Libanon

Ruïne in Baalbek

Rondreis Libanon

Fascinerend land met een rijke cultuur en bewogen geschiedenis

Libanon is een fascinerend land in het Midden-Oosten! Tijdens een rondreis door deze authentieke bestemming ontdek je de eeuwenoude cultuur en zul je onder de indruk zijn van de mooie natuur: van witte bergtoppen tot prachtige stranden. In het moderne Beiroet kun je uitstekend winkelen en uitgaan!

Als je wilt rondreizen door Libanon, doe je er goed aan om vooraf de veiligheidssituatie in de gaten te houden. Het is al jarenlang onrustig in sommige delen van het land. Toch heeft Libanon ook veel te bieden. In de Qadisha-vallei vind je veel grotten die bovendien een rijke historie hebben. Veel verbannen Christenen zochten hier hun heil. Wijnliefhebbers zitten ook goed, want tijdens je rondreis in Libanon proef je de lekkerste wijnen in de Bekavallei of op Chateau Kefraya.

De hoofdstad Beirut is door de verschillende oorlogen in Libanon zwaar getroffen, maar weet zich telkens weer opnieuw uit te vinden. Sommige verwoeste gebouwen zijn zelfs gewoon op precies dezelfde manier weer opgebouwd. Voor een optimale Libanon-ervaring kies je natuurlijk voor een groepsrondreis of individuele rondreis.

Vlag:
Hoofdstad:
Beiroet
Inwoners:
6.769.151
Oppervlakte:
10.400 km2
Beste reistijd:
december t/m april
Tijdsverschil:
1 uur later
Vliegtijd:
5:45 uur
Combineren:
Natuur
8/10
Cultuur
9/10
Strand
8/10
Steden
8/10
Eten
9/10
Actief
8/10

Video's van Libanon

Reisorganisaties met reizen naar Libanon

Reizen naar Libanon

Blogs over Libanon

· Redactie
Bizar: Drie delige Baatara Gorge waterval
Nee, deze epische grot bruggen zijn niet afkomstig uit een fantasy filmset, maar zijn onderdeel van een echte kalksteen grot, die bekend staat vanwege de Baatara Gorge waterval.
· Redactie
Beirut: partytown van het midden-oosten
En of je kunt feesten in het Midden-Oosten! De Libanese hoofdstad Beirut is de place to be voor partypoopers en tevens het ideale startpunt voor een reis door fascinerend Libanon.

Beoordelingen van Libanon

Wat zijn de Libanon ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Libanon.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.