Home
Reizen zoeken
R

3 Individuele rondreizen met middenoostenreizen.com

1 t/m 3 van 3 rondreizen getoond
Hoogtepunten van Israël

Hoogtepunten van Israël

8 dagen
Individuele rondreis
Deze rondreis door Israël neemt u mee langs alle hoogtepunten van het land. De drie grootste steden zijn hierin de leidraad van de reis. U reist via Tel Aviv naar Jeruzalem richting het noorden van het land. Hier ligt de derde stad van het land, Haifa. Tijdens deze tocht komt u langs verschillende hoogtepunten van Israël. Zo kunt u een bezoek brengen aan Bethlehem, het meer van Galilea en Safed. De drie grote steden van Israël hebben elk hun eigen karakter. Zo beleeft u in Jeruzalem het authentieke Israël en wordt u omarmd door historie. In Haifa kunt u genieten van de Middellandse Zee en de prachtige natuur van het noorden van het land. Tel Aviv is een vrije, liberale en kosmopolitische stad waar u helemaal op kunt gaan in het nachtleven of kunt genieten van de beste restaurants van Israël.
middenoostenreizen.com
vanaf
€ 995
Authentiek Jordanië

Authentiek Jordanië

10 dagen
Individuele rondreis
Deze 10-daagse rondreis door Jordanië neemt u mee langs het authentieke Jordanië. Bezoek hoogtepunten zoals het prachtige wereldwonder Petra, de kosmopolitische hoofdstad Amman en slaap onder de sterren in de Wadi Rum woestijn. Deze rondreis is een perfecte mix van cultuur, natuur en ontspanning. Jordanië is een land waar u goed zelf rond kunt rijden, maar u kunt er ook voor kiezen om de reis met een privéchauffeur te maken. U start deze reis in de hoofdstad Amman, met drie miljoen inwoners het dichtstbevolkte gebied in het land. Vanuit Amman zet u koers richting Jerash en zakt u vervolgens via de oude handelsroute, de Kings Highway af naar het zuiden. Via deze weg komt u langs mooie natuurgebieden en bezoekt u Petra. Vervolgens overnacht u op een bijzondere plek: de uitgestrekte Wadi Rum woestijn. U sluit de reis af aan de Rode Zee om te relaxen en te snorkelen.
middenoostenreizen.com
vanaf
€ 1.375
Het Beste van Oman

Het Beste van Oman

10 dagen
Individuele rondreis
Een reis door Oman is een reis door een land vol cultuur prachtige natuur en bijzonder gastvrije mensen. Het is een van de meest authentieke Arabische landen en het huisvest een verscheidenheid aan flora en fauna. U vindt uitgestrekte woestijnen zoals de Sharqiya woestijn in het noordoosten en de vele male grotere Rub al-Khali in het zuiden van Oman. Vanaf de vlaktes van de Sharqiya woestijn kijkt u op tegen het Hadjargebergte waar u Jebel Shams, de berg van de zon, en Jebel Akhdar, de groene berg, vindt. Deze bergtoppen zijn tot wel 3009 meter hoog. In het Hadjargebergte vindt u wat men de Grand Canyon van Oman noemt. Een gebied waar u mooie offroad routes kunt rijden, kunt mountainbiken en bijzondere wandelingen kunt maken. Vervolgens kunt u zich verbazen over de groene wadi’s welke u kris kras door het hele land vindt tussen de bergen en aan de kust. Deze wadi’s geven u de mogelijkheid tot spannende hikes en leuke avonturen. Tijdens een reis door Oman kan uiteraard een uitgebreid bezoek aan de hoofdstad Muscat niet ontbreken. Om de witte stad te verkennen kunt u het best een volle dag plannen. Muscat is een uitgestrekte stad gelegen aan de golf van Oman. De souq van Muttrah is een must-visit en ook de Grand Mosque kan uiteraard niet ontbreken. Deze 10-daagse reis geeft u een compleet beeld van het land en nodigt u uit om alvast na te denken over een volgende reis naar deze bijzondere bestemming.
middenoostenreizen.com
vanaf
€ 1.890