Home
Blog
Reisadviezen
Rustige stranden in Californië en Florida

Rustige stranden in Californië en Florida

op 24 maart 2013
1 minuut leestijd
Rustige stranden in Californië en Florida

Na verschijning van dit artikel is het natuurlijk twijfelachtig hoe ‘waar’ onderstaande informatie nog zal zijn, maar toch willen we je de best bewaarde Amerikaanse geheimen op strandgebied niet onthouden!

Als jij met mooi weer graag hutje mutje aan zee wilt liggen met veel andere Amerikanen, dan is de rest van dit artikel niets voor jou. Wil jij daarentegen graag van wat meer privacy genieten als je schaars gekleed op een handdoekje ligt, lees dan vooral verder!

Californië

In de mooie Amerikaanse staat Californië kun je natuurlijk terecht aan diverse drukbezochte stranden. Dat is leuk als je zin hebt in die drukte, maar als je liever een rustig dagje aan het water wilt doorbrengen, dan is Lake Tahoe meer jouw bestemming. Je kunt er op een zandstrandje liggen genieten van de zon en als je het te warm krijgt dan duik je het verfrissende zoetwatermeer in.

Jacksonville Beach
Jacksonville Beach

Florida

Ook in Florida ben je niet gebonden aan een bezoek aan een overvol strand. Als je in de staat Florida namelijk Jacksonville Beach opzoekt, dan is de kans bijzonder groot dat jij je afvraagt of Jacksonville wel echt de grootste stad van Florida is. Van november tot maart kun je met een wetsuit bovendien prima het – dan wel koude – water in, ideaal voor surfers dus!

Top reizen naar Cali

Reisorganisaties met reizen naar Cali

Meer blogs over Cali

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8