Home
Blog
Bestemmingen
Wauw! Zó mooi is Banff National Park in Canada (filmpje!)

Wauw! Zó mooi is Banff National Park in Canada (filmpje!)

1 minuut leestijd
Wauw! Zó mooi is Banff National Park in Canada (filmpje!)

Wist jij dat Canada zó mooi is? Zet dit nationale park maar op je bucketlist!

De pracht van het Canadese Banff National Park is bijna niet in beelden te vangen. Toch is het deze filmmakers gelukt! Vanuit Canmore bezochten ze via highway 1 diverse plekken van dit waanzinnig stukje moeder aarde. We durven te wedden dat je na het zien van dit filmpje dit deel van Canada ook op jouw bucketlist zet.

Amazing Alberta

Banff National Park ligt in de Canadese provincie Alberta. Een hotspot die bijna te mooi is om waar te zijn. Een rijke mix aan bergen, bossen, gletsjers, watervallen, meren en rivieren vormen hier het decor. Waarbij je op elk pad dat je loopt steeds weer opnieuw verrast wordt door het imposante natuurschoon. Dwaal tussen de hoge bomen, spot eekhoorntjes, peddel in een kano op serene grote meren en geniet van de bijzondere wolkenpartijen tijdens zonsondergang. Je vindt eenvoudig je weg met een eigen huurauto. Ook een ritje met de gondellift is aan te raden. Deze vind je gemakkelijk onder ‘Banff Gondola’ en brengt je naar grote hoogte voor magische vergezichten.

Banff van boven

Wil je het gebied vanuit een nóg ander perspectief bekijken? Maak dan een helikoptervlucht. Vanuit de lucht heb je het gaafste zicht op het immense gebied en zijn ruige schoonheid. Overzie de blauwe wateren tussen de immense bergen en aanschouw zowel naaldbossen als sneeuwtoppen. In één woord: amazing! Of je nou op zoek bent naar een romantisch verblijf voor twee óf in bent voor een enerverende expeditie dwars door dit ongerepte Canada, Banff National Park biedt het je beiden!

Top reizen naar Banff National Park

Reisorganisaties met reizen naar Banff National Park

Meer blogs over Banff National Park

Beoordelingen van Canada

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
9.7
Cultuur
7.5
Stranden
6.2
Steden
8.2
Eten & drinken
8.3
Activiteiten
8.9