Curacao

Kleurrijk Willemstad

Rondreis Curacao

Tropische parel van de Nederlandse Antillen

Tijdens een rondreis naar de Nederlandse Antillen is een stop op tropisch Curaçao een must! Het is om en nabij 61 kilometer lang en daarmee het grootste van de ABC-eilanden. Men zegt weleens dat Curaçao het beste van Bonaire en Aruba verenigd. Het heeft een prachtige natuur en daarnaast is het ook een rijke historische culturele bestemming.

De kleurrijke hoofdstad Willemstad is een levendige plaats waar je heel duidelijk de Nederlandse invloed ziet op de architectuur. De Amsterdamse bouwstijl, alleen dan uitgevoerd in vrolijke pasteltinten, is iconisch. Wandel via de handelskade in Punda naar het Fort Amsterdam, dat een plekje op de Unesco werelderfgoedlijst heeft.

Uiteraard kan tijdens een rondreis langs de ABC-eilanden een relax dag aan het strand niet ontbreken. Curaçao heeft prachtige baaien met de stranden uit je dromen. Bijvoorbeeld de stranden van Grote en Kleine Knip zijn erg de moeite waard. Wil je een actievere invulling van je individuele rondreis of groepsrondreis op Curaçao dan kun je hier ook fantastisch duiken, windsurfen en prachtig wandelen door het Shete Boko National Park. Kortom, veelzijdig Curaçao zal tijdens een rondreis over de eilanden van de Cariben zeker niet teleurstellen!

Vlag:
Hoofdstad:
Willemstad
Inwoners:
152.369
Oppervlakte:
141.766 km2
Combineren:
Natuur
9/10
Cultuur
8/10
Strand
9/10
Steden
8/10
Eten
8/10
Actief
8/10

Video's van Curacao

Reisorganisaties met reizen naar Curacao

Reizen naar Curacao

Blue Curaçao is niet alleen een heerlijke cocktail, maar ook de beste beschrijving van de Caribische zee rondom het eiland. Blauwer en helderder dan dit ga je het niet vinden. We hebben een heerlijke strandvakantie gehad!
- Leonie

Beoordelingen van Curacao

Wat zijn de Curacao ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Curacao.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.