Turkije ervaringen

De Turkije ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Turkije,

Er zijn 102 ervaringen met Turkije geplaatst.

Natuur & omgeving
7.5
Cultuur
7.6
Stranden
7.8
Steden
7.5
Eten & drinken
8.2
Activiteiten
8.2

Beoordelingen van Turkije

Wat vinden anderen van rondreizen in Turkije?
7,5

Turkye is zo mooi

Turkije
Familiereis met Kras Reizen
12-02-2017

side moet je gezien hebben zo mooi//////// Turkey is een gastvry land super mooi toppie de hotels zyn zo mooi

Wilma
Gereisd met partner in March 2016
7,8

Gezellig turkey

Turkije
Familiereis met Kras Reizen
12-02-2017

side is super mooi dat moet je echt gezien hebben toppie ga gezellig op vakantie naar Turkey wees niet bang er kan overal wat gebeuren in de landen

Fred arendsen
Gereisd met partner in April 2016
9,0

Een schitterende bootreis met een gulet

Turkije
11-02-2017

Wij hebben al drie keer een bootreis in Turkije gemaakt langs de Turkse en Griekse eilanden.
Wij blijven het een fantastische vakantie vinden.
Met een klein gezelschap ongeveer 10 á 12 personen een week op een gulet. Wat een mooie herinneringen hebben wij daar van overgehouden.
Een echte aanrader!!

M.H.E.J. Schuurmans
Gereisd met partner in June 2015
9,3

All in Turkije, geweldig

Turkije
11-02-2017

We waren voor de 20e keer in Turkije. Het is en blijft een prachtig mooi land, met hele mooie stranden. De mensen zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. Jou vakantie tot een onvegetelijke tijd maken is hun eerste doel. Dat lukt hun dan prima. Wandelen langs de promenade van het hotel naar Side is heerlijk en prachtig mooi om te doen. Tip, bekijk de zonsondergang, iedere dag weer een hoogtepunt.

Gina Steur
Gereisd met gezin in October 2016
6,5

Belek Relax weekje

Turkije
Familiereis met D-reizen
09-02-2017

Prima om te relaxen. De uitstapjes die je kan maken zijn zekerde moeite. Jeepsafari was zeker een aanrader, Antalya is ook echt een hele mooie en leuke stad alleen jammer dat je eerst naar een verschrikkelijke juwelier wordt gebracht, maar daardoor was het wel een lekker goedkoop tripje. KOOP ER NIKS!
Eten in het hotel was niet top

Sigrid
Gereisd met partner in November 2016
7,0

Mooi Marmaris

Turkije
09-02-2017

Was een prachtige stad en prachtig strand. De activiteiten die corendon aanbood waren ook heel leuk en voor een goede prijs.

Frederique Maas
Gereisd met partner in August 2016
9,0

Geweldige strandvakantie in Dalyan

Turkije
Familiereis met Corendon
09-02-2017

Dalyan is echt een insider tip. Heerlijke natuur, mooie stranden en lekker eten. Ontzettend veel te doen en te zien. En niet zo toeristisch. Althans kleinschalig toerisme.

Claudia Degenhardt
Gereisd met gezin in October 2016
7,2

Een mooie samenleving, cultuur.

Turkije
Familiereis met Corendon
09-02-2017

Elk stad/dorp heeft zijn eigen traditie. Het eten ook, voortreffelijk. Bergen in gaan waar de toeristen gaan barbecuen. Mooiste is schoon puur rein water in de bergen.

C.A.E. Turubassa
Gereisd met gezin in July 2012
8,5

Compleet vermaak adalya elite

Turkije
Familiereis met TUI
09-02-2017

Een dikke week genieten ...volop vermaak voor onze kids en ook voor volwassen
Een prachtige kamer fijn uitzicht en heerlijke bedden. Het ontbijt als zeer uitgebreid en veel mooie zwembaden en glijbanen. Zelf in de hotel winkel betaalde je niet de hoofdprijs ...onze zoon en man zijn ook geknipt!hun haar heeft nog nooit zo mooi gezeten! Er was ook een kermis bij...zo leuk dat ze niet meer naar de mini disco omkeken!

Chantal norder
Gereisd met gezin in July 2016
9,6

Heerlijke najaars vakantie na veel ziekte en verhuizing vanwege die ziekte.

Turkije
08-02-2017

Veel uitgerust en genoten van de wellness voorzieningen. Heerlijke bootreis gemaakt. Gezellig gewinkeld in de bazaars. Gewandeld en 's avonds in een leuke cocktailbar voetballen kijken. In het hotel genoten van al het heerlijke eten en gebak. Ze hadden zelfs een taart gebakken voor mijn man's verjaardag. We kwamen heerlijk ontspannen thuis samen met dochter en schoonzoon.

Marjo Meuwissen
Gereisd met gezin in October 2016
8,0

2 heerlijk vakantie's een uitrust en ander doe vakantie

Turkije
08-02-2017

veel van het land en van de cultuur van de mensen zon zee strand en natuurlijk effies bevalt ons zo goed dat we volgende maand weer gaan en in september ook weer

H hindriks
Gereisd met partner in May 2021
6,7

Vakantie Marmaris

Turkije
31-01-2017

Marmaris is met name een bestemming voor jongeren, maar je hoeft er niet per sé heen voor het stappen en kunt er ook met het gezin heen. Je kunt heerlijk relaxen op het strand, genieten van het eten en de gastvrije cultuur. Er zijn genoeg uitstapjes in de omgeving te maken. Helaas hadden wij 2 dagen slecht weer waardoor onze geplande bootexcursie niet door kon gaan.

Japke nijholt
Gereisd met gezin in May 2011
8,3

Denizli

Turkije
Familiereis met TUI
29-01-2017

Ik heb een super leuke excursie naar Denizli, Pamukkale gemaakt waar de kalksteen terrassen liggen. Dit is zeker een van de mooiste plekken die ik gezien heb. Ook zijn de mensen super vriendelijk. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken!

Miranda Haarsma
in June 2014
8,0

Turkije

Turkije
Familiereis met Kras Reizen
29-01-2017

Turkije was een vakantie waar je niet van je resort af hoefde. Zoveel was er te doen.
24 uur eten en drinken.
Elke avond was er wat anders te doen.
Van theater tot sensetion white op het strand. Toffe vakantie en relax vankantie.
De kamer was prachtig uitzicht over het zwembad strand.
Goede verzorging alles was tip top inorde

Natalie kroon van geel
Gereisd met partner in June 2014
7,0

Geweldige chill holiday met tieners in Turkije!

Turkije
Familiereis met Kras Reizen
28-01-2017

We hebben voornamelijk geluierd en genoten van de Techno muziek en heerlijke drankjes en zonsondergang.

Het dorpje Bodrum fantastisch om te winkelen en door de haven te slenteren. Excursies volop en een topper was zeilen op een boot. Volop windsurf mogelijkheden.

Tineke Baak - Groen
Gereisd met gezin in July 2016
10

Zo onwijs mooi

Turkije
Individuele rondreis met Corendon
13-01-2017

Ik hou van dit land. Het is zo mooi. Mensen zijn zo lief. Als je van culturen houd is dit echt een aanrader!

Lucinda
Alleen gereisd in January 2017
6,3

10 dagen in het mooie Turkije

Turkije
Groepsrondreis met BBI Travel
25-01-2016

Veel gezien en gedaan.
Elke dag in een ander hotel geslapen en overdag bezichtigingen.
Mooi!

Sabine Veenstra
Gereisd met partner in July 2010
9,2

Lekker veel cultuur snuiven

Turkije
24-01-2016

een super gastvrij en betaalbaar land waar ik al jaren kom,je raakt er nog uitgekeken,de mooiste hotels,stranden,en lekker turks eten,vertier genoeg voor jong en oud

Indy
Alleen gereisd in December 2015
9,5

Wat een fantastische vakantie

Turkije
Familiereis met TUI
22-01-2016

Wij gingen naar Limak Arcadia Golf & Resort. Wat een fantastisch hotel, nergens zo goed gehad als daar. Op loopafstand van het gezellige plaatsje Belek, waar op zaterdag een grote mooie markt is. Ook is er een heel gedeelte van de markt wat echt gericht is op de lokale bevolking, dat vonden wij erg leuk om te zien. Vanuit het hotel kun je allerlei uitstapjes boeken, zoals boottochten e.d. Al meerdere keren een vakantie geboekt bij TUI (voorheen Arke) en dat is ons altijd zeer goed bevallen, super geregeld allemaal.
Onze vakantie voor 2016 is weer geboekt, wij gaan voor de 4e keer met TUI naar Limak Arcadia.
We hebben er nu al zin in!!!!

Carmen van der Ploeg
Gereisd met gezin in August 2015
4,7

Heerlijke zo'n vakantie

Turkije
22-01-2016

Afgelopen jaar in kusadasi geweest samen met mijn moeder, erg leuke stad, verwesterd. Wij zijn naar Pamukule geweest, dit was fantastisch en raden wij iedereen aan.

Suzanne Kokje
in May 2015
5,2

Geweldige reis geweldige begeleiding

Turkije
Singlereis met TUI
22-01-2016

We zijn naar Rhodos geweest,
Atjaca geweest.
Veel in stadje zelf rond gekeken en de dorpjes in de buurt.
Ik had bijna geen informatie nodig van reisorganisaties.omdat ik zelf 3 jaar deze plek heb gewerkt.Maar als je ze nodig had wist je ze te vinden.

Patricia quist
Gereisd met vrienden in September 2015
7,7

Zon in oktober

Turkije
Familiereis met D-reizen
22-01-2016

Om nog van de zon te genieten in oktober is Bodrum in Turkije een ideale bestemming. Ook genoeg activiteiten zoals een rondreis door het achterland.

Linda
Gereisd met vrienden in October 2012
7,3

Turkije Alanya

Turkije
Single parent reis met D-reizen
20-01-2016

Je hebt in Turkije gave waterparken. Waarbij je ook kan dansen, snorkelen, dolfijnen zwemmen en duiken. Dat alles in 1 en dat is de moeite waard voor hele dag. En de cultuur is ook mooi. 1 restaurant geweest boven de bergen waar je hele mooie uitzicht had. En je kon ook picknicken op het water en mooie grotten. En de geschiedenis vond ik interessant! Tips altijd euro's inwisselen in lira dat is goedkoper

Mareike Geenen
Gereisd met partner in July 2014
7,3

Lekker luieren op het strand

Turkije
20-01-2016

Twee keer in Turkije geweest, heerlijk weer, mooie resorts, lekker eten en betaalbaar!

Masha letteboer
Gereisd met partner in August 2014
7,7

Marmaris top bestemming

Turkije
20-01-2016

Ik en mijn vriend hebben daar een aantal excursies gedaan onder andere naar turtle beach, lazy boat day en een hammam. Turtle beach was erg mooi, we kwamen langs the King tombes waar ze van alles over vertelden erg indrukwekkend. Met de lazy boat tour stopten we op de mooiste plekjes langs zee en kon je heerlijk even zwemmen daarna stopten we nog bij een klein dorpje waar je wat dingetjes kon kopen.
Echt een aanrader!
De hammam zou ik ook zeker aanraden, is echt heerlijk ontspannend, maar dan wel aan het begin van de vakantie om zo nog bruiner te worden! Marmaris is echt een top bestemming met leuke mensen!

Cynthia
Gereisd met partner in June 2015

Heb jij een rondreis gemaakt in Turkije?

Help andere reizigers en plaats een beoordeling met jouw ervaringen.