Home
Blog
Opmerkelijk
Win de beste baan in de wereld!

Win de beste baan in de wereld!

op 6 maart 2013
1 minuut leestijd

Je hebt vakantiebaantjes en je hebt kansen die maar één keer in je leven voorbijkomen. Wat dit laatste betreft, kun je momenteel toeslaan. Bij Toerism Australia kun je meedoen met een prachtige winactie waarbij je kans maakt op één van de 6 geweldige banen!

Je hebt vakantiebaantjes en je hebt kansen die maar één keer in je leven voorbijkomen. Wat dit laatste betreft, kun je momenteel toeslaan. Het gaat om een tijdelijke functie, dus raak niet al te gehecht aan je nieuwe stek. Maar het is zolang het duurt wel gegarandeerd de allerleukste baan op aarde!

Onder de naam "The Best Jobs in the World" houdt het bureau voor toerisme in Australië nu deze geweldige actie. Iedereen kan meedoen en kans maken op maarliefst 6 mooie banen voor een half jaar en je krijg er ook nog eens $100.000 voor!

Je kunt bijvoorbeeld als Park Ranger in Australië aan de slag. Jouw taak? De boel gedurende zes maanden in de gaten houden en daarvoor een prima salaris ontvangen. Heel vervelend, zeker gezien de temperatuur op je werkplek, de aanwezigheid van diverse stranden en het uitzicht.

Als het checken van de temperatuur van het zwemwater je niet trekt, dan zijn er momenteel nog vijf andere banen down under beschikbaar. De overige mogelijke functies, zijn: Outback Adventurer, Taste Master, Wildlife Caretaker, Chief Funster en Lifestyle Photographer. Zoek de wereldbaan die het beste bij je past en schrijf je in via de Facebook pagina van Tourism Australia!

Hieronder legt de winnaar van de vorige "Best Job in the World 2009" nog even uit wat je kunt winnen.

Top reizen naar Australië

25-daagse groepsrondreis Koala's & Kangoeroes in Australië

25-daagse groepsrondreis Koala's & Kangoeroes in Australië

24 dagen
Groepsrondreis
Uluru-Kata Tjuta National Park, Kangaroo Island, Blue Mountains National Park, Phillip Island, Port Arthur, Cradle Mountain-Lake St Clair National Park, Freycinet National Park, Wineglass Bay, Hobart, Adelaide, Kangaroo Valley

Reisorganisaties met reizen naar Australië

Meer blogs over Australië

Beoordelingen van Australië

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
9.1
Cultuur
7.8
Stranden
9.1
Steden
8.4
Eten & drinken
8
Activiteiten
9