Home
Blog
Vliegen
Over de top veiligheidsvideo Virgin America

Over de top veiligheidsvideo Virgin America

op 4 november 2013
1 minuut leestijd

Onder luchtvaarmaatschappijen is er een gezonde competitie gaande als het gaat om veiligheidsvideo's en Virgin America doet hier aan mee met een nieuwe over de top video.

Onder luchtvaarmaatschappijen is er een gezonde competitie gaande als het gaat om veiligheidsvideo's. Zo lanceerde Air New Zealand onlangs nog de komische 'Safety Old School Style' veiligheidsvideo en komt nu Virgin America met een over de top video.

De nieuwe veiligheidsvideo van Virgin America is een zang en dans musical die doet denken aan de serie 'Glee'. In de uitgebreide vijf-minuten durende video zijn 36 dansers en oud-deelnemers van 'So You Think You Can Dance' en 'American Idol' te zien, die onder andere zingen, rappen en breakdancen.

Voor de opname van de nieuwe video werd de hulp ingeschakeld van John M. Chu, die onder andere verantwoordelijk was voor de films 'Step Up 2', 'Step Up 3' en Justin Bieber's 3D concert film 'Never Say Never'. Virgin's nieuwe video vervangt de hand getekende veiligheidsvideo uit 2007, die alom werd geprezen door haar passagiers.

Ter promotie biedt de luchtvaartmaatschappij 20% korting op vliegtickets waarbij de hashtag van de video is gebruikt als promo code. Ook houdt de airline een talenentjacht waarbij talenten via Instagram (#vxsafetydance) kunnen meedoen. De winnaar zal een rol krijgen in de in-flight versie van de video. Check https://vxsafetydance.com/ voor meer info.

Top reizen naar Amerika

Reisorganisaties met reizen naar Amerika

Meer blogs over Amerika

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8