Home
Blog
Opmerkelijk
Where the hell is Matt? 2012

Where the hell is Matt? 2012

op 7 augustus 2012
1 minuut leestijd

Ken je die reisvideo "Where the hell is Matt?", waarin Matt Harding dansend de wereld over gaat? Op allerlei verschillende plekken op de wereld vertoont hij zijn gekke dansje. In Where the hell is Matt deel 1, uit 2006 zie je hem dit dansje overal doen. In deel 2, uit 2008, doet hij dat nog eens dunnetjes over, maar dan laat hij ook de lokale bevolking zijn gekke dansje nadoen. En dan is er nu een nieuwe versie van "Where the hell is Matt?"!

Ken je die reisvideo "Where the hell is Matt?", waarin Matt Harding dansend de wereld over gaat? Op allerlei verschillende plekken op de wereld vertoont hij zijn gekke dansje. In Where the hell is Matt deel 1, uit 2006 zie je hem dit dansje overal doen. In deel 2, uit 2008, doet hij dat nog eens dunnetjes over, maar dan laat hij ook de lokale bevolking zijn gekke dansje nadoen.

En dan is er nu een nieuwe versie van "Where the hell is Matt?"! In deze editie danst Matt alweer overal ter wereld, van Afghanistan, tot Noord-Korea, tot Namibie. Deze keer probeert hij de lokale dans juist onder de knie te krijgen. Het is weer een prachtig filmpje geworden!

Grote kans dat Matt weer het enorme succes van zijn vorige video''s zal overtreffen. Die zijn gezamelijk maarliefst meer dan 60 miljoen keer bekeken!

Hier is hij dan: Where the hell is Matt? 2012!

Meer blogs