Singha Reizen ervaringen

De Singha Reizen ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Singha Reizen gemaakt hebben.

Er zijn 10 ervaringen met Singha Reizen geplaatst.

Accomodatie
8.4
Vervoer
8.8
Reisleiding
8.4
Prijs / Kwaliteit
8.5
Algemeen
8.3

Beoordelingen van Singha Reizen

Wat vinden anderen van rondreizen met Singha Reizen?
10

Rondreis Sri Lanka

Sri Lanka
Individuele rondreis met Singha Reizen
20-07-2019

Ik geef niet snel tienen maar heb nu echt geen minpunten. Een geweldige rondreis met Singha reizen die me een unieke inkijk gegeven heeft in dit bijzondere land en krachtig, vriendelijke bevolking. Singha heeft me goed begeleidt een keuze te maken toen reisadvies op oranje kwam. Ik heb gezien hoe Singha reizen hartelijk en heel welkom is bij de mensen die voor hen werken. De projecten die ze steunen mogen bezoeken. Ik zag dat er echte betrokkenheid is en dat de steun verleend wordt om de autonomie en kracht van Sri Lankanen zelf te stimuleren. Ontroerende momenten. Accommodaties zijn prachtig, luxe resorts afgewisseld met boetiekhotels bij de locals, die inspirerend zijn. Gezellige gemotiveerde, veilig rijdende chauffeurs aan wie je alles kan vragen en het mij comfortabel maken. Ik heb in korte tijd heel veel gezien en beleefd. Singha reizen heeft me een unieke inkijk in de cultuur en het leven in Sri Lanka gegeven.

Loes Kersten
Gereisd met vrienden in July 2019
9,6

Een prachtige Reis door Sri lanka

Sri Lanka
Autorondreis met Singha Reizen
12-09-2017

Dit jaar met Singa reizen naar sri lanka geweest met onze 3 tiener dochters en met een privé chauffeur / gids.
Prachtige natuur en veel gezien. zo het zo weer doen met Singa reizen. We hebben verschillende hotels gehad van luxe tot aan basic zoals vermeld was in de reisoverzicht. Mensen zijn daar super vriendelijke. De chauffeur/gids weet wel waar je goed kan eten voor een redelijk bedrag maar gaat dan meestal naar hotels of plaatsen waar veel toeristen zitten. dit ook omdat deze dan gratis te eten en/of commissie krijgt (gebeurd ook in andere landen). Koop je souvenirs niet bij de site's die je bezoekt maar er net buiten dan kan je onderhandelen over de prijs. anders betaal je 3 a 4 keer zo veel. Wij hadden een prima gids en hielp ons.. na Srilanka door gereisd naar de Malediven voor onze trouwerij op Bandos island wat ook perfect geregeld was door Singa reizen. Dank...

Fam van der Putten
Gereisd met gezin in August 2017
6,0

Rondreis Sri Lanka

Sri Lanka
Autorondreis met Singha Reizen
30-01-2017

Sri lanka is geweldig, We hebben heel veel gezien en mee gemaakt. Geweldige natuur, vriendelijke mensen goede hotels. Wat ons wel is tegengevallen zijn de veel te mooi voorgestelde excursies. Zeilen met een zeilboot op een lagune, maar bij aankomst was er op de lagune geen zeilboten te bekenen , dan maar een tochtje met een motor boot, dat we de dag er voor ook al gedaan hadden. Bezoek aan thee fabriek, maar helaas thee fabriek was gesloten. Rondtour in Galle en fietstocht in omgeving van Galle, werd een fietstocht in Galle. Wij waren eerst verbaasd dat er niemand fietste in Galle, maar na de fietstocht begrepen wij waarom,...... Zo werden vele excursie plotesing aangepast of ingekort door slechte planning of geen idee hoe en wat. Kort om Sri lanka een 9 maar niet meer met Singa reizen.

Rob
Gereisd met gezin in December 2016
8,0

De Bergmannekes in Sri Lanka

Sri Lanka
Individuele rondreis met Singha Reizen
24-03-2016

23 prachtige dagen met prachtige natuur, vriendelijke mensen, heerlijk eten, prima lodges, hotels en tentenkampen. Sri Lanka heeft veel te bieden en Singha heeft voor ons een heel gevarieerde reis samengesteld waarin we met z'n vijven (3 jonge kinderen) genoten hebben van al het moois dat Sri Lanka te bieden heeft. Zo sliepen we in een (luxe) tentenkamp midden in Udawalawe National Park, heben we een Camera Trap gezet bij Gal Oya, gingen we met de trein naar Nuwara Eliya, hebben we lekker gesnorkeld bij Pigeon Island en natuurlijk de onvergetelijke Perahera. Andre van Singha heeft de reis samengesteld en onze chauffeur / gids heeft ter plaatse alles wat we maar konden bedenken geregeld voor ons. Kortom het waren 3 prachtige weken.

De Bergmannekes
Gereisd met gezin in August 2015
8,0

Familie Nouris in Sri Lanka

Sri Lanka
Individuele rondreis met Singha Reizen
24-03-2016

Net thuisgekomen van een geweldige (rond-)reis door het schitterende Sri Lanka! Lieve mensen, overweldigende natuur, o.a. Horton Plains, Knuckles Range en Gal Oya, interessante cultuur en een hele goede, betrouwbare en gedreven gids. Wij kunnen de “Luxe rondreis” van harte aanbevelen; schitterende boutique hotels, Engelse landhuizen en luxe safaritenten en met name de rondreis in ene rustig tempo spreken ons erg aan. Ook veel geluk gehad met het spotten van 4 Blauwe Walvissen in Kuchavelli!

Familie Nouris
Gereisd met partner in September 2015
9,0

Rondreis in Sri Lanka

Sri Lanka
Individuele rondreis met Singha Reizen
24-03-2016

Vorige week zaterdag zijn we terug gekomen van een ontzettend mooie reis door Sri Lanka, mede door Singha Reizen en onze geweldige chauffeur, Sam. De reis was een mix van cultuur, natuur, actief en strand. Voor ons een perfecte combinatie. Ook de accommodaties waren stuk voor stuk bijzonder. B&B, homestay, koloniaal, modern, resort, mudhouse, cabana’s en hutjes op palen. Luxe badkamers, maar ook verblijven met een openlucht badkamer met alleen koud water. En ook dat had zijn charmes. In Metta zijn we op bezoek geweest bij het project welke jullie steunen. We zijn er hartelijk ontvangen, hebben naar liedjes geluisterd, naar dansjes gekeken en we hebben een uitgebreide lunch gekregen. Was erg leuk. Wij hebben ontzettend genoten van alle facetten die Sri Lanka te bieden heeft.

René en Corinne Meijer
Gereisd met partner in October 2015
8,0

Sri Lanka rondreis

Sri Lanka
Familiereis met Singha Reizen
24-03-2016

Een 8 voor Singha Reizen. André, we waren heel tevreden over onze reis. Onze chauffeur Lhasal gaf ons voldoende informatie en was er op de luchthaven om ons vriendelijk te verwelkomen. Als ik al aan iets twijfelde schreef ik een mailtje en kreeg ook meteen antwoord. Ook de reis en de hotels waren goed. Ik ben enthousiast terug gekomen. Bedankt voor alles Chris

Chris Hermans
Gereisd met gezin in January 2016
8,2

Sri Lanka rondreis

Sri Lanka
Individuele rondreis met Singha Reizen
24-03-2016

Sinds een week zijn we weer in Nederland en met een heel erg goed gevoel kijken we terug op onze vakantie in Sri Lanka. Het was super!!!!!!!!!! Wat een schitterend land. Erg afwisselend, het bleef elke dag weer spannend wat die ons zou brengen. Eigenlijk klopte alles. Onze chauffeur was erg goed en vooral de iets kleinere hotels vonden wij erg sfeervol. Alles was goed geregeld behalve het hotel in Mirissa. Volgens de papieren moesten we naar het Paradise Beach Resort maar het bleek Paradise Beach Club te moeten zijn. Dat was dus even zoeken en rondbellen. Bij deze willen we jullie als team van Singha reizen heel erg bedanken voor het mogelijk maken van deze schitterende reis.

Nogmaals het was super, wat ons betreft kon het zeker niet beter.
Alles was perfect.

Gerard en Anieta Gootjes-Nieuwhof
Gereisd met partner in January 2016
9,0

Sri Lanka rondreis

Sri Lanka
Individuele rondreis met Singha Reizen
24-03-2016

Een 9 voor Singha Reizen. Wij hebben een fantastische reis gemaakt, gaan zeker nogmaals terug en zullen dan ook zeker weer van jullie diensten gebruik maken. Een paar kleine dingetjes heb ik in de evaluatie gezet. Buckingham place hebben we van genoten, maar ook het Cinnamon hotel en Mount Lavinia vonden wij prima. Waarbij met name het strand en restaurant op dat strand in Mount Lavinia. Eigenlijk hadden alle hotels hun eigen charme, met uitzondering van Forrest Rock Garden waar wij niks mee hadden en ik ook zeker niet zomaar aan zou bevelen. De chauffeur Roshan top. Niet opdringerig, altijd op tijd, keurige auto en behulpzaam. Golfen was erg leuk, vooral de baan in Nuwara Eliya vonden we heel erg leuk.

Mirjam Pezzaro
Gereisd met partner in February 2016
9,0

Sri Lanka rondreis vriendenclub

Sri Lanka
Individuele rondreis met Singha Reizen
24-03-2016

Wij hebben met 3 stellen van 21 februari tot 15 maart via Singha Reizen genoten van een heerlijke, zorgeloze vakantie in Sri Lanka. De reis was een goede mix van het land met al z'n mooie bezienswaardigheden en genieten van de rust in een prachtig resort. Daarvoor onze hartelijke dank. Wij zullen Singha bij iedereen, die van plan is met vakantie naar Sri Lanka te gaan, van harte aanbevelen!

Rob Hendriks
Gereisd met vrienden in February 2016

Ben jij op reis geweest met Singha Reizen?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Singha Reizen.