Singha Reizen

Zorgeloos door Sri Lanka reizen

Singha Reizen

Singha reizen biedt alleen maar reizen naar Sri Lanka aan, al dan niet in combinatie met de Malediven of bijvoorbeeld het moderne Dubai. Onze passie voor het eiland proef je in alles. Doordat wij er meerdere keren per jaar komen kennen wij het land en de cultuur goed. Vrijwel alle hotels kennen wij van verblijf of bezoek.

Singha Reizen heeft het grootste aanbod rondreizen naar Sri Lanka. Alle reizen zijn op maat aan te passen. Bij de Sri Lanka reisspecialist weet je dat je echt te gast bent. Wij maken graag een passend voorstel voor je. Singha reizen zijn "Reizen met een doel", met een deel van de opbrengst sponsoren we projecten in Sri Lanka. Tot ziens in Sri Lanka!

Geen reizen beschikbaar

Helaas zijn er (momenteel) geen reizen meer beschikbaar van Singha Reizen.

Er zijn nog geen reizen voor Singha Reizen.

Accomodatie
8.4
Vervoer
8.8
Reisleiding
8.4
Prijs / Kwaliteit
8.5
Algemeen
8.3

Beoordelingen van Singha Reizen

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Singha Reizen?
10

Rondreis Sri Lanka

Sri Lanka
Individuele rondreis met Singha Reizen
20-07-2019

Ik geef niet snel tienen maar heb nu echt geen minpunten. Een geweldige rondreis met Singha reizen die me een unieke inkijk gegeven heeft in dit bijzondere land en krachtig, vriendelijke bevolking. Singha heeft me goed begeleidt een keuze te maken toen reisadvies op oranje kwam. Ik heb gezien hoe Singha reizen hartelijk en heel welkom is bij de mensen die voor hen werken. De projecten die ze steunen mogen bezoeken. Ik zag dat er echte betrokkenheid is en dat de steun verleend wordt om de autonomie en kracht van Sri Lankanen zelf te stimuleren. Ontroerende momenten. Accommodaties zijn prachtig, luxe resorts afgewisseld met boetiekhotels bij de locals, die inspirerend zijn. Gezellige gemotiveerde, veilig rijdende chauffeurs aan wie je alles kan vragen en het mij comfortabel maken. Ik heb in korte tijd heel veel gezien en beleefd. Singha reizen heeft me een unieke inkijk in de cultuur en het leven in Sri Lanka gegeven.

Loes Kersten
Gereisd met vrienden in July 2019
9,6

Een prachtige Reis door Sri lanka

Sri Lanka
Autorondreis met Singha Reizen
12-09-2017

Dit jaar met Singa reizen naar sri lanka geweest met onze 3 tiener dochters en met een privé chauffeur / gids.
Prachtige natuur en veel gezien. zo het zo weer doen met Singa reizen. We hebben verschillende hotels gehad van luxe tot aan basic zoals vermeld was in de reisoverzicht. Mensen zijn daar super vriendelijke. De chauffeur/gids weet wel waar je goed kan eten voor een redelijk bedrag maar gaat dan meestal naar hotels of plaatsen waar veel toeristen zitten. dit ook omdat deze dan gratis te eten en/of commissie krijgt (gebeurd ook in andere landen). Koop je souvenirs niet bij de site's die je bezoekt maar er net buiten dan kan je onderhandelen over de prijs. anders betaal je 3 a 4 keer zo veel. Wij hadden een prima gids en hielp ons.. na Srilanka door gereisd naar de Malediven voor onze trouwerij op Bandos island wat ook perfect geregeld was door Singa reizen. Dank...

Fam van der Putten
Gereisd met gezin in August 2017
6,0

Rondreis Sri Lanka

Sri Lanka
Autorondreis met Singha Reizen
30-01-2017

Sri lanka is geweldig, We hebben heel veel gezien en mee gemaakt. Geweldige natuur, vriendelijke mensen goede hotels. Wat ons wel is tegengevallen zijn de veel te mooi voorgestelde excursies. Zeilen met een zeilboot op een lagune, maar bij aankomst was er op de lagune geen zeilboten te bekenen , dan maar een tochtje met een motor boot, dat we de dag er voor ook al gedaan hadden. Bezoek aan thee fabriek, maar helaas thee fabriek was gesloten. Rondtour in Galle en fietstocht in omgeving van Galle, werd een fietstocht in Galle. Wij waren eerst verbaasd dat er niemand fietste in Galle, maar na de fietstocht begrepen wij waarom,...... Zo werden vele excursie plotesing aangepast of ingekort door slechte planning of geen idee hoe en wat. Kort om Sri lanka een 9 maar niet meer met Singa reizen.

Rob
Gereisd met gezin in December 2016
8,0

De Bergmannekes in Sri Lanka

Sri Lanka
Individuele rondreis met Singha Reizen
24-03-2016

23 prachtige dagen met prachtige natuur, vriendelijke mensen, heerlijk eten, prima lodges, hotels en tentenkampen. Sri Lanka heeft veel te bieden en Singha heeft voor ons een heel gevarieerde reis samengesteld waarin we met z'n vijven (3 jonge kinderen) genoten hebben van al het moois dat Sri Lanka te bieden heeft. Zo sliepen we in een (luxe) tentenkamp midden in Udawalawe National Park, heben we een Camera Trap gezet bij Gal Oya, gingen we met de trein naar Nuwara Eliya, hebben we lekker gesnorkeld bij Pigeon Island en natuurlijk de onvergetelijke Perahera. Andre van Singha heeft de reis samengesteld en onze chauffeur / gids heeft ter plaatse alles wat we maar konden bedenken geregeld voor ons. Kortom het waren 3 prachtige weken.

De Bergmannekes
Gereisd met gezin in August 2015
8,0

Familie Nouris in Sri Lanka

Sri Lanka
Individuele rondreis met Singha Reizen
24-03-2016

Net thuisgekomen van een geweldige (rond-)reis door het schitterende Sri Lanka! Lieve mensen, overweldigende natuur, o.a. Horton Plains, Knuckles Range en Gal Oya, interessante cultuur en een hele goede, betrouwbare en gedreven gids. Wij kunnen de “Luxe rondreis” van harte aanbevelen; schitterende boutique hotels, Engelse landhuizen en luxe safaritenten en met name de rondreis in ene rustig tempo spreken ons erg aan. Ook veel geluk gehad met het spotten van 4 Blauwe Walvissen in Kuchavelli!

Familie Nouris
Gereisd met partner in September 2015
Alle ervaringen met Singha Reizen