Dades Reizen

Ontdek het échte Marokko

Dades Reizen

Dades Reizen is dé specialist voor bijzondere rondreizen in Marokko. Ze hebben een kantoor in Nederland én in Ouarzazate (Marokko) en kunnen daardoor scherpe prijzen, de beste service en unieke ervaringen bieden.

De troeven van Dades reizen zijn de persoonlijke benadering (Astrid en Momo stemmen de reis af naar uw wensen), de grote kennis van het land, de leukste nieuwe adressen, hotels en
riads, gediplomeerde Nederlands-talige begeleiding en het ruime aanbod aan reizen. Zo kunt u bij Dades Reizen een individuele rondreis boeken (self-drive of met chauffeur), een rondreis op maat of een onvergetelijke familie-reis, in groep (tijdens alle schoolvakanties) of individueel.

Tijdens een individuele of groepsrondreis leert u het échte Marokko kennen. U zult kennis maken met de gastvrijheid van dit land en zijn inwoners, als koppel, met vrienden of met de
kinderen!

Accommodatie
9.6
Vervoer
9.8
Reisleiding
9.9
Prijs / Kwaliteit
9.6
Algemeen
9.6
Dades Reizen is aangesloten bij:
Calamiteitenfonds SGR
Bezoek Dades Reizen
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van Dades Reizen

Dades Reizen rondreis bestemmingen

Blogs over Dades Reizen

· Redactie
Dades Reizen: Een kijkje achter de schermen
Dades Reizen is een kleinschalige reisorganisatie die zich met recht een échte Marokko-specialist mag noemen. Oprichtster en eigenaar Astrid Emmers vertelt ons in deze editie van "Een kijkje achter de schermen" alles over hoe Dades haar reizigers het authentieke Marokko laten zien.

Beoordelingen van Dades Reizen

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Dades Reizen?
10

Op maat voor het gezin

Nederland
Familiereis met Dades Reizen
09-05-2024

Heerlijke perfecte rondreis gemaakt met gezin. Top geregeld door Astrid van Dades reizen

Floris Mutsaerts
Gereisd met gezin
10

Fantastisch georganiseerde reis

Marokko
Individuele rondreis met Dades Reizen
12-03-2024

Afgelopen week ben ik met mijn 2 zoons met Dades reizen naar Marokko geweest. Nadat ik met Astrid had besproken wat we graag wilde doen en zien heeft ze alles perfect in een privé rondreis voor ons in kaart gebracht en geregeld. Het heeft onze verwachtingen ver overtroffen. Astrid was altijd bereikbaar voor vragen en reageerde altijd snel en empatisch. De overnachtingen waren allemaal kleinschalig, waardoor het erg persoonlijk was. Kleinschalige riads en sfeervolle overnachtingen, hygiënisch en met een heerlijke Marokkaanse keuken. Verder alle lof voor onze chauffeur Mohammed, waarbij we ons erg veilig hebben gevoeld. Niets was hem teveel. Hij heeft ons erg veel geleerd over de Marokkaanse cultuur en ons dingen laten zien, waar we normaal zelf niet zouden komen. De picknick in de Chegaga woestijn en ons laten scheren bij een barbier in een klein dorpje waren zo maar een paar hoogtepunten. Hij was echt een toegevoegde waarde tijdens ons verblijf. Deze reis was voor ons zeer waardevol, omdat we met elkaar echt quality time hebben gehad. We zullen hier nog lang van nagenieten. Astrid, nogmaals heel hartelijk bedankt, ook namens mijn zoons, voor de perfecte organisatie.

Theo van Meurs
Gereisd met gezin
9,2

Geweldige reis, heel goed op de meereizende kinderen afgestemd.

Marokko
Familiereis met Dades Reizen
16-11-2023

We hebben tijdens de herfstvakantie een rondreis gemaakt met een groep bestaande uit twee families, totaal 13 personen waarvan 5 kinderen (8-13 yo). We hebben veel gezien, veel activiteiten gedaan en overnacht op sprookjesachtige locaties. We zijn allemaal verliefd geworden op Marokko!

Didi Mulder
Gereisd met gezin
10

Een fantastische Kasbahreis door Marokko.

Marokko
Groepsrondreis met Dades Reizen
13-03-2023

Wat een prachtige reis hebben we in maart 2023 gemaakt met Dades reizen. Het was voor ons de tweede keer met Dades naar Marokko. Onze eerste was de koningsstedenreis en nu deze, zo mogelijk nog mooiere, reis, de Kasbahreis. Eigenaresse Astrid hielp ons van te voren perfect en direct met onze vragen. Zó fijn om snel antwoord van haar te krijgen tijdens onze voorbereiding op de reis. Die persoonlijke aandacht geeft zo veel vertrouwen. We hebben enorm veel gezien en gehoord tijdens onze reis. Reisleidster ter plekke Mariëtte was geweldig. Aandacht voor iedereen die het nodig had. Ze vertelde heel veel ins en outs en leuke, mooie verhalen onderweg. Een super reisleidster die veel van het land en de cultuur wist. De overnachtingsadressen waren perfect en heel origineel. Geen massahotels, maar heerlijke Riads, Kasbahs enz. Heerlijk eten overal. Ook onze chauffeur Ismael straalde veel rust uit tijdens het rijden. Dat gaf een fijn gevoel. Kortom, weer een unieke reis! Wij kunnen daarom iedereen Dades reizen van harte aanbevelen.
Hartelijke groet, Rob en Lo Ancona.

Lo Ancona
Gereisd met partner
9,0

Aandacht voor sfeer,

Marokko
Familiereis met Dades Reizen
18-05-2022

Hele fijne vakantie gehad dankzij Dades-reizen. We boekten een van de familiereizen. Mooi verschil met andere aanbieders van familiereizen is dat het reisgezelschap klein is (Max 3 families) en dat de reisleidster al lang in Marokko woont en hier veel familie, vrienden en kennissen heeft. Hierdoor hebben wij Marokko ervaren op een manier die ons heel goed beviel: zo hebben we mogen meegenieten van het ramadan ontbijt en van het Suikerfeest, heel bijzonder! Er werd ook rekening gehouden met maatwerk (wil je iets specifieks bezoeken? Dan wordt meteen gekeken wat mogelijk is). De accommodaties waren prachtig en we voelden ons heel veilig! Marokko is een prachtig en bijzonder land.

Saskia
Gereisd met gezin
Alle ervaringen met Dades Reizen