Paraguay

De Paraguay rivier

Rondreis Paraguay

Het onontdekte groene hart van Zuid-Amerika

Paraguay is een ongerept en onontdekt land in Zuid-Amerika. Ideaal voor een avontuurlijke reis, want het land heeft veel te bieden! Van de diverse hoofdstad Asunción tot de groende vlaktes, Rio Paraguay, in tact gebleven ruïnes en nationale parken met regenwouden, rotsen en watervallen!

Het hoogtepunt van rondreizen door Paraguay is een bezoek aan de de watervallen van Iguaçu, op de grens met Brazilië en Argentinië. Dit watergordijn van bijna drie kilometer breed behoort tot de grootste van de wereld en laat je de kracht van de natuur uit eerste hand ervaren. Maar er is nog veel meer te zien tijdens je rondreis in Paraguay. Wat dacht je bijvoorbeeld van de hoofdstad Asunción waar je zowel oude koloniale architectuur vindt als een hip nachtleven en bruisende culturele scene!

Je kunt Paraguay natuurlijk op eigen gelegenheid verkennen, maar tijdens een individuele rondreis of groepsrondreis weet je zeker dat je alles ziet! Zoals de Gran Chaco-vlakte, een bekend slagveld, of één van de regenwouden waar exotische planten en dieren leven. In Paraguay valt kortom van alles te beleven!

Hoofdstad:
Asunción
Inwoners:
6.347.884
Oppervlakte:
406.750 km2
Beste reistijd:
april, mei, september & oktober
Tijdsverschil:
5 uur vroeger
Vliegtijd:
14:00uur
Combineren:
Natuur
8/10
Cultuur
7/10
Steden
7/10
Eten
7/10
Actief
7/10

Video's van Paraguay

Reisorganisaties met reizen naar Paraguay

Reizen naar Paraguay

Groepsreis Argentinië, Paraguay & Brazilië; Tango en samba in één reis

Groepsreis Argentinië, Paraguay & Brazilië; Tango en samba in één reis

De twee grootste landen van Zuid-Amerika nu verenigd in een groepsreis! In de hipste stad ter wereld, Buenos Aires, bezoek je ‘barrios’ als San Telmo en het kleurrijke La Boca met veel antiek, terrasjes en natuurlijk de tango! Op de grens van Brazilië en Argentinië, vlakbij Foz do Iguaçu, vormt zich voor je ogen een van 's werelds mooiste watervallen, midden in het tropische regenwoud. De Pantanal is het grootste moerasgebied ter wereld en herbergt honderden vis- en vogelsoorten. Je kunt hier zelfs op piranha’s vissen! Liggend aan de voet van een bergketen en omringd met riante baaien: Rio de Janeiro. Voor velen synoniem met de stranden van Copacabana en Ipanema en het Christusbeeld boven op de Corcovadoberg. Onder het genot van een koude caipirinha, uitkijkend over de zee, kijk je terug op een heerlijke rondreis door Argentinië, Paraguay en Brazilië!
Shoestring
vanaf
€ 2.299

Blogs over Paraguay

· Redactie
Prachtig Paraguay
Paraguay is een land van tegenstellingen. Je vindt er arm en rijk, modern stadsgewoel en ongerepte natuur en naast de aloude manier om je te paard te verplaatsen wordt er ook in dure auto’s gereden. Paraguay is gelegen in Zuid-Amerika en heeft zowel Argentinië als Brazilië als buren.
Ik kan de rondreis Chili, Argentinië en Paraguay alleen maar aanraden. Wat een avontuur!
- Josephine

Beoordelingen van Paraguay

Wat zijn de Paraguay ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Paraguay.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.