PANGEA Travel

Reizen buiten het boekje

PANGEA Travel

PANGEA Travel is specialist in reizen op maat naar Afrika en Azië. Bij PANGEA Travel werken enthousiaste reizigers, die hun reiservaringen naar Azië en Afrika graag met u delen. Of het nu gaat om uw huwelijksreis, rootsreis, combinatiereis of een luxe reis, bij PANGEA Travel bent u aan het juiste adres. Ze maken reizen op maat die geheel naar uw wensen aangepast kunnen worden.

Persoonlijk en met aandacht
PANGEA Travel maakt het verschil door een persoonlijke benadering, aandacht voor de reiziger, flexibiliteit en het bieden van kwaliteit. Daarom heeft u uw eigen contactpersoon die uw reiswensen eerst telefonisch of in een persoonlijk gesprek met u doorneemt. Op deze wijze kunnen de reisspecialisten echt aan de slag met uw wensen en zorgen dat het aanbod past bij de reisplannen die u in gedachte heeft.

Bekijk en vergelijk alle PANGEA Travel reizen
Accomodatie
10
Vervoer
9
Reisleiding
9
Prijs / Kwaliteit
9
Algemeen
9
Bezoek PANGEA Travel
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van PANGEA Travel

Honshu Highlights

Honshu Highlights

15 dagen
Deze 15-daagse rondreis is ideaal voor een eerste kennismaking met Japan. Alle hoogtepunten van het bekendste eiland van Japan; Honshu, worden aangedaan. Het is een zeer afwisselende reis waarbij u comfortabel per trein en bus reist. In Tokyo en Kyoto verzorgen we stadstours. Ook een excursie naar Mount Fuji en Hakone is inbegrepen. Zelfstandig bezoekt u het vriendelijke Takayama, Shirakawa-go, Kanazawa, de heilige berg Mount Koya en Hiroshima. De reis eindigt in de havenstad Osaka. U verblijft afwisselend in westerse hotels en in traditionele Japanse accommodaties.
PANGEA Travel
vanaf
€ 2.000
Traditioneel & Modern Japan

Traditioneel & Modern Japan

11 dagen
Japan, het land van de rijzende zon. Tijdens deze 11-daagse reis maakt u kennis met het traditionele én het moderne Japan. De reis start in Osaka, een fijne plek om te acclimatiseren, en eindigt in de gigantische hoofdstad Tokyo. Voor deze opbouw is bewust gekozen. Tussendoor maakt u kennis met tradities van de geisha’s en eeuwenoude tempels in Kyoto, bezoekt u Nara, verblijft u in de omgeving van Mt. Fuji en staat Nikko op het programma. Vervoer en excursies zijn inbegrepen. Deze reis is uitermate geschikt als eerste kennismaking met Japan en laat u vele hoogtepunten van het eiland Honshu zien!
PANGEA Travel
vanaf
€ 1.500
Drakensbergen & Safari privéreis met huurauto

Drakensbergen & Safari privéreis met huurauto

15 dagen
Afwisselende privéreis met huurauto door Zuid-Afrika. Verblijf in comfortabele accommodaties en luxe safari lodges. De reis begint en eindigt in Johannesburg. U bezoekt de Drakensbergen waar u uitstekend kunt wandelen. Hierna verblijft u in twee private game reserves waar zowel maaltijden als safari’s inclusief zijn. Een zeer goede meerwaarde omdat de ervaren ranger u alles kan vertellen over de bush en het wild.
PANGEA Travel
vanaf
€ 1.875
Complete rondreis door Zuid-Afrika met huurauto

Complete rondreis door Zuid-Afrika met huurauto

22 dagen
Deze complete autoreis door Zuid-Afrika is met name geschikt voor de reizigers die van vrijheid houden. U heeft uw eigen huurauto waarmee u Zuid-Afrika doorkruist. De rondreis begint in het noorden waar u het Kruger Park bezoekt. Via Swaziland gaat u naar Durban waar u aan boord gaat van de binnenlandse vlucht naar Port Elizabeth. Via de Tuin- en Wijnroute gaat de reis selfdrive langs verschillende mooie plaatsen zoals Knysna en Hermanus. Uw rondreis door Zuid-Afrika eindigt in Kaapstad waar u de Tafelberg en Robbeneiland kunt bezoeken.
PANGEA Travel
vanaf
€ 1.795
Borneo & West-Maleisië rondreis

Borneo & West-Maleisië rondreis

16 dagen
Bezoek Maleisisch Borneo en West-Maleisië in deze complete rondreis. Vele enthousiaste reizigers gingen u voor! Samen met een privéchauffeur maakt u kennis met een Iban-stam, orang oetans en het Bako National Park in Sarawak. In West-Maleisië staat een bezoek aan de Cameron Highlands en de wereldstad Kuala Lumpur centraal. Op de tropische eilanden Pangkor en Langkawi kunt u heerlijk ontspannen aan het strand maar ook fantastische duiken maken. Een bezoek aan het bounty-eilandje Pulau Payar is een echte aanrader! Vraag geheel vrijblijvend uw reis aan.
PANGEA Travel
vanaf
€ 1.695
Familiereis Maleisië

Familiereis Maleisië

16 dagen
Voor het eerst naar Azië met uw kinderen? Op zoek naar een veelzijdige reis voor zowel jong als oud? Maleisië is een echte aanrader qua bestemming voor een familiereis. Deze 16-daagse reis biedt een combinatie van de boeiende cultuur en kennismaking met haar vriendelijke bevolking, jungle en avontuur in de Taman Negara. Ook kunt u olifanten in Kuala Gandah en Orang Oetans bij Bukit Merah zien. Deze familiereis eindigt ontspannen met een verblijf op Langkawi. West-Maleisië is het hele jaar goed bereisbaar, is een veilige bestemming en is bovendien malariavrij.
PANGEA Travel
vanaf
€ 1.500

PANGEA Travel rondreis bestemmingen

Beoordelingen van PANGEA Travel

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met PANGEA Travel?
9,2

Pangea heeft ons goed geholpen

Vietnam
Individuele rondreis met PANGEA Travel
10-08-2016

Ik ben 17 dagen met mijn dochter door Vietnam gereisd, van noord naar zuid. Omdat we graag zelfstandig activiteiten ondernemen heeft Pangea ervoor gezorgd dat dit mogelijk was. Alleen als het nodig was hadden we een gids. Deze waren allemaal erg deskundig en spraken voldoende Engels. De accommodaties waren uitstekend, als het even kon verbleven we in boutique hotels, erg sfeervol. Omdat je in 17 dagen niet een heel land kun zien, heeft Pangea ons goed geholpen met het maken van een selectie van hoogtepunten. De driedaagse tocht door Halong Bay was een van die hoogtepunten

Wilma van Wijngaarden
Gereisd met gezin in April 2015
Alle ervaringen met PANGEA Travel