Home
Blog
Algemeen
Parkeren bij vliegvelden makkelijker dankzij Parkos

Parkeren bij vliegvelden makkelijker dankzij Parkos

op 18 februari 2015
1 minuut leestijd
Parkeren bij vliegvelden makkelijker dankzij  Parkos

Het aanbod van parkeeraanbieders bij vliegvelden is afgelopen jaren flink gegroeid. ​Dit maakt het vinden van een geschikte parkeerplaats voor de consument er niet makkelijk op​. Parkos.com helpt hierbij door een vergelijking van de parkeeraanbieders te geven en het makkelijk te maken de parkeerplekken te boeken.

Parkos onderscheidt zich door objectieve informatie en uitgebreide service te bieden. “In een markt waar het grotendeels om vertrouwen gaat wil de consument een goed beeld krijgen van een parkeerplek voordat hij deze reserveert” legt Arne Bos, medeoprichter van Parkos uit. Parkos maakt gebruik van een twintig puntensysteem, waarop parkeeraanbieders worden beoordeeld. Aan de hand hiervan wordt er onderzocht of de aanbieder geschikt is. Tevens worden alle geplaatste parkeerplaatsen door Parkos zelf persoonlijk gecontroleerd.

De website geeft de consument een onafhankelijke vergelijking, waar de parkeerplek direct te boeken is, voor de getoonde prijzen. De parkeerplekken zijn altijd gegarandeerd en heb je als consument één vast aanspreekpunt.

De website biedt voor alsnog parkeerplekken bij Schiphol aan, maar heeft grote plannen. Binnen een jaar is er ook aanbod van parkeeraanbieders voor alle andere grote vliegvelden die door Nederlanders bezocht worden.

Top reizen naar Kos

Meer blogs over Kos

Beoordelingen van Kos

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.