Home
Blog
Opmerkelijk
Stadsfietsen in New York

Stadsfietsen in New York

op 24 september 2011
1 minuut leestijd
Stadsfietsen in New York

In grote Europese steden zijn ze al lang en breed een begrip onder citytrippers, dagtoeristen en alle overige vakantiegangers. Op korte termijn kun je niet alleen in Europese steden als Brussel, Parijs, Barcelona en Londen, maar ook in de Amerikaanse metropool met een stadsfiets op ontdekkingstocht.

In grote Europese steden zijn ze al lang en breed een begrip onder citytrippers, dagtoeristen en alle overige vakantiegangers. Op korte termijn kun je niet alleen in Europese steden als Brussel, Parijs, Barcelona en Londen, maar ook in de Amerikaanse metropool met een stadsfiets op ontdekkingstocht.

Wachten op taxi’s, je hakken verprutsen tijdens lange wandeltochten, uren wachten in de file of hutje mutje in de metro staan zijn verleden tijd. Met een stadsfiets kun je heerlijk in je eigen tempo het bruisende New York ontdekken.  

Als je bekend bent met het systeem van fietsverhuur in België, dan weet je ook hoe het in New York is opgezet. Je huurt eenvoudig een fiets voor een bepaalde tijd en levert die vervolgens weer in bij een uitleenpunt naar keuze.

In totaal zullen er ongeveer 10.000 fietsen worden verdeeld over zo’n zeshonderd uitleenpunten, voornamelijk in Manhattan maar ook in sommige delen van Brooklyn.

Top reizen naar New York

Reisorganisaties met reizen naar New York

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8