Anguilla

De bountystranden van Anguilla

Rondreis Anguilla

Rust, ontspanning, sublieme stranden én heerlijk eten

Het kleine en gastvrije eiland Anguilla behoort tot de Kleine Antillen, maar maakt officieel deel uit van de Brits Overzeese gebieden. Anguilla is authentiek en er heerst een ontspannen eiland sfeertje. Met natuurlijk vind je er ook hele fijne witte stranden en een adembenemende turquoise zee!

Het kleine Anguilla is een leuke tussenstop tijdens je rondreis over de Antillen. Anguilla is, in tegenstelling tot de meeste eilanden in de regio, een oase van rust. Je komt hier geen grootschalig toerisme tegen. Lokale cultuur en charme voeren de boventoon. Een bruisend nachtleven zul je er niet vinden, wel écht contact met de bevolking die je graag vertellen over hun woonplek en cultuur! Tijdens je rondreis in Anguilla lig je natuurlijk niet alleen op het strand, maar verken je ook de natuur op het eiland.

Als je een individuele rondreis of groepsrondreis boekt, is Anguilla waarschijnlijk slechts één van de eilanden die je aandoet. Toch kun je je hier dagen vermaken met snorkelen in het kristalheldere water, paardrijden of bootraces. Bij die laatste activiteit neem je het vaak op tegen de locals. Wees voorbereid op een nederlaag!

Vlag:
Hoofdstad:
The Valley
Inwoners:
15.007
Oppervlakte:
102 km2
Beste reistijd:
januari t/m april
Tijdsverschil:
5 uur vroeger
Vliegtijd:
9:25 uur
Combineren:
Natuur
8/10
Cultuur
6/10
Strand
9/10
Steden
6/10
Eten
7/10
Actief
8/10

Video's van Anguilla

Beoordelingen van Anguilla

Wat zijn de Anguilla ervaringen van andere reizigers? Lees hier 3 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Anguilla.
Natuur & omgeving
9.7
Cultuur
8
Stranden
10
Steden
6
Eten & drinken
7.3
Activiteiten
8.7
8,2

Mooie stranden

Anguilla
Individuele rondreis met TUI
22-01-2016

Ik ben van Sint Maarten naar Anguilla gegaan en daar heb ik fantastisch op het strand gelegen en lekker gegeten. Het is een leuke bestemming als je op zoek bent naar rust.

Andrijana
Gereisd met vrienden in February 2015
9,3

Carribean Reis

Anguilla
Individuele rondreis met TUI
22-01-2016

Beautiful beaches , culture & carnival

Hendricia
Alleen gereisd in July 2016
7,3

Een perfect vakantie-eiland

Anguilla
30-09-2015

Schitterende stranden met leuke (water)activiteiten. Een perfecte bestemming om te genieten van zon, zee en strand. Ook kom je hier helemaal tot rust, en anders help de bevolking je wel een handje.

Babette Vanom
Gereisd met gezin in May 2021