Barbados

Een van de bountystranden van Barbados

Rondreis Barbados

Klein, paradijselijk eiland in het midden van de blauwe oceaan

Barbados is het meest oostelijk gelegen eiland van de Antillen. Aan de oostkant tref je een ruige en ongerepte kust, terwijl de westkust bestaat uit eindeloze tropische stranden. Tel daar de ontspannen sfeer, mooie onderwaterwereld en een lekkere rum punch bij op en je vakantie is compleet!

Erg groot is Barbados niet, maar door de vele natuurlijke attracties van het eiland kun je er toch prima rondreizen! Langs de kust vind je alle faciliteiten die je van een modern tropisch paradijs mag verwachten: parelwitte stranden en kristalhelder water waarin je prima kunt duiken! Ook kun je voor de kust van Barbados uitstekend zeilen. Maar vergeet tijdens je rondreis niet wat verder het binnenland in te trekken, want ook daar vind je veel interessants!

Zoals Harrison’s Cave bijvoorbeeld, een grottenstelsel waar je met een treintje doorheen kunt rijden. Als Nederlander mag je de Morgan Lewis Windmolen niet missen, een souvenir uit de periode waarin ons land hier de scepter zwaaide. Je kunt Barbados natuurlijk op eigen gelegenheid verkennen, maar met een individuele rondreis of groepsrondreis weet je zeker dat je alle hoogtepunten ziet!

Vlag:
Hoofdstad:
Bridgetown
Inwoners:
287.708
Oppervlakte:
431 km2
Beste reistijd:
januari t/m april
Tijdsverschil:
5 uur vroeger
Vliegtijd:
10:15 uur
Combineren:
Natuur
8/10
Cultuur
6/10
Strand
9/10
Steden
5/10
Eten
8/10
Actief
8/10

Video's van Barbados

Blogs over Barbados

· Laurens Taekema
Rondreis Caribisch gebied: ontdek de Caribische eilanden!
Hagelwitte stranden, wuivende palmbomen, gezellige muziek en lekker eten. Als je aan de Caribische eilanden denkt, dan slaat je fantasie op hol! Maar waar begin je je vakantieplanning met zoveel eilanden? Er waar ga je naartoe? Zoals je snel merkt zijn de eilanden ook nog eens heel verschillend. Sommige plekken zijn perfect voor een strandvakantie, terwijl je op andere eilanden de jungle kunt gaan verkennen! Gelukkig zijn er heel wat mooie rondreizen te maken in het Caribisch gebied en zit er voor ieder type reiziger iets tussen.
· Redactie
Veelzijdig Barbados
Op het meest oostelijk gelegen eiland van de kleine Antillen vind je een verrassende mix van rust, een rijke culturele historie, een bijzondere ‘Bajan’ keuken en prachtige flora en fauna. Een prima klimaat, vriendelijke mensen, een indrukwekkend landschap en schitterende stranden, dat is Barbados in een notendop.

Beoordelingen van Barbados

Wat zijn de Barbados ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Barbados.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.