Home
Blog
Bestemmingen
Rondreizen in Gambia? Let's explore!

Rondreizen in Gambia? Let's explore!

op 20 oktober 2014
1 minuut leestijd
Rondreizen in Gambia? Let's explore!

De komende week is Rondreis.nl samen met een klein groepje reisbloggers en reisjournalisten te gast in Gambia. Natuurlijk kennen we Gambia als winterzonbestemming, maar is het ook voor een rondreis een geschikt land?

We zijn dan wel een paar keer in Afrika geweest, maar niet in dit deel (West Afrika) dus dat alleen al is iets om naar uit te kijken. De komende week mogen we bovendien op een temperatuur rekenen die schommelt rond de 35 graden... lekker hoor! Maar wat heeft Gambia naast de mooie stranden nog meer te bieden? Een gastvrije bevolking, kleurrijke cultuur en indrukwekkende natuur als we de verhalen mogen geloven. We zijn benieuwd!

En alvast een leuk eerste weetje: Gambia is nog kleiner en platter dan Nederland! Het land ligt als een strookje rondom de Gambia-rivier en grenst alleen aan Senegal en de Atlantische Oceaan. In Gambia zijn overigens geen gevallen bekend van het ebola-virus. Er is geen negatief reisadvies en Gambia heeft maatregelen getroffen om er voor te zorgen dat het ebola-virus zich niet in het land verspreidt.

Voor nu nog wat foto's om in de sfeer te komen en dan volgt later meer!

Top reizen naar Gambia

Reisorganisaties met reizen naar Gambia

Meer blogs over Gambia

Beoordelingen van Gambia

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
7.9
Cultuur
8.2
Stranden
8.2
Steden
6.7
Eten & drinken
8.1
Activiteiten
7.9