PANGEA Travel

Reizen buiten het boekje

PANGEA Travel

PANGEA Travel is specialist in reizen op maat naar Afrika en Azië. Bij PANGEA Travel werken enthousiaste reizigers, die hun reiservaringen naar Azië en Afrika graag met u delen. Of het nu gaat om uw huwelijksreis, rootsreis, combinatiereis of een luxe reis, bij PANGEA Travel bent u aan het juiste adres. Ze maken reizen op maat die geheel naar uw wensen aangepast kunnen worden.

Persoonlijk en met aandacht
PANGEA Travel maakt het verschil door een persoonlijke benadering, aandacht voor de reiziger, flexibiliteit en het bieden van kwaliteit. Daarom heeft u uw eigen contactpersoon die uw reiswensen eerst telefonisch of in een persoonlijk gesprek met u doorneemt. Op deze wijze kunnen de reisspecialisten echt aan de slag met uw wensen en zorgen dat het aanbod past bij de reisplannen die u in gedachte heeft.

Geen reizen beschikbaar

Helaas zijn er (momenteel) geen reizen meer beschikbaar van PANGEA Travel.

Er zijn nog geen reizen voor PANGEA Travel.

Accomodatie
10
Vervoer
9
Reisleiding
9
Prijs / Kwaliteit
9
Algemeen
9

Beoordelingen van PANGEA Travel

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met PANGEA Travel?
9,2

Pangea heeft ons goed geholpen

Vietnam
Individuele rondreis met PANGEA Travel
10-08-2016

Ik ben 17 dagen met mijn dochter door Vietnam gereisd, van noord naar zuid. Omdat we graag zelfstandig activiteiten ondernemen heeft Pangea ervoor gezorgd dat dit mogelijk was. Alleen als het nodig was hadden we een gids. Deze waren allemaal erg deskundig en spraken voldoende Engels. De accommodaties waren uitstekend, als het even kon verbleven we in boutique hotels, erg sfeervol. Omdat je in 17 dagen niet een heel land kun zien, heeft Pangea ons goed geholpen met het maken van een selectie van hoogtepunten. De driedaagse tocht door Halong Bay was een van die hoogtepunten

Wilma van Wijngaarden
Gereisd met gezin in April 2015
Alle ervaringen met PANGEA Travel