Corendon

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Corendon

De rondreizen van Corendon zijn ideaal om een land echt te leren kennen. Maak keuze uit het ruime aanbod van rondreizen. Corendon heeft een grote hoeveelheid rondreizen met verschillende vakantiebestemmingen. Wat dacht u van een Turkije, Griekenland, Istanbul, Israël, Cyprus, Macedonië, Marokko, Egypte, Tunesië of Portugal. De rondreizen zijn stuk voor stuk voorzien van een uniek reisprogramma dat garant staat voor een onvergetelijke ervaring. Dat het een indrukwekkende reis zal worden, zal u niet verbazen. De culturele en historische hoogtepunten die in het programma staan zijn een must voor iedereen!

Corendon is aanbieder van:
Bekijk en vergelijk alle Corendon reizen
Accomodatie
6.7
Vervoer
7.1
Reisleiding
5.3
Prijs / Kwaliteit
7.1
Algemeen
6
Corendon is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek Corendon
Opent in nieuw scherm

Blogs over Corendon

· Redactie
Gratis minicursus tegen vliegangst
Een verre reis ondernemen gaat natuurlijk het snelst als je met het vliegtuig reist. Mensen met vliegangst hebben wat dat betreft dus wel een probleem. Je kunt ervoor kiezen om dan maar niet naar Australië op vakantie te gaan, of je neemt deel aan de gratis cursusdag van Corendon die je van je vliegangst kan afhelpen. 
· Redactie
Goedkoop verblijf tijdens EK-voetbal
Terwijl ze op de Oranjecamping in Charkov al zo ongeveer volgeboekt zijn, wil het met de reserveringen voor een hotelkamer in deze stad in de Oekraïne maar niet echt op gang komen. Touroperator Corendon, die zowel reizen naar Charkov als accommodatie ter plaatse verzorgt, heeft daarom nu de prijzen voor hotelkamers verlaagd.

Beoordelingen van Corendon

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Corendon?
1,0

Dieven & bedriegers

Turkije
Familiereis met Corendon
18-03-2021

Boek niet met corendon, ik ben al meer dan een jaar ah wachten op terugbetaling van een geannuleerde reis. Het zijn een bende schurken die je bedriegen en je aan het lijntje houden!!! Nooit ga ik nog op reis met hen en ik adviseer om niemand dat nog te doen in mijn uitgebreide vriendenkring...

Chris
Gereisd met gezin in May 2021
1,7

Corendon NOOIT MEER

Spanje
Familiereis met Corendon
27-05-2020

Mijn ouders hadden een reis geboekt met corendon naar lanzerotte. Mijn moeder kreeg daar een hartaanval. Noodnummer werd tot twee keer aan toe niet opgenomen. Mijn ouders zijn 78 en 80 jaar oud dus een beetje begeleiding was zeker op zijn plaats geweest. Maar nee hoor nul begeleiding. Ze hebben niet 1 keer aan mijn vader gevraagd hoe het ging en of ze nog hulp nodig hadden. Wij hebben toen als familie maar besloten dat mijn zus daar heen zou gaan om het te begeleiden aangezien mijn ouders ook geen Engels spreken. Ook op de sms'jes van mijn zus is geen 1 keer gereageerd. Toen iedereen weer thuis was hebben we een brief geschreven naar corendon maar daar werd bijna niet op gereageerd. Alleen dat het niet de taak is van de reisleiding om mensen te begeleiden. Vreemd maar ok als de enige taak van de reisbegeleiding is dat ze tours kunnen regelen volgens corendon dan heb je als reisleider het verkeerde vak gekozen. Het lijkt mij zeer normaal om gewoon even te informeren naar de toestand waar mijn ouders in verkeerden. Daarna hebben wij nog twee keer telefonisch contact gehad met corendon waar ook niets uit kwam. Zelfs geen excuses naar mijn ouders toe. Ook werd er toen niet gevraagd hoe of het met mijn moeder was. Kortom wij zijn niet zo snel geneigd om een negatieve review te schrijven. En wij willen graag eerst de ander een kans geven om het goed te maken. Maar corendon heeft die kans niet gepakt. Geld is binnen en zij zijn klaar. En ongehoord dit gedrag. Wij zullen dan ook nooit meer iets bij corendon boeken. En zullen dit ook aan iedereen die we spreken adviseren.

Nagtegaal
Gereisd met partner in March 2020
7,4

Onbetrouwbaar Corendon

Turkije
Familiereis met Corendon
02-06-2019

Topvakantie in Voyage Sorgun!! Maar.... Corendon flikt het gewoon om ipv vertrek 03.00 in de nacht om te boeken naar 16.30 in de middag met Transavia. Speciaal naar deze tijd gezocht is ook duurder!! Gewoon hele dag vakantie weg, commentaar Corendon : staat in de voorwaarden. Niks geen tegemoetkoming, te bizar voor woorden deze minachting voor je klanten. Zal hier van mijn leven geen € meer brengen. Zo'n commercieel bedrijf en zo weinig empathie, dat kost veel klanten, kun je toch beter een gebaar maken naar je klanten of snap ik het nou gewoon niet??

Arnold Hogemann
Gereisd met vrienden in May 2019
6,6

Top organisatie , alles goed geregeld

Egypte
09-01-2016

We hebben quadgereden, kameel gereden, met de boot naar eilandjes gegaan en met een glasboot gevaren. Helemaal top geregeld door Corendon. Wat ik wel jammer vond was dat de reisleidster was na een paar dagen in ons hotel kwam om ons te bezoeken.
Ik raad Corendon zeker aan!

Amy Verhees
Gereisd met vrienden in November 2012
8,8

Weekje relaxen

Turkije
Familiereis met Corendon
09-01-2016

Gewoon weekje niets Bodrum markt stranden in de omgeving 1 excursie gedaan . Goed geregeld fijn strand dus uitgerust naar huis

Thea spit
in April 2015
Alle ervaringen met Corendon