Grenada

Een van de vele eilandjes van Grenada

Rondreis Grenada

Tropisch eiland van kruiden, mooie natuur en zandstranden

Op het Caribische eiland Grenada tref je geen massatoerisme. Wat je er wel vindt? Parelwitte stranden, een weelderig, groen binnenland, de pittoreske hoofdstad St. George’s, een mooie onderwaterwereld en vele kruiden (Grenada is een nootmuskaat specialist). Aanrader voor een fijne vakantie!

Grenada is een klein land dat zich prima leent voor kleine rondreizen. De eilandengroep ligt in het Caribisch gebied en het is er een stuk rustiger dan op veel andere bestemmingen in deze regio. Toch valt er genoeg te beleven in Grenada. Op het grootste eiland vind je onder andere een klein regenwoud waar je prima kunt hiken en St. George, een heerlijk ouderwets plaatsje waar de tijd stilstaat. Vergeet tijdens je rondreis ook niet de kleinere eilandjes aan te doen!

Daar is weliswaar minder te beleven, maar je komt er gemakkelijk in contact met de lokale bevolking en privéstrandjes liggen er voor het oprapen. Langs de hele kustlijn van Grenada kun je bovendien watersporten beoefenen. Wil je Grenada goed leren kennen? Kies dan voor een groepsrondreis of individuele rondreis!

Vlag:
Hoofdstad:
Saint George's
Inwoners:
113.015
Oppervlakte:
344 km2
Beste reistijd:
januari t/m april
Tijdsverschil:
5 uur vroeger
Vliegtijd:
10:50 uur
Combineren:
Natuur
8/10
Cultuur
8/10
Strand
9/10
Steden
6/10
Eten
7/10
Actief
7/10

Video's van Grenada

Beoordelingen van Grenada

Wat zijn de Grenada ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Grenada.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.