Home
Blog
Foto van de dag
Foto van de dag - Blauwgestipte pijlstaartrog in Egypte

Foto van de dag - Blauwgestipte pijlstaartrog in Egypte

1 minuut leestijd
Foto van de dag - Blauwgestipte pijlstaartrog in Egypte

Vandaag weer eens een onvervalste Foto van de dag en dit keer is het een foto van één van mijn meest recente reizen. Dit was namelijk een korte reis door Egypte. Hier heb ik deze mooie rog met mijn onderwatercamera kunnen vastleggen.

Vandaag weer eens een onvervalste Foto van de dag en dit keer is het een foto van één van mijn meest recente reizen. Dit was namelijk een korte reis door Egypte. Hier heb ik deze mooie rog met mijn onderwatercamera kunnen vastleggen.

Één van de plaatsen waar we verbleven was Marsa Alam, een klein plaatsje aan de Rode Zee. Vanaf het strand wat bij het resort hoorde kon er prima gesnorkeld worden bij het zogeheten huisrif. En daar kwam ik meerdere malen deze mooie Blauwgestipte pijlstaartrog tegen. Wat een mooi beest!

Foto door Laurens T

Bij de rubriek "Foto van de dag" tonen we een indrukwekkende, grappige of inspirerende foto uit onze eigen collectie.

Top reizen naar Egypte

Reisorganisaties met reizen naar Egypte

Meer blogs over Egypte

Beoordelingen van Egypte

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
6.9
Cultuur
7.5
Stranden
8.2
Steden
6.8
Eten & drinken
7.3
Activiteiten
7.9