Bonaire

Dromerige zonsondergang

Rondreis Bonaire

Wonderschoon Caribisch Nederland

Bonaire; waar de stranden hagelwit zijn, de zee kraakhelder, de flamigo's knalroze en de wind altijd zorgt voor een lekker briesje. Bij uitstek een walhalla voor duikers en snorkelaars. Maar ook een absoluut favoriet onder de kite- en windsurfers. Een perfecte tropische bestemming tijdens je rondreis over de Antillen.

'Bon bini na Bonaire', oftewel Welkom op Bonaire in het Papiaments. Je kent de wuivende palmen, prachtige kust en de azuurblauwe zee. Het eiland is erg in trek bij wind- en kite surfers, die ook een fijne laidback sfeer met zich meebrengen. Geen zorgen dat het er altijd keihard waait. Ja, er staat zeker een flinke bries, maar daar ben je gezien de temperatuur al snel blij mee!

Het koraalrif van Bonaire is wereldberoemd. De conditie van het water is jaarrond perfect (zeewatertemperatuur van 29 graden!) waardoor je perfect zicht hebt op al het moois wat de zee te bieden heeft. Uiteraard zeeschildpadden, prachtige kleurrijke vissen en koraal maar er zijn ook meerdere scheepswrakken te bezichtigen.

Tijdens een rondreis over Bonaire kan een bezoek aan de zoutpannen niet ontbreken. De indrukwekkende zoutmeren zijn een prachtig kleurrijk gezicht. Met een groepsrondreis of individuele rondreis naar Bonaire en de overige eilanden in de Antillen, haal je het optimale uit je vakantie.

Vlag:
Hoofdstad:
Kralendijk
Inwoners:
21.756
Oppervlakte:
288 km2
Combineren:
Natuur
9/10
Cultuur
7/10
Strand
9/10
Steden
7/10
Eten
8/10
Actief
9/10

Video's van Bonaire

Blogs over Bonaire

· Laurens Taekema
Rondreis Caribisch gebied: ontdek de Caribische eilanden!
Hagelwitte stranden, wuivende palmbomen, gezellige muziek en lekker eten. Als je aan de Caribische eilanden denkt, dan slaat je fantasie op hol! Maar waar begin je je vakantieplanning met zoveel eilanden? Er waar ga je naartoe? Zoals je snel merkt zijn de eilanden ook nog eens heel verschillend. Sommige plekken zijn perfect voor een strandvakantie, terwijl je op andere eilanden de jungle kunt gaan verkennen! Gelukkig zijn er heel wat mooie rondreizen te maken in het Caribisch gebied en zit er voor ieder type reiziger iets tussen.
Wat een geweldig eiland! Perfecte combinatie van relax en actief. Met als hoogtepunt een supertoffe kitecursus, aanrader!
- Ann

Beoordelingen van Bonaire

Wat zijn de Bonaire ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Bonaire.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.