Home
Blog
Algemeen
3 nieuwe reis-apps voor je volgende reis

3 nieuwe reis-apps voor je volgende reis

op 13 december 2013
1 minuut leestijd
3 nieuwe reis-apps voor je volgende reis

We zijn gek op apps die het reizen gemakkelijker, leuker en goedkoper kunnen maken. Check hieronder drie nieuwe apps voor je volgende rondreis.

We zijn gek op apps die het reizen gemakkelijker, leuker en goedkoper kunnen maken. Check hieronder drie nieuwe apps voor je volgende rondreis:

SmileDrive

SmileDrive is een app van Volkswagen en Google die het maken van een roadtrip nog leuker maakt. Hiervoor heb je wel een bluetoothsysteem nodig in je auto, waarmee de app kan synchroniseren. SmileDrive registreert gegevens als afstand, tijd en het weer en je kunt awards verdienen door speciale opdrachten uit te voeren die met het rijden te maken hebben. Ook kun je foto's en video's van je roadtrip delen met je vrienden, zodat deze je kunnen volgen. Wat vooral handig is aan deze app is de 'Find my ride' functie, waarmee je eenvoudig je geparkeerde auto kunt terugvinden op overvolle parkeerplaatsen.

Nightswapping

Steeds meer reizigers verblijven tijdens hun reis bij iemand thuis met behulp van websites als Airbnb of HomeAway en een nieuwe app waarmee dit kan is Nightswapping. Met deze app kun je gratis accommodaties over de hele wereld verdienen, in ruil voor onderdak voor 'nightswappers' in jouw woning. Bij het inschrijven krijg je een gratis nacht, dus je kunt het eerst eens uitproberen.

NOTED

NOTED is een app die je notitieblaadjes voor je volgende reis kan vervangen, om alle plaatsen die je wilt bezoeken op te slaan. Het digitale notitieboekje helpt je met het bijhouden van je favoriete plaatsen om te gaan eten, slapen of om te beleven. Daarnaast heb je de mogelijkheid om plaatsen te delen met vrienden. Handige app tijdens je voorbereiding van een nieuwe reis!

Meer blogs