Best of Japan

Specialist in maatwerkreizen naar Japan

Best of Japan

Specialist in maatwerkreizen naar Japan

- Individuele rondreizen
- Rondreizen per trein of auto
- Familiereizen
- Luxe reizen
- Actieve reizen
- Stedentrips Japan

Best of Japan is gespecialiseerd in maatwerkreizen naar Japan. Best of Japan bestaat uit een team van specialisten, die allemaal vele malen in Japan zijn geweest, er gewoond hebben of nog wonen en dezelfde passie voor Japan met elkaar delen. Elke reis wordt op maat gemaakt, gebaseerd op de wensen en interesses van de reiziger. Best of Japan richt zich op de reiziger in het midden en luxe segment die alles uit hun reis willen halen. Voor elke plaats geeft Best of Japan insider tips die de reis nèt even specialer maken. Door de uitgebreide reisbeschrijvingen en de support van het team in Japan kan elke reiziger met een gerust hart genieten van alles wat Japan te bieden heeft. 

Best of Japan is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds en biedt flexibele boekings-, betalings- en annuleringsvoorwaarden. 

Best of Japan werkt samen met Southpole op het gebied van duurzaamheid en CO2 reductie en compensatie.

Accommodatie
10
Vervoer
9
Reisleiding
9
Prijs / Kwaliteit
9
Algemeen
9
Best of Japan is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek Best of Japan
Opent in nieuw scherm

Best of Japan rondreis bestemmingen

Beoordelingen van Best of Japan

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Best of Japan?
9,2

Perfecte balans Cultuur/Natuur/Actie reis

Colombia
Familiereis met Best of Japan
29-08-2022

In het kort heeft de lokale expert van Better places gewoon heel goed geluisterd naar onze wensen zodat de reis helemaal zou kloppen!
Geluisterd naar wat wij fijn vinden (effectief transport, liefst niet maar een nacht per plek), kleinschalige hotelletjes met eigenkarakter/stijl en vooral geen glimmende ketens, contact met lokalen, cultuur, natuur en hyper actief zijn (en dan heel duidelijk alternatieven geschetst voor wandelingen als te kort, te lang...) dus gewoon een hele leuke keuze aan activiteiten. Daarbij ook wel reeel gebleven in tijden en rust inbouwen. Milieuvriendelijke keuzes en toeristen industrie lokaal ondersteunend...
Het is niet onze eerste ervaring met Better Places, en we blijven maar terug komen :)
Ook hadden we contact via whatsapp wat fijn gevoel geeft in geval het nodig was geweest. dan voel je je helemaal veilig.

Sandra van B
Gereisd met gezin
Alle ervaringen met Best of Japan