Dades Reizen ervaringen

De Dades Reizen ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Dades Reizen gemaakt hebben.

Er zijn 44 ervaringen met Dades Reizen geplaatst.

Accomodatie
9.5
Vervoer
9.8
Reisleiding
9.9
Prijs / Kwaliteit
9.6
Algemeen
9.6

Beoordelingen van Dades Reizen

Wat vinden anderen van rondreizen met Dades Reizen?
9,0

Aandacht voor sfeer,

Marokko
Familiereis met Dades Reizen
18-05-2022

Hele fijne vakantie gehad dankzij Dades-reizen. We boekten een van de familiereizen. Mooi verschil met andere aanbieders van familiereizen is dat het reisgezelschap klein is (Max 3 families) en dat de reisleidster al lang in Marokko woont en hier veel familie, vrienden en kennissen heeft. Hierdoor hebben wij Marokko ervaren op een manier die ons heel goed beviel: zo hebben we mogen meegenieten van het ramadan ontbijt en van het Suikerfeest, heel bijzonder! Er werd ook rekening gehouden met maatwerk (wil je iets specifieks bezoeken? Dan wordt meteen gekeken wat mogelijk is). De accommodaties waren prachtig en we voelden ons heel veilig! Marokko is een prachtig en bijzonder land.

Saskia
Gereisd met gezin
10

Met z'n tienen en Christine door mooi Marokko

Marokko
Groepsrondreis met Dades Reizen
26-03-2020

Na een thuistoelichting door Astrid en na onze eigen inbreng was er een prachtige rondreis voor ons samengesteld.
We hebben heel erg genoten van de eerste twee weken van onze drie-weekse rondreis. De koningssteden, de Atlas, de kamelentocht, de wandelingen in de Todrakloof en de de Dadesvallei en de jeeptocht in de woestijn, het was allemaal grandioos. Maar na twee prachtige weken kwam de coronacrisis en moesten we naar huis.
Maar ook al wisten we al dat Dades alles prima geregeld had qua verblijf, eetgelegenheden en vervoer, toen bleek pas de waarde van een goede reisorganisatie.
In goed overleg met ons werd besloten zo snel mogelijk terug te vliegen naar Nederland. Christine stond op het vliegveld voor ons in de rij voor tickets, Astrid boekte meteen toen dat mogelijk was en en passant werden er nog andere Nederlandse reizigers geholpen. Grote klasse!
We hebben een prachtige reis gehad en een goede thuiskomst dankzij de prima mensen van Dades reizen.

Ria en Bert Mooij
Gereisd met vrienden in March 2020
10

Marokko rond 22 dagen gezelschap

Marokko
Groepsrondreis met Dades Reizen
24-03-2020

Hele reis was fantastisch van begin tot einde.
Vooral Astrid en Christine en onze chauffeur Ismael.Piet en Marian Visser

Piet enMarian Visser
Gereisd met vrienden in March 2020
10

Een fantastische rondreis!

Marokko
Groepsrondreis met Dades Reizen
19-03-2020

We hebben een prachtige rondreis gemaakt. Steden en natuur gezien, maar vooral beleefd! Dit mede door de enthousiaste en deskundige reisleidster Christine. Ze weet en vertelt veel over Marokko. Zo sluit je Marokko in je hart en laat het niet meer los. De accomodaties waren heel mooi en sfeervol. We genoten volop totdat de coronacrisis roet in het eten gooide. En ook toen bleek Dadesreizen een fantastische reisorganisatie. De inzet van alle medewerkers en goede communicatie en opvang hebben er voor gezorgd dat wij veilig en wel op tijd terug konden vliegen naar Nederland. Perfect geregeld! Waarvoor ook op deze plek onze hartelijke dank! We komen zeker nog eens terug!

Nel Zuurbier
Gereisd met vrienden in March 2020
10

Geweldige self-drive rondreis!

Marokko
Individuele rondreis met Dades Reizen
17-01-2020

Wij hebben via Dades Reizen een prachtige, onvergetelijke self-drive rondreis door het zuiden van Marokko gemaakt, beginnend en eindigend in Riad Orange, Marrakech. Alles tot in de puntjes verzorgd, niets is te veel, vragen worden direct beantwoord en als je ergens tegenaan loopt, wordt er gezorgd voor een oplossing. Dat persoonlijke contact geeft de reis net ietsje meer! Marokko is een gastvrij land, de lokale bevolking is vriendelijk en behulpzaam, en de natuur is adembenemend. Kortom, heerlijk nagenieten!

Ilona
Gereisd met partner in October 2019
10

Prachtige rondreis Marokko met Dades reizen

Marokko
Groepsrondreis met Dades Reizen
14-01-2020

Prachtige groepsrondreis gemaakt in maart, qua toerisme een relatief
rustige periode in het jaar. De reis was door Dades reizen uitstekend
georganiseerd, goede informatie vooraf, prachtige hotels, en
reisleidster Christine die heel deskundig en charmant is. Leuke
contacten ook met plaatselijke bevolking. Aansluitend een week privé
gereisd in een four wheel drive met chauffeur door Oost Marokko tot aan
de Algerijnse grens. Ook dit deel van de reis werd geheel verzorgd door
Dades. Bekwame en vriendelijke chauffeur, die desgewenst ook als gids
optrad, en opnieuw fraaie onderkomens

Yvonne Ludert en Hans Loos
in March 2019
10

Persoonlijk contact bij Dades Reizen is fenomenaal!

Marokko
Individuele rondreis met Dades Reizen
02-01-2020

Veel goede informatie en goede gids en heerlijke Riad Orange , fantastische ligging!

&

Persoonlijk contact bij Dades is fenomenaal! Alsof je met en bij familie bent......

&

Heel goed verzorgd en hele fijne mensen!

Hoogveld, Karin Koehein en Katja Graus
in September 2018
10

Goed georganiseerde reis met Dades Reizen

Marokko
Groepsrondreis met Dades Reizen
02-01-2020

Goed georganiseerde reis, met reisleiding die inspeelde op wensen en probleempjes vakkundig aanpakte.

Anna Gevers
Gereisd met partner in November 2018
10

Echte lokale kennis

Marokko
Individuele rondreis met Dades Reizen
02-01-2020

Aanbod op maat, heel deskundig, echte lokale kennis, vriendelijk, punctueel.

&

Alles was perfect geregeld, erg vriendelijk personeel, fijne sfeer.

Janneke en Robert
Gereisd met partner in October 2019
10

Goed verzorgde rondreis

Marokko
Individuele rondreis met Dades Reizen
02-01-2020

Heel goed verzorgd en hele fijne mensen!

&

Alles was perfect geregeld, erg vriendelijk personeel, fijne sfeer

Rika Verlinden en Janneke
Gereisd met partner in October 2019
10

Elk jaar gaan wij met Dades Reizen op reis

Marokko
Individuele rondreis met Dades Reizen
02-01-2020

Momo en Astrid regelen onze reis steeds tot in de puntjes. Ze doen graag iets extra en niks is te veel gevraagd. Met veel plezier gaan we elk jaar met hen op reis.

Doriane van de Putte
Gereisd met partner in April 2019
10

Geweldige rondreis

Marokko
Familiereis met Dades Reizen
02-01-2020

Geweldige rondreis gemaakt met de familie. We hebben echt Marokko leren kennen en genoten van het Atlasgebergte en de woestijn.

Astrid heeft er voor ons echt een feestje van gemaakt. Met zeker ook speciale dank aan onze chauffeur Omar!

Agnes Snelooper-Konijnenbelt
Gereisd met gezin in October 2019
10

Fijne en persoonlijke begeleiding

Marokko
Individuele rondreis met Dades Reizen
02-01-2020

Wij hebben genoten van de lokale mensen en gebruiken. Dat is een ervaring op zich .

&

We zijn echt in de watten gelegd. Fijne en persoonlijke reisbegeleiding.

Anne-Marie van Mook en Yilka
Gereisd met partner in August 2019
10

Persoonlijke aandacht

Marokko
Individuele rondreis met Dades Reizen
02-01-2020

Zeer persoonlijke aandacht en uitleg van de koningssteden in al zijn facetten.

&

Mooie reis, veel afwisseling, goed georganiseerd.

Leon Mulder en Sara Moonen
Gereisd met partner in November 2018
10

Leuk voor kinderen

Marokko
Familiereis met Dades Reizen
02-01-2020

Goed georganiseerd, persoonlijk, unieke reis. Leuk voor kinderen en ouders.

&

Geweldige kleinschalige reis samen met kinderen en drie andere gezinnen.

Vera Lindeman en Tom Wenthholt
Gereisd met gezin in May 2016
10

Top locaties

Marokko
Individuele rondreis met Dades Reizen
02-01-2020

Op onze reis naar Gambia verzorgde Dades Reizen alle overnachtingen in Marokko. Allemaal top locaties met als klap op de vuurpijl een geheel verzorgde dag door de Rozenvallei.

Stanley
Gereisd met partner in November 2019
10

Onvergetelijke reis

Marokko
Individuele rondreis met Dades Reizen
02-01-2020

Fantastisch goed georganiseerd. Goede hulp met de binnenlandse telefoon. Mooi accommodaties en een onvergetelijke reis en ervaring, waar we het nog vaak over hebben

Edith
Gereisd met partner in July 2018
10

Prachtig land

Marokko
Individuele rondreis met Dades Reizen
02-01-2020

De gehele reis was super goed in elkaar gezet. We kregen een heel uitgebreide routebeschrijving. De hotels waren allemaal super en de gidsen die ons begeleidden waren allemaal top. Kortom we hebben nog nooit een vakantie gehad diëtiste planning en regeling zo goed in elkaar zat als deze. Prachtig land, vriendelijke mensen en ontzettend genoten

Marinel Collard
Gereisd met partner in January 2019
9,6

Goed verzorgd

Marokko
Groepsrondreis met Dades Reizen
02-01-2020

Goed verzorgd, kleine groep, de reizigers zijn belangrijk niet het programma, veel achtergrond informatie, respect voor beide culturen

Mirette Rotteveel
Alleen gereisd in April 2018
10

Reis door Marokko

Marokko
Individuele rondreis met Dades Reizen
02-01-2020

Reis door Marokko: alle riads waren geregeld op goede locaties, incl. Gidsen. Vriendelijke hulp en ze stonden stand-by toen bleek dat onze paspoorten te kort geldig waren. Ook erg hulpvaardig bij onze andere reizen naar Marokko

Ingrid
Gereisd met partner in December 2017
10

Zo persoonlijk en zo Marokkaans warm

Marokko
Individuele rondreis met Dades Reizen
02-01-2020

Fantastische rondreis vanaf Fez dwars door de Atlas naar de woestijn achter de Dades vallei. Met mijn vrouw en zoon die ergens in een kleine lokaal hotelletje onthaald werd op taart en zingende en trommellende mannen, op eigen initiatief geregeld door onze begeleidende gids. Zo persoonlijk en zo Marokkaans warm, die reis vergeten we nooit meer.

Peter Elzinga
Gereisd met gezin in January 2016
10

Onze huwelijksreis!

Marokko
Autorondreis met Dades Reizen
02-01-2020

Het was onze huwelijksreis. We kregen de bruidssuites van de riads en hebben genoten. We werden verrast met een intieme gastvrijheid.

Arjan van Faassen
Gereisd met partner in September 2019
10

Een onvergetelijke reis!

Marokko
Familiereis met Dades Reizen
02-01-2020

Een zeer afwisselende familiereis met optimale aandacht voor onze familie, in het bijzonder voor ons kleinkind. De uitleg en kennisoverdracht van onze gids was bijzonder groot. Van de Medina in Marrakech naar de woestijn, het atlasgebergte, de rozenvallei, ontmoeting met een nomade-berberfamilie en Ouarzazate, dit alles maakte het tot een onvergetelijke reis.

Mieke Roskam
Gereisd met gezin in October 2019
10

Zuid-Marokko is fantastisch!

Marokko
Groepsrondreis met Dades Reizen
02-01-2020

Wij gingen 1 week, maar we hebben zóveel gezien en gehoord, dat het wel 2 weken leek. Perfecte reisleidster en chauffeur. Zuid Marokko is fantastisch! Het land, de mensen en de muziek.

Hans en Ans Röhner
Gereisd met partner in October 2019
9,6

Prachtige rondreis van Dades reizen vanaf Fes naar het zuiden

Marokko
Individuele rondreis met Dades Reizen
10-05-2019

Een en al lof over Dades reizen: Astrid en Mohamed en personeel. Fijne snelle communicatie voorafgaand aan het boeken om de reis op maat te maken met onze wensen. Astrid zeer deskundig en klantgericht.
Reis zelf was fantastisch. Indrukwekkend land met zulke vriendelijke gastvrije mensen. Grote voordeel als je boekt bij Dades reizen is dat je dingen doet zoals lunchen bij een Marokkaanse berber familie die je anders niet zo gauw meemaakt. Omdat eigenaren van Dades reizen in Marokko wonen kennen ze veel mensen ter plekke en kunnen ze dit soort bijzondere dingen aanbieden. Andere Nederlandse reisbureau's doen dit niet. We logeerden in prachtige authentieke riads en andere mooie hotels. Leuke gidsen in de steden Fes en Marrakech. Alles perfect geregeld door Dades reizen.
Geen vraag is teveel voor hun.

Carolien van der Haven
Gereisd met gezin in April 2019

Ben jij op reis geweest met Dades Reizen?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Dades Reizen.