Dades Reizen

Ontdek het échte Marokko

Dades Reizen

Dades Reizen is dé specialist voor bijzondere rondreizen in Marokko. Ze hebben een kantoor in Nederland én in Ouarzazate (Marokko) en kunnen daardoor scherpe prijzen, de beste service en unieke ervaringen bieden.

De troeven van Dades reizen zijn de persoonlijke benadering (Astrid en Momo stemmen de reis af naar uw wensen), de grote kennis van het land, de leukste nieuwe adressen, hotels en
riads, gediplomeerde Nederlands-talige begeleiding en het ruime aanbod aan reizen. Zo kunt u bij Dades Reizen een individuele rondreis boeken (self-drive of met chauffeur), een rondreis op maat of een onvergetelijke familie-reis, in groep (tijdens alle schoolvakanties) of individueel.

Tijdens een individuele of groepsrondreis leert u het échte Marokko kennen. U zult kennis maken met de gastvrijheid van dit land en zijn inwoners, als koppel, met vrienden of met de
kinderen!

Accommodatie
9.5
Vervoer
9.8
Reisleiding
9.9
Prijs / Kwaliteit
9.6
Algemeen
9.6
Dades Reizen is aangesloten bij:
Calamiteitenfonds SGR
Bezoek Dades Reizen
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van Dades Reizen

Dades Reizen rondreis bestemmingen

Blogs over Dades Reizen

· Redactie
Dades Reizen: Een kijkje achter de schermen
Dades Reizen is een kleinschalige reisorganisatie die zich met recht een échte Marokko-specialist mag noemen. Oprichtster en eigenaar Astrid Emmers vertelt ons in deze editie van "Een kijkje achter de schermen" alles over hoe Dades haar reizigers het authentieke Marokko laten zien.

Beoordelingen van Dades Reizen

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Dades Reizen?
10

Een fantastische Kasbahreis door Marokko.

Marokko
Groepsrondreis met Dades Reizen
13-03-2023

Wat een prachtige reis hebben we in maart 2023 gemaakt met Dades reizen. Het was voor ons de tweede keer met Dades naar Marokko. Onze eerste was de koningsstedenreis en nu deze, zo mogelijk nog mooiere, reis, de Kasbahreis. Eigenaresse Astrid hielp ons van te voren perfect en direct met onze vragen. Zó fijn om snel antwoord van haar te krijgen tijdens onze voorbereiding op de reis. Die persoonlijke aandacht geeft zo veel vertrouwen. We hebben enorm veel gezien en gehoord tijdens onze reis. Reisleidster ter plekke Mariëtte was geweldig. Aandacht voor iedereen die het nodig had. Ze vertelde heel veel ins en outs en leuke, mooie verhalen onderweg. Een super reisleidster die veel van het land en de cultuur wist. De overnachtingsadressen waren perfect en heel origineel. Geen massahotels, maar heerlijke Riads, Kasbahs enz. Heerlijk eten overal. Ook onze chauffeur Ismael straalde veel rust uit tijdens het rijden. Dat gaf een fijn gevoel. Kortom, weer een unieke reis! Wij kunnen daarom iedereen Dades reizen van harte aanbevelen.
Hartelijke groet, Rob en Lo Ancona.

Lo Ancona
Gereisd met partner
9,0

Aandacht voor sfeer,

Marokko
Familiereis met Dades Reizen
18-05-2022

Hele fijne vakantie gehad dankzij Dades-reizen. We boekten een van de familiereizen. Mooi verschil met andere aanbieders van familiereizen is dat het reisgezelschap klein is (Max 3 families) en dat de reisleidster al lang in Marokko woont en hier veel familie, vrienden en kennissen heeft. Hierdoor hebben wij Marokko ervaren op een manier die ons heel goed beviel: zo hebben we mogen meegenieten van het ramadan ontbijt en van het Suikerfeest, heel bijzonder! Er werd ook rekening gehouden met maatwerk (wil je iets specifieks bezoeken? Dan wordt meteen gekeken wat mogelijk is). De accommodaties waren prachtig en we voelden ons heel veilig! Marokko is een prachtig en bijzonder land.

Saskia
Gereisd met gezin
10

Met z'n tienen en Christine door mooi Marokko

Marokko
Groepsrondreis met Dades Reizen
26-03-2020

Na een thuistoelichting door Astrid en na onze eigen inbreng was er een prachtige rondreis voor ons samengesteld.
We hebben heel erg genoten van de eerste twee weken van onze drie-weekse rondreis. De koningssteden, de Atlas, de kamelentocht, de wandelingen in de Todrakloof en de de Dadesvallei en de jeeptocht in de woestijn, het was allemaal grandioos. Maar na twee prachtige weken kwam de coronacrisis en moesten we naar huis.
Maar ook al wisten we al dat Dades alles prima geregeld had qua verblijf, eetgelegenheden en vervoer, toen bleek pas de waarde van een goede reisorganisatie.
In goed overleg met ons werd besloten zo snel mogelijk terug te vliegen naar Nederland. Christine stond op het vliegveld voor ons in de rij voor tickets, Astrid boekte meteen toen dat mogelijk was en en passant werden er nog andere Nederlandse reizigers geholpen. Grote klasse!
We hebben een prachtige reis gehad en een goede thuiskomst dankzij de prima mensen van Dades reizen.

Ria en Bert Mooij
Gereisd met vrienden in March 2020
10

Marokko rond 22 dagen gezelschap

Marokko
Groepsrondreis met Dades Reizen
24-03-2020

Hele reis was fantastisch van begin tot einde.
Vooral Astrid en Christine en onze chauffeur Ismael.Piet en Marian Visser

Piet enMarian Visser
Gereisd met vrienden in March 2020
10

Een fantastische rondreis!

Marokko
Groepsrondreis met Dades Reizen
19-03-2020

We hebben een prachtige rondreis gemaakt. Steden en natuur gezien, maar vooral beleefd! Dit mede door de enthousiaste en deskundige reisleidster Christine. Ze weet en vertelt veel over Marokko. Zo sluit je Marokko in je hart en laat het niet meer los. De accomodaties waren heel mooi en sfeervol. We genoten volop totdat de coronacrisis roet in het eten gooide. En ook toen bleek Dadesreizen een fantastische reisorganisatie. De inzet van alle medewerkers en goede communicatie en opvang hebben er voor gezorgd dat wij veilig en wel op tijd terug konden vliegen naar Nederland. Perfect geregeld! Waarvoor ook op deze plek onze hartelijke dank! We komen zeker nog eens terug!

Nel Zuurbier
Gereisd met vrienden in March 2020
Alle ervaringen met Dades Reizen