Best of Japan ervaringen

De Best of Japan ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Best of Japan gemaakt hebben.

Er zijn 6 ervaringen met Best of Japan geplaatst.

Accommodatie
9.7
Vervoer
9.8
Reisleiding
9.6
Prijs / Kwaliteit
9.3
Algemeen
9.7

Beoordelingen van Best of Japan

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers die een rondreis met Best of Japan hebben gemaakt?
8,5

Schitterende reis, fantastisch geregeld!

Japan
Individuele rondreis met Best of Japan
21-06-2024

Met Best of Japan een prachtige reis door Japan van 4 weken samengesteld. Mooie afwisseling van steden en natuur, actief en relaxt. De Japanse cultuur én de organisatie door Best of Japan maakte het tot een zen reis. Aanrader!

Karin
Alleen gereisd
10

Slechts een woord voor de organisatie : Perfect

Japan
Individuele rondreis met Best of Japan
08-05-2024

Best of Japan heeft voor ons op maat een rondreis samengesteld die ons van Tokyo, via prachtige natuurgebieden naar Kanazawa, Kyoto en Osaka bracht. Alles was perfect georganiseerd. Prachtige bestemmingen, leuke tours, top hotels . Bovendien steeds standby en bereikbaar ingeval van problemen.

Hugo Willems
Gereisd met gezin
9,0

Geweldige rondreis van 20 dagen in "Cherry Blossom" tijd

Japan
Familiereis met Best of Japan
11-10-2023

Samen met Best of Japan hebben we dit jaar een reis uitgewerkt van ongeveer 20 dagen. De voorbereiding, samenwerking, uitvoering en de reis zelf waren in een woord GEWELDIG! We hebben gekozen voor de highlights van Tokyo, Kyoto, Hiroshima en Osaka, maar ook daar tussen in was er ruimte voor de "Japanse Alpen", eilandjes, wandel en fietstochten in de natuur, kortom erg divers. Het reizen zelf ging fantastisch met de Shinkansen en alles was dan ook perfect voorbereid door Hans en zijn team van Best of Japan. De vouchers, adviezen over tijden van treinen, alles paste perfect in elkaar om een zorgeloze reis te hebben en er echt van te kunnen genieten. Het was voorjaar, dus kersenbloessem tijd en dat is wel een extra kers op de taart. Wij kunnen Best of Japan echt aanraden om samen een reis in elkaar te zetten die vervolgens helemaal aan je wensen zal voldoen. Bij ons is dat zeker geslaagd en we hopen dan ook dat we onszelf in de toekomst nog een keer een dergelijke reis zullen gunnen. 20 dagen was al erg mooi, maar er is nog veel meer moois te zien, te beleven, en vooral ook te eten ;-)!

F.A.G. Wolfs
Gereisd met partner
10

Arigato www.BestOfJapan.nl!

Japan
Individuele rondreis met Best of Japan
29-09-2023

Een reis naar Japan stond al op het lijstje, maar toen onze zoon ging studeren in Kanazawa was dit een mooie aanleiding om hem te bezoeken, gecombineerd met een uitgebreide rondreis door Japan. Met deskundig advies van Hans en www.BestOfJapan.nl hebben we een voorbeeldreis als uitgangspunt genomen en deze volledig aangepast aan onze specifieke ideeën. Met kennis van zaken, oog voor detail en persoonlijke aandacht heeft Hans een geweldige maatwerk rondreis voor ons samengesteld. We werden geleid langs de allermooiste hoogtepunten: van het culinaire Osaka naar het serene Koyasan, van het imponerende Hiroshima naar het culturele Kyoto, van het sneeuwwitte Kanazawa naar de majestueuze Mount Fuji, met een zinderende finale in het bruisende Tokyo. Wat een belevenis: gevarieerd, authentiek en ongeëvenaard, met dank aan Hans en www.BestOfJapan.nl die we van harte aanbevelen, Arigato!

H & J
Gereisd met partner
10

Geweldig samengesteld en 100% goed geregeld

Japan
Individuele rondreis met Best of Japan
26-09-2023

Voor onze Huwelijksreis hebben wij via Best of Japan een prachtige reis laten samenstellen door Hans. Hans luisterde echt goed naar onze wensen. Zijn suggesties en alternatieve reisopties maakte de reis veel beter dan wij oorspronkelijk bedacht hadden. Hierdoor verliep de reis fantastisch en waren de reisdagen goed te doen (en dus niet te lang of te krap). Alles was keurig geregeld: pocketwifi, autoverhuur, hotels, tickets voor een honkbalwedstrijd, leuke tours en ga zo maar door. De hotels die voor ons geboekt waren zaten op fantastische locaties! vlak. bij trein/ metrostations of juist in een populaire buurt. Wij willen zeker nog een keer terug naar Japan en zullen dan 100% weer bij Best of Japan boeken. Hans, dankjewel voor deze fantastische reis! Het was alles wat wij hadden durven dromen!

Jorien
Gereisd met partner
10

In 1 woord: FANTASTISCH

Japan
Individuele rondreis met Best of Japan
07-09-2023

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

We hebben enorm genoten van onze bijzondere “ones in a lifetime” rondreis door Japan
En….. wat hebben we veel gelopen.
Dat voelen we eerlijk gezegd wel, maar het was iedere kilometer dubbel en dwars waard.

Het reizen met openbaar vervoer is ons echt meegevallen. We zijn nergens verdwaald en overal gekomen waar we wilden en moesten zijn.

Het slapen op een futon was leuk om een keer mee te maken en sliep niet eens zo slecht als we vooraf hadden verwacht. 😴
We hebben overal goede restaurants gevonden en heerlijke, ook Japanse gerechten geproefd.
Het meest bijzondere hebben we gegeten “onder het spoor” in Tokio.

We hebben 9 verschillende slaapplekken gehad. Ons allermooiste plekje was in Noashima. Daar zaten we in de Oval, waar maar 6 kamers waren en we met een monorail naar ons onderkomen werden gebracht.
Het uitzicht was adembenemend.
Het meest bijzondere was slapen bij de monniken in Koyosan, waar we ‘s morgens een meditatie en een vuurceremonie bijwoonden. 🔥

Het lekkerste en meest uitgebreide ontbijt wat we ooit op een reis hebben gehad kregen we in het Swissôtel in Osaka. Je kon zo gek niet bedenken: het stond er gewoon.

De mooiste kamer kregen in Kawaguchiko waar we een onbelemmerd uitzicht hadden op Mount Fuji. En we ook het geluk hadden dat dit “icoon”van Japan zich in volle glorie liet zien. We begrepen dat Mount Fuji zich niet zo vaak helemaal bloot geeft maar meestal is gehuld in wolken. 🗻

Het hebben van prive/gidsen die ons door de steden hebben geleid hebben we als heel fijn ervaren. Zij zorgen ervoor dat je veel achtergrond info krijgt en je op een snelle manier de highlight te zien en te horen krijgt. De gidsen zijn echt een meerwaarde geweest.

Hiroshima vonden wij indrukwekkend. Hier zie en voel je nog altijd wat een impact de atoombom heeft gehad. Het “monument” en het herdenkingspark zijn bijzonder om in het “echt” te hebben ervaren.

Tokio vinden wij een topstad en Kyoto veel te druk, maar daar was de kersenbloesem wel weer op zijn mooist. Ook het gouden paviljoen en de torii gates van Fushimi Inari Shrine hadden we niet willen missen.🌸

Het mooiste station zagen we in Kanazawa. Waar traditioneel en modern hand in hand samengaan. Een indrukwekkende “authentieke” toegangspoort en een hypermodern glazen hal maken dit station tot een architectonisch hoogstandje

En dan de sumowedstrijd. Aanvankelijk dachten we dat dit “aardig” was om eens te zien. Maar wat vonden we dat een leuk evenement. Helemaal omdat we tussen hele fanatieke Japanse fans zaten die hun “strijder” luidkeels toejuichten. En toen we ook een beetje de regels begonnen te snappen was het zelfs voor ons spannend wie de kampioen zou worden. Helaas won onze favoriet niet.

Ik weet zeker dat ik nog veel dingen ben vergeten te benoemen. Maar gelukkig hebben we veel foto’s gemaakt.

Bedankt Hans van BestinJapan. Je hebt een prachtige reis voor ons samengesteld. We hebben genoten en we kunnen jou en BestinJapan van harte aanbevelen aan mensen die Japan willen bezoeken maar ook waarde hechten aan alle extra’s die jullie voor ons hebben verzorgd. Net dat beetje meer wat deze reis zo bijzonder heeft gemaakt.
Hartelijke groet
Elly en Frederik

Elly & frederik
Gereisd met partner

Ben jij op reis geweest met Best of Japan?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Best of Japan.