Corendon

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Corendon

De rondreizen van Corendon zijn ideaal om een land echt te leren kennen. Maak keuze uit het ruime aanbod van rondreizen. Corendon heeft een grote hoeveelheid rondreizen met verschillende vakantiebestemmingen. Wat dacht u van een Turkije, Griekenland, Istanbul, Israël, Cyprus, Macedonië, Marokko, Egypte, Tunesië of Portugal. De rondreizen zijn stuk voor stuk voorzien van een uniek reisprogramma dat garant staat voor een onvergetelijke ervaring. Dat het een indrukwekkende reis zal worden, zal u niet verbazen. De culturele en historische hoogtepunten die in het programma staan zijn een must voor iedereen!

Accommodatie
6.9
Vervoer
7.4
Reisleiding
5.9
Prijs / Kwaliteit
7
Algemeen
6.5
Corendon is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek Corendon
Opent in nieuw scherm

Blogs over Corendon

· Redactie
Gratis minicursus tegen vliegangst
Een verre reis ondernemen gaat natuurlijk het snelst als je met het vliegtuig reist. Mensen met vliegangst hebben wat dat betreft dus wel een probleem. Je kunt ervoor kiezen om dan maar niet naar Australië op vakantie te gaan, of je neemt deel aan de gratis cursusdag van Corendon die je van je vliegangst kan afhelpen. 
· Redactie
Goedkoop verblijf tijdens EK-voetbal
Terwijl ze op de Oranjecamping in Charkov al zo ongeveer volgeboekt zijn, wil het met de reserveringen voor een hotelkamer in deze stad in de Oekraïne maar niet echt op gang komen. Touroperator Corendon, die zowel reizen naar Charkov als accommodatie ter plaatse verzorgt, heeft daarom nu de prijzen voor hotelkamers verlaagd.

Beoordelingen van Corendon

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Corendon?
4,8

Betaalde transfer ,maar geen transfer.

Spanje
Familiereis met Corendon
08-11-2023

Ik heb betaald voor een vakantie in Spanje op Mallorca, inclusief transfer.Helaas was er niemand op de terugweg naar de bestemming.
Ondanks het indienen van een klacht, geen reactie.
Nooit meer bij dit bedrijf.

Mirosław Kazieczko
Gereisd met gezin
5,5

Waardeloze service Corendon

Turkije
Familiereis met Corendon
20-09-2023

Service Corendon is echt NUL.
Voor de heenreis werden mijn gunstige vluchttijden en vluchthaven al veranderd van 7.00 uur naar 19.15 s'avonds. Dus niet vliegen op Gazipasa maar naar Antalya met een transfer van 3 uur i.p.v 1 uurtje Na een kwade mail, kreeg ik een telefoontje dan ik s'middags om 15.30 kon vliegen, maar toch op Antalya. Dit heb ik dan toch maar geaccepteerd zodat ik niet midden in de nacht zou aankomen. Eind goed al goed zou je denken. Helaas niks is minder waar. 4 Dagen voor vertrek een mail met opnieuw met veranderde vluchttijden, maar nu voor de terugvlucht. I.p.v. 23.10 s'avond werd het 13.05 s'middags!!!!!!!! en JA HOOR weer stelen ze een dag van je. Ik had half pension geboekt, dus op dag 1 en de laatste dag mis je het ontbijt en avondeten. Waar wel voor betaalt is. Na verschillende mailtje en telefoontjes, krijg je doodleuk te horen dat dit overmacht is. En dat Corendon dag 1 en de laatste dag wel als vakantiedag zien, dat jij er niks aan hebt boeit ze niet. Wel opvallend dat het altijd ten nadelen van de reiziger is. E komt nooit een mail met u kan een dagje langer blijven. De terugvlucht was gelukkig wel vanaf Gazipasa (moest ik blij mee zijn). Toen ik liet weten flink pissig te zijn en ik vroeg of er niet een latere vlucht vanaf Antalya was, kwam de dame met een oplossing, als 220 euro bijbetaalde kon ik wel een latere vlucht krijgen vanaf Antalya. Ik dacht dat ik het niet goed hoorde, ik moet van Corendon accepteren dat ze mijn vlucht om boeken van Gazipasa naar Antalya en als ik erom vraag moet ik 220 euro bijbetalen. Je zou bijna denken dat dit een verdienmodel is. Gunstige vluchttijden op luchthavens zijn een flinke kostenpost voor Corendon, vooral op Schiphol. Deze tijden worden weergegeven bij verkoop van vakanties, maar wanneer de periode van het kopje “onder voorbehoud” dreigt te verstrijken, gaat Corendon voor de goedkoopste tijden. In ons geval is dus onze hele vlucht verdwenen en zijn wij zonder pardon doorgestoten naar een vlucht van Transavia. Achteraf blijkt ook dat Corendon dit wel vaker doet vanuit ervaringen van anderen. IK weet 1 ding zeker, dit is de laatste keer dat ik bij CORENDON boek. Wat een serviceloos /slecht bedrijf. Verschuilen zich alleen maar achter overmacht en u heeft het geaccepteerd ( kijk maar in 2.6. van de voorwaarde) Betalen mag je, maar je krijgt geen enkele service.

Jose
Gereisd met partner
8,0

Cappadocie, een prachtige rondreis met onze geweldige gids Salim Dikici die wij voor het gemak Mike mochten noemen, hij sprak perfect Nederlands. Ook hadden wij een geweldige buschauffeur die wij Max noemde. Door deze 2 mensen was dit een top reis

Turkije
Groepsrondreis met Corendon
18-09-2023

veel gezien en gedaan, wel warm in begin september
De reisleiding in het hotel was waardeloos

Johanna van Loon
Gereisd met partner
9,0

Service boeking Corendon Mechelen

Turkije
Familiereis met Corendon
03-08-2023

Vandaag 03.08.2023 een telefonische boeking gedaan via Corendon BINGO de charmante en vriendelijke Sanne heeft ons goed verder geholpen met de juiste info en uitleg , wij vertrekken over 2 dagen en hopen dat de BINGO reis geslaagd is zoals deze geweldige service van Sanne (CORENDON MECHELEN)

Halima Moutaftatih
Gereisd met gezin
9,0

Rondreis Cappadocie met Corendon

Turkije
Groepsrondreis met Corendon
09-10-2022

8 daagse rondreis Cappadocie Turkije met Corendon.
Het 1e hotel (en ook tevens waar je de laatste 3 dagen verblijft) zit naast een minaret waar je iedere ochtend gewekt word door oproep door gebed. Probleem opgelost als je met oordoppen slaapt.
Prima schone kamer met werkende airco, bed redelijk hard, genoeg kussens en dekens, personeel vriendelijk, eten is veel keus uit groente, salade en wat warme dingen. Ook het ontbijt keus uit van alles. Zwembad is niet koud en prima om even te relaxen.
2e dag ga je naar een ander hotel in de middel of no where. Als je kamer aan de kant van de weg zit, dan wordt je 's morgens wakker en zie je luchtballonnen als je de gordijnen 's morgens open doet.
Prima basis ontbijt, geur in de kamer niet altijd even fris, gelukkig kunnen de ramen open, werkende airco, wederom met ontbijt en avondeten genoeg keus uit salades, groente en warm eten. Hotel kan iets schoner, toen wij er waren zat het mos aan de zwembadranden en was het water STEENkoud (maar eigenlijk ook best lekker fris).
Onze gids Mustafa heeft liefde voor zijn land en dat merk je. Hij vertelt enthousiast tijdens de bus reizen allerlei info, neemt ons mee naar de mooiste plekken, soms wat langere stukken wandelen, maar het is het allemaal waard.
Ik heb mijn ogen uitgekeken. Soms stopte hij zomaar om bananen of druiven te halen en ons te laten proeven.
Zijn Nederlands is verstaanbaar, het woord van onze vakantie was: gekbloedige mensen. Een man met humor, plezier in zijn werk, altijd mensen aan het tellen en daarom groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Mocht je vegetarisch zijn, dan kun je dit altijd aangeven bij hem op de dag zelf. Help hem herinneren, het is geen probleem.
Voor ons een vakantie om nooit te vergeten, dat heeft vooral te maken gehad dat wij weinig verwachtingen hadden. De groep was leuk en divers, we waren in totaal met 34 mensen, jong en oud, uit belgie en nederland. Voor mij een aanrader om te doen.

Charlotte
Gereisd met vrienden
Alle ervaringen met Corendon