2017
4,4

15 dagen Portugal Compleet & Strand

Portugal
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
22-05-2017

15 dagen Portugal Compleet & strand.
Vlieg/busrondreis

Heel Portugal komt in de reis aanbod, genoeg om een goede indruk van het land en de cultuur te krijgen.
De hotels waren over het algemeen van een minimale 3 *** kwaliteit even als het eten.
De bus en de chauffeur waren prima behalve dat het toilet niet gebruikt mocht worden. Dit terwijl er een persoon met acute blaasontsteking in het gezelschap was.
Positieve uitschieters waren de laatste twee hotels Dom Fernando in Evora en Quateira Sol in Quateira.
De reisleider Peter ter Mors wist veel te vertellen over de geschiedenis van Portugal maar hij is niet capabel om een groep van 35 mensen te managen.
Door zijn breedsprakigheid, gebrek aan humor, empathie alsmede veelvuldige herhalingen en wijzigingen raakten veel vooral ouderen het spoor bijster. Als ze hem daarna om verduidelijking vroegen werden de lange tenen direct zichtbaar. Als of hij voor een groep brugklassers stond ging hij tekeer.
Ook het innen van toeristenbelasting a €3 pp voor het hotel in Lissabon was een aanfluiting, de belasting bestond al een jaar en na een mailtje naar Bolderman moest hij het reeds ge inde geld weer terug betalen. Een excuus kon er niet van af.
Voor ons was dit twee keer met Bolderman, de eerste en de laatste keer

J. Stender
Gereisd met partner in May 2017
4,2

Crisisreis

Duitsland
28-04-2017

nmiddels zijn er een aantal dagen verstreken. Er is geen contact opgenomen.

Ik ben erg teleurgesteld.

Al een aantal jaren reis ik regelmatig met bolderman….maar sinds de laatste 2 reizen bekruipt mij het gevoeld dat het crisisreizen zijn geworden. Praag in maart…was nog redelijk..het hotel was ronduit matig en het eten was net een gaarkeuken uit de 2de wereldoorlog. Wij waren met onze kleinzoon van 16 en we hadden kamers die zo ver uiteen lagen dat je intern transport nodig had om naar elkaar toe te gaan…Laat staan dat je op een 16 jarige toezicht moet houden. Maar er kon niets geregeld worden. Uiteindelijk hebben we kunnen ruilen met een andere medereiziger…Om dit probleem te voorkomen, hebben we bij de volgende reis naar Berlin voorkeuren aangemeld.

De afgelopen reis naar Berlijn…de busreis verliep vlot, al heeft de chauffeur wel communicatietraining nodig. Aangekomen op het hotel bleek dat er niets was doorgegeven. En toen ik een beetje boos werd kreeg in een vinger van een onderhoudsman daar….ik heb alles gemeld bij de chauffeur, omdat het in de boeking stond notabene in het duits, maar deze was niet thuis,…ronduit schandalig. Het hotel of wat er voor door moest gaan was in eerste instantie geïrriteerd…tja..daar heb ik geen boodschap aan.…uiteindelijk konden we 1 kamer ruilen en de andere niet. Weer geen chauffeur maar zelf regelen. vandaar de email. Na 1 dag konden we een andere kamer krijgen.

Aangeven bij een boeking helpt ook dus niet is duidelijk..er zijn aardige chauffeurs bij, maar zoals vroeger is het niet meer…

Klantenservice en aftersales staat niet op jullie netvlies.

Michael
Gereisd met vrienden in April 2017
8,8

Heel veel voor weinig.

Italië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
21-10-2016

Wij hebben al verschillende busreizen gemaakt met Bolderman. Zwitserland,rondreis Italië, Kroatië
Alles was goed verzorgd.Wij hebben ons vaak afgevraagd hoe dat toch allemaal voor die prijs kon.
Van begin tot aan het einde van de vakanties alles fantastisch geregeld.
Wij hadden nooit zo veel met groepsreizen, maar de rust van je laten brengen naar alle prachtige gebieden, steden en alle bezienswaardigheden gaf toch wel heel veel rust.Natuurlijk heb je altijd wat minder leuke reisgenoten, maar in het algemeen hebben wij het altijd gezellig gehad samen.En wil je alleen op stap kan dat ook altijd.
Voor 2017 maar eens op zoek naar een vliegreis met Bolderman.

Laura en Peter
Gereisd met partner in July 2014

Ben jij op reis geweest met Bolderman Excursiereizen?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Bolderman Excursiereizen.