Home
Blog
Algemeen
De 3 meest avontuurlijke rondreizen

De 3 meest avontuurlijke rondreizen

op 23 september 2014
1 minuut leestijd
De 3 meest avontuurlijke rondreizen

In de wereld zijn genoeg bestemmingen te vinden waar avontuurlijke rondreizen kunnen worden gemaakt. Het kiezen van een avontuurlijke rondreis is niet gemakkelijk, daarom hebben wij een drietal reizen voor jou op een rijtje gezet. Kijk bijvoorbeeld naar de volgende rondreizen en ga een unieke reiservaring tegemoet.

1. Een rondreis door de Verenigde Staten

Laat de avonturier in jou los door een verre reis te boeken naar de Verenigde Staten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een roadtrip langs de Oostkust of Westkust. Route 66 is eveneens een populaire route in de Verenigde Staten. Proef niet alleen de sfeer van steden zoals San Francisco en Los Angeles, maar maak ook kennis met de gekleurde Grand Canyon. Het bewandelen van de Golden Gate Bridge van 2.737 meter is al een unieke ervaring op zichzelf en moet je zeker eens gedaan hebben in San Francisco!

2. De jungle van Costa Rica

Houd je wel van een beetje avontuur in de jungle? Dan zit je in Costa Rica uitstekend op je plek. De vulkanen en regenwouden die je hier aantreft dagen je uit om het uiterste uit jezelf te halen. Een rondreis door Costa Rica laat je kennismaken met jaguars en kaaimannen. Een stukje ontspanning kun je vinden door te gaan snorkelen in de talloze koraalriffen. Met een beetje mazzel kun je zelfs walvissen tegenkomen op zee.

3. Een rondreis door Madagascar

Madagascar is één van de grootste eilanden ter wereld en tegelijkertijd enorm fascinerend. Tijdens een rondreis op dit eiland zul je diverse landschappen moeten bedwingen. Je vindt hier niet alleen tropisch regenwoud, maar ook uitdagende rotsformaties en talloze kanalenstelsels. Kies er bijvoorbeeld voor om het rotsplateau van Isalo National Park te beklimmen. Het zal een rondreis worden die slechts uit hoogtepunten bestaat en geen dieptepunten kent.

Kijk ook bij de volgende rondreizen voor nog meer avontuurlijke rondreizen en ga het avontuur tegemoet!

Beoordelingen van Stip Reizen

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7.3
Vervoer
7.7
Reisleiding
7.8
Prijs / Kwaliteit
8
Algemeen
7.5