Home
Blog
Vliegen
Vind je zitplek met SeatGuru

Vind je zitplek met SeatGuru

op 16 juni 2013
1 minuut leestijd
Vind je zitplek met SeatGuru

Bijna elke airline biedt tegenwoordig de mogelijkheid om bij het online inchecken zelf je stoel te selecteren. Maar welke moet je kiezen? SeatGuru.com heeft plattegronden van meer dan 700 vliegtuigen.

Bijna elke airline biedt tegenwoordig de mogelijkheid om bij het online inchecken zelf je stoel te selecteren. Maar welke moet je kiezen? SeatGuru.com heeft plattegronden van meer dan 700 vliegtuigen die worden gebruikt door luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld.

De plattegronden geven met kleurcodes weer waar de beste en slechtste zitplekken zijn. Ook kun je het vliegtuig bekijken waarmee je gaat vliegen en alvast checken van welke gemakken je kunt gaan genieten. Seatguru is al enige jaren actief en dé plek op het internet voor informatie over vliegtuigen en vliegtuigstoelen.

App
Er is sinds kort ook een iPhone app beschikbaar. Hiermee kun je plattegronden van zo ongeveer iedere luchtvaartmaatschappij en ieder vliegtuigtype opvragen en zo alvast een idee krijgen wat de beste stoelen in het vliegtuig zijn. Zie www.seatguru.com.

Meer blogs