Home
Blog
Opmerkelijk
Vakantie goed voor seks

Vakantie goed voor seks

1 minuut leestijd
Stel vakantie omhelzing
Stel vakantie omhelzing

Tijdens de vakantie hebben veel koppels meer zin in seks, dat blijkt uit diverse onderzoeken, zoals van vakantiesites. Ergens is dat allemaal ook heel erg logisch, want tijdens een vakantie heb je (als het goed is) minder last van stress en zit je vaker romantisch met zijn tweeën van een diner of een mooie zonsondergang te genieten.

Tijdens de vakantie hebben veel koppels meer zin in seks, dat blijkt uit diverse onderzoeken, zoals van vakantiesites. Ergens is dat allemaal ook heel erg logisch, want tijdens een vakantie heb je (als het goed is) minder last van stress en zit je vaker romantisch met zijn tweeën van een diner of een mooie zonsondergang te genieten. Om nog maar te zwijgen van de lange zwoele avonden met luchtige kleding en een lekker drankje.

Echter, mannen voelen zich tijdens de vakantie ook sterker aangetrokken tot andere mensen dan de eigen partner. Dat is bijzonder als je je daarbij dan weer bedenkt dat tijdens de vakantie de kans op een huwelijksaanzoek stijgt tot een op zeven. Wie wordt er dan uiteindelijk ten huwelijk gevraagd, de partner met wie de vakantie begon of toch misschien iemand anders?

Hoe dan ook, als je een romantische vakantie wilt beleven, dan kun je de kinderen beter bij opa en oma brengen, zodat je ook echt aandacht aan elkaar kunt besteden. Drink niet te veel; overmatig alcoholgebruik wordt vaak genoemd als reden voor een relatiebreuk. Bekende romantische bestemmingen zijn Venetië, Thailand en Toscane. Ook Rome, Barcelona en – niet te vergeten – Parijs doen het goed op romantisch gebied.

Top reizen naar Thailand

Reisorganisaties met reizen naar Thailand

Meer blogs over Thailand

Beoordelingen van Thailand

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.8
Cultuur
8.8
Stranden
8.7
Steden
8.1
Eten & drinken
8.8
Activiteiten
8.8