Bahama's

Tropisch uitzicht op de Bahama's

Rondreis Bahama's

Droomeilanden in de Caribbean

De Bahama's zijn misschien wel de bekendste tropische eilandengroep ter wereld. Niet gek, want de 700 eilanden (waarvan 30 bewoond) vlak voor de kust van Florida zijn werkelijk schitterend. Hagelwitte stranden, helderblauw water, goede accommodaties en zon zijn hier gegarandeerd. Paradijs!

Als je wilt rondreizen op de Bahama’s moet je een goedgevulde portemonnee meenemen, want dit is de speeltuin van rijk Amerika. Vele celebs strijken hier neer om even aan de drukte van hun bestaan te ontsnappen. Als je dat voor lief neemt, kom je wel terecht op de mooiste eilandengroep ter wereld! Hier hoef je alleen maar te relaxen terwijl je op het strand ligt en aan je cocktail nipt. Tenzij je rondreist van eiland naar eiland natuurlijk.

Je kunt een individuele rondreis of groepsrondreis boeken naar de Bahama’s, maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf naar één van de eilanden af te reizen. Eigenlijk zijn ze allemaal even mooi, maar zeker op de wat minder drukke plekken kun je uitstekend duiken. Het zicht is op sommige plekken wel 70 meter!

Vlag:
Hoofdstad:
Nassau
Inwoners:
396.914
Oppervlakte:
13.940 km2
Beste reistijd:
december t/m april
Tijdsverschil:
6 uur vroeger
Vliegtijd:
11:00 uur
Combineren:
Natuur
8/10
Cultuur
6/10
Strand
10/10
Steden
7/10
Eten
8/10
Actief
9/10

Video's van Bahama's

Beoordelingen van Bahama's

Wat zijn de Bahama's ervaringen van andere reizigers? Lees hier 2 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Bahama's.
Natuur & omgeving
7
Cultuur
7
Stranden
9.5
Steden
7.5
Eten & drinken
7
Activiteiten
8
7,3

Bahama's

Bahama's
30-09-2015

Wat ik heb gezien via de site, is dat het voor mij een hele mooie eiland is om je vakantie te vieren. Mooie omgeving, mooie stranden, goede verblijfplaatsen. Ik zou deze bestemming zeker aanraden aan mensen die van zonvakanties houden.

Saskia
Gereisd met gezin in May 2021
8,0

Mooiie stranden!

Bahama's
17-02-2015

Mooiie stranden leuke mensen

Elise Aaftink
Gereisd met vrienden in May 2021